HobbyHåndarbejde

Gennembrudt tørklæde strikkepinde: strik ordningen. Gennembrudt mønster eger til tørklæde

En af de mest nemme at design af produkter er en delikat nåle tørklæde. strikning ordningen vil være forståeligt selv for begyndere. Udover mønster, skal du overveje et par vigtige nuancer: udvælgelsen af garn og nåle, strikning tæthed, at kombinationen med tøj af det færdige produkt.

Sådan vælger du et garn

Det korrekte valg af materiale til fremstilling af strikvarer er meget vigtigt. Teksturen og tykkelsen af tråden afhænger af udseende og kvalitet af ting.

Et par anbefalinger for valg af garn:

 • Den indviklede og komplicerede teknisk mønster skal være synlig. Derfor ønskeligt at tage en melange garn som i multi-farvede brogede mønster produkt tabt.
 • Syntetisk tråd er langt mindre udsat for slid, lange ting at holde et godt udseende. Men produkter fremstillet af kunstige materialer er ikke meget behageligt for kroppen holde på varmen dårligt og stærkt elektrificeret.
 • Ting lavet af naturlige materialer som uld eller bomuld, er behagelige at røre ved, ikke ophobes statisk elektricitet, men i modsætning til syntetiske, skrumpe efter vask og slides hurtigere.
 • For dem, der foretrækker en naturlig garn, bør fordelen gives til kamelen og merino uld.
 • garn af høj kvalitet er normalt ensartet, homogen, behagelig at røre ved og elastisk.

Det er fortsat at vælge en gennembrudt mønster eger. For Tørklæde passer alle smukke og udsøgt rapport. Det er tilrådeligt at vælge er ikke meget tykke filamenter, eller et komplekst mønster vil skjule og tabt på den generelle baggrund.

Sådan vælger egerne

Det korrekte valg af værktøjet afhænger af kvaliteten af tingene. Hvis nåle er tyndere end du har brug for denne tråd, vil stoffet være for tæt. Hvis egerne er tykkere end forventet, da produktet vil være for løs og smuldrende.

Tips til at vælge egerne:

 • Kig på etiketten til garnet. Som regel er der angivet ikke kun sammensætningen af fibrene og tykkelsen af garnet, men også det anslåede antal eger eller krogen.
 • Tildele flere prøver af forskellige nåle diameter. Vælg den bedste løsning.
 • For dem, der ikke har fri tid strikke i flere prøver, der er en anden måde. To gange foldet garn er snoet og lidt sammenlignet med egeren. Diameteren af de snoede garner skal overholde dens diameter.

Tætheden af strikning

Densiteten og kvaliteten af banen er afhængig af mange faktorer: tråden tykkelse, antal eger, garnet sammensætning, et mønster, og også graden af trådspændingen under drift. Inden vi går videre med det vigtigste arbejde, er det ønskeligt at beregne tætheden. Dette sker i henhold til en simpel formel. Først skal vi knytte lille fragmentstørrelse på ca. 12 til 12 cm. Bagefter prøven klar nødvendigvis dampstryge gennem en fugtig klud. Produkter fremstillet af bomuld eller uld kan skrumpe. Yderligere arbejde skal udføres under hensyntagen til denne faktor.

Til klar en prøve, du har brug for at lave en lineal, måle og markere 10 cm tråd i en kontrastfarve. Derefter tælle, hvor mange sløjfer ti centimeter, det resulterende tal divideres med 10. Dette tal ganges med bredde i inches. Det er, hvis en 10 cm vendte 20 loops og tørklæde bredde bør være 35 cm, den følgende formel: 20/10 * 35 = 70. Kom strikning skal ringe 70 loops og tilføje to kant.

Og kredsløbsmønstre

Nyankomne uønsket taget straks for teknisk komplekse mønstre. For at starte kan skabe gennembrudt tørklæde nåle, som strik ordning indebærer gentage en sekvens af enkle trin 2-4 hver række. Dette vil ikke blive forvirret med scoren.

Sådan strikke eger gennembrudt tørklæde? Tegninger, fotografier og beskrivelse af arbejdet er angivet nedenfor.

1. Dette tal er ikke meget kompleks, men dens gennemførelse vil kræve omhu og præcision.

Antal sløjfer i dette tilfælde bør være et multiplum af otte (plus to kant).

Proces & Tips om læsning ordninger:

Kørsel lyder som følger: ansigts-serien - fra højre til venstre, vrang - tværtimod. Én celle svarer til en løkke. Den første række og alle ulige rækker bør provyazyvat Forkert. I denne ordning er der ingen separate symboler for backstitches serien.

Forklaring:

- en tom celle i rækken er den personlige front loop;

- \ - to langs fronten;

- / - en forenklet version - strik to sammen ansigt; sofistikeret version kræver Ombytning en løkke gennem den anden med venstre eger;

0 - sc.

I diagrammet meget tydeligt synlige rækkefølge af handlinger. Når de er dannet 10 rækker, er det nødvendigt at gentage hele sekvensen fra den første række. Dette tal kan bruges til at skabe ting såsom wraps, sjal eller tørklæde sarte eger. strikning ordning er ganske enkel og ligetil.

2. Rapport på det mønster (dvs. tilbagevendende del) på 4 rækker. Det betyder, at en sekvens af handlinger i den første række vil begynde at gentage, da den femte række. Husk ordning implementering nemt.

fremskridt:

1. række: ulige rækker strik vrang;

2 række 2 facial 1 nakida derefter strikkes facial række 3, så den første af disse er venstre capture nål og en åbning anden og tredje hængsler; gentage proceduren fra fm.

Række 4: 1 forsiden, flade 3 (hvoraf det første derefter overføres gennem den anden og tredje) sc; gentage trin begyndende med sc;

6 svarer til det andet tal.

Til strikning proces var en succes, skal tætheden være gennemsnitlige. Hvis trådspændingen kraft er for stor, ville overføringsløkke skabe vanskeligheder. Og med gratis strikning stof komme løs og sjusket. , Nålen kvinder, der endnu ikke har tilpasset tætheden af strikning, er det bedre at vælge sådanne sarte tørklæder eger, som ordningen vil bidrage til at fokusere på kvaliteten af arbejdet i stedet for på en kompleks actionsekvenser.

Et par tips til begyndere

Simple anbefalinger vil bidrage til at opfylde selv de første produkt er glat, pæn og smuk.

 • Til bunden af produktet var glat og ikke vride, de to første rækker kan strikke elastik 1 mod 1 eller 2 på 2. Udfører de er meget enkel, med hjælp af skiftevis rigtige og forkerte sløjfer.
 • Det bør erindres, at den første grænse (eller perle) løkke i begyndelsen af hver række er ikke provyazyvaetsya, men blot fjernet egeren. Sidste provyazyvaetsya forkert.
 • Sikring den sidste række kan udføres under anvendelse nåle eller krog.
 • For dem, der først strikkepinde gennembrudt tørklæde, bør strikning ordningen være enkel at gennemføre.

Hvordan og hvad de skal bære gennembrudt tørklæde

Der er ting, der er ude af mode og tid, på trods af de stadigt skiftende tendenser i skønhed industrien. Strikket tørklæde - et godt eksempel på en af de ting, der ikke går af mode i mange år.

Der er mange ideer: strikket halstørklæde ser flot ud med både pels og varme trøjer, og med kjoler, bluser eller jakkesæt. Fantasi og sans for stil vil hjælpe dig med at vælge det rigtige tilbehør til tøj. For piger, der foretrækker romantisk stil godt valg sarte tørklæder eger, som repræsenterer kredsløbet udsøgt og raffineret billede. For afslappet stil passer bare almindelig model. Og for fans af ekstravagante ting kan du hente noget usædvanligt. For eksempel et tørklæde, binde et bånd.

Begyndelsen Strikkere kan synes svært at skabe ting som strikkede cardigans, kjoler eller jakker. Derfor strikkepinde gennembrudt tørklæde - en god måde at tilegne sig færdigheder i denne type håndarbejde, og samtidig skabe eksklusive ting.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.