HobbyHåndarbejde

Ønsker du at opdatere møblerne? Lær at sy en dækning på en sofa med sine hænder

I dag køber nye møbler er dyrt, og ikke altid slutningen helliger midlerne brugt på det. Fordi de fleste ofte tilfældet, at kun polstringen slidt, mens rammen er i fremragende stand. Så det er bedre at smide fuldstændig uskadt, men en lidt tabt udsigt over sofaen, og købe en ny? Selvfølgelig, når de tillader økonomiske formåen, kan den gøre det. Og hvis ikke, så vi kan gå videre på en anden måde - bare sy dækning på sofaen. Selv hvis ordren skræddersy mester, vil det koste mindst tre gange billigere end at købe en ny sofa. Selvfølgelig, ud over at skræddersy, er det nødvendigt at investere i en god stof, men du kan vælge, hvad du vil, også selvom det ikke er stoffet, og læder. Forestil dig, hvordan forvandlet den voldsramte sofa, klædt i en ny "odezhku"! Og desuden er det ikke nødvendigt at bestille skræddersy nogen, fordi det virkelig er sy dækning på sofaen med hænderne.

Faktisk intet virkelig kompliceret om det, er det nok til at huske de grundlæggende færdigheder i syning, indgået skolen til arbejdsmarkedet klassen. Selvfølgelig, hvis du ikke er en professionel dameskrædder, bliver nødt til at være en smule tålmodighed, men så vil du være rigtig stolt af det i første omgang syntes at du ikke under tvang. Så hvor skal man starte?

Før du syr posen på sofaen, er det nødvendigt at måle alle sider og undersøge alle detaljer i den eksisterende polstring. Dette vil give en bedre forståelse af, hvad elementer vil være den næste dæksel, og hvilken form skal være hver eneste af dem. Generelt kan de simpleste variant dække mønstre tjene en gammel polstring. Dens blidt rippe sømmene og skyde: det viser den færdige støbeform, hvilket er nok til at cirkel, der er knyttet til det nye væv. Men det er ikke altid muligt at rive polstring, og måske vil du ønsker at sy hen over den oprindelige sag. Derfor tilbyder vi alle det samme til at starte med sofaen målingerne, er det også i stand til at bidrage til at gøre den korrekte beregning af stof forbrug. En lille råd: ikke at ødelægge allerede købt en dyr stof, før hvordan at sy en pose på sofaen af hende, "porepetiruyte" på gamle ark eller statiske store rag stumper. Du bør fuldt ud forstå kredsløbet, varierende komponenterne og sagen, og reklamer. Og når du endelig lykkes at manuelt feje dig tilfreds Case af billige stof, det kan nemt adskilles i "dele" og flytte til den, som du har forberedt til en ny sofa "tøj."

Men selv før du syr posen på sofaen af de gamle ark, skal du bruge dens mønster tegnet på papir. Først og fremmest skal du beslutte, hvor der vil blive placeret sømmene. Hvis sagen skal din plan være fuldt gentaget polstring af sofaen, det sømme, der findes på det, kan virkelig hjælpe dig i processen med mærkning og efterfølgende skæring. Denne teknik vil undgå fejl. Men hvis din hensigt er at dække, helt forskellige i stil, så i dette tilfælde, bør du markere de forventede sømlinjer direkte på polstring. Du kan gøre dette til et særligt skrædderkridt. Hvis en sådan ikke, passer et tyndt stykke almindelig sæbe (rest galt, at du skulle smide væk). For nye polstring passe stramt og ikke rynke panden på armlænene og ryglænet folder nødt til at gøre en bred vifte af dart og putter.

På et ark papir tegne skære kredsløb. Tildel hver del et bestemt antal, og skrive ned alle dens størrelse. Hvert element er nødvendigt at tilføje mindst 10 cm godtgørelse til sømme og dart. Denne margen er nødvendig for gradvist at tilpasse detaljerne til den ønskede størrelse. Men du kan bruge en simpel, men meget effektiv måde at skære. For at gøre dette, er du nødt til at gøre et stort ark papir (bedst egnet til aviser, som sælges i ruller, især efter mønstre) til hver side og derefter afskære alle unødvendige bøjninger og prøv igen. Hvis ikke gættet, kan proceduren gentages. Således kan man opnå den omtrentlige kurve, som kan anvendes til mønstret af stoffet. Når emnerne, så at sige, er klar, er det fortsat processen med deres links. Hvis du er bange for at forveksle rigtigt og forkert side, så før du syr posen på sofaen på en skrivemaskine, baste den manuelt. I så fald, kan du altid hurtigt otporot forkert syet detalje, let at trække tråden og sy det som det skal være. Når alle elementer er veluddannede og fremtidige case eksempler på sofaen, kan du starte bilen, den endelige krydsbinding.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.