HobbyHåndarbejde

Hvor syet bluse fra chiffon bluse mønster med sine egne hænder

Chiffon stof i verden - naturen er subtile, det er meget tynd, sart væv, som kræver stor tålmodighed og flid. Chiffon er en naturlig og syntetisk, men uanset oprindelse og den type stof til at sy fra det er vanskeligt selv erfarne syerske. Hvordan til at sy en bluse lavet af chiffon og hvor svært det kan være at forstå forstås med at skære regler og slibning dette materiale. Med andre ord, svært at sy fra det, men det er muligt.

En nedskæring på ca. chiffon stof

Romantisk silhuet af gennemskinnelig strømmende stof vil passe enhver kvinde af mode, uanset om det er en kjole eller en bluse lavet af chiffon. Mønster til tøj fra denne finurlig stof bør være så enkel, især for nybegyndere syerske. Her er nogle tips til at skære chiffon:

  • Cutting væv er bedre til at producere i et enkelt lag, som det stof foldet i halve altid vil blive overspændes og glide.
  • Nærmere oplysninger om mønsteret til lærredet er bedre ikke at pin, og bruge vægte.
  • Godtgørelse for sømme bedre at sætte på papiret mønsteret til at skære stoffet langs linjerne klare. For obmelovki dele af produktet skal bruge en skarp stykke sæbe eller kridt til gode efterlader spor på stoffet.

Nå-cut stof uden skråsnit - en garanti for, at vil temmelig bluse af chiffon. Mønster selv bluser spiller også en vigtig rolle, men selv de mest interessante og originale idé kan svigte, hvis stoffet er skævt.

Når nemmere at skære chiffon til at arbejde meget speciel substrat og en skarp kniv, men de er ikke obligatoriske attributter. Den tynde stof kan skæres og den gammeldags måde: almindelig skrædder saks på et stort bord eller gulvet.

Om skræddersy

Hvad kræver det at få en smuk bluse chiffon? Mønster og godt tunet maskine med en tynd skarp nål og tråd. Det er også vigtigt at følge reglerne for arbejde med chiffon for at undgå skæve, skæve og rå sømme. Der er vigtigt og praksis og teori, og forud for retssagen sting syninger og kant. Kun prøvet linjen og justering af trådspænding, kan bane perfekte søm. Mange modeller af kjoler og bluser af chiffon er foret, og det er meget godt, for hun er ikke længere et problem under behandlingen hals og ærmegab (ingen muffer). I så fald dele af chiffon og foring stof viklet ind i produktet, og på den forkerte side syet med. Til suturer ikke blev strammet, stinglængden skal være 2 mm. Hvis produktet ikke giver foring, så alle afsnittene behandles i små zigzag eller overlock. Det er værd at bemærke, at den rolle overlocksøm er ikke egnet til behandling af hals, da han trækker kraftigt i stoffet skrå skiver. En anden behandlingsmulighed åbne sektioner af produktet - skævhed binding af det samme materiale, men det er ikke altid hensigtsmæssig, således at ved at vælge muligheden for efterbehandling, du skal tage højde for den gennemsigtige chiffon og en stil ting.

For at opsummere:

  • Arbejde med chiffon meget omstændelig og vanskelig, pisk en smuk ting det ikke sker, uanset om det er en kjole eller en bluse lavet af chiffon.
  • Planerne bør være så enkel, især hvis stoffet er meget klar.
  • I håndtering ting foret meget nemmere end uden.
  • Skarp nål, tynd tråd, tunet maskine og tålmodighed - de vigtigste krav ved arbejde med chiffon.

Og vigtigst af alt, alle de bestræbelser forvandles til en rigtig flot resultat, absolut luftige og romantiske nyt tøj.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.