HobbyHåndarbejde

Hvad kan der gøres fra disken - det andet liv af gamle ting

Moderne teknologi udvikler med lydens hastighed. Blot et par årtier siden, befolkningen af kloden hævn nydt vinylplader, nyder optagelserne af dine yndlingssange, eventyr og operaer. Så blev de erstattet af kassetter med tape. Så var der den første video. Nu, folk ikke ved, hvad de skal gøre med cd'er. Talrige "blanks" er nu uden enhver virksomhed indsamling støv i skabe, mapper og garderobeskabe. Hvad kan der gøres af de diske, der er beskadiget og bliver ulæselige?

Håndværk fra cd'en - en udbredt hobby verdensplan. Efter alt, hvis en person har en lille smule tid, selv overlevet hendes ting kan du give en anden åndedrag.

Den enkleste idé at bruge de gamle, ubrugelige diske er at bruge dem som coastere for kopper. Så at de får en mere interessant og original, kan komprimerer male med akryl maling.

Originale gardiner - det er, hvad der kan gøres fra diskene. For at dette kan have nok på hånden nål og tråd. Med ilden på de opvarmede nåle er huller i skiven, som derefter forbinder tråden med hullerne i den anden skive.

Giv en anden, kan mere holdbart liv af diskene være, at bruge dem som et element i indretning. For eksempel, på min stue vægtæppe er malet hjul.

Her er en anden version af designet.

Hvad kan der gøres fra disken - så det er at skære dem i små stykker. Et rimeligt spørgsmål er - hvorfor? Målet er som følger:

1. Brug af reflekterende side af den gamle kompakt, kan du oprette en lækker disco kugle, der vil pynte i ethvert rum.

2. Dekoreret stykker spejl hånd drev ramme til billeder vil se lige stor.

3. På samme måde kan du dekorere og enhver papkasse, giver det en oprindelige udseende.

I øjeblikket er den populære tanken om at bruge gamle drev er at bruge dem som grundlag for timer. Viser lidt fantasi, kan du oprette en virkelig vidunderlig mesterværk.

Oprettelse af et originalt stativ til smykker, især til øreringe - her er en anden idé, der kan være fremstillet af cd'er. Med hjælp af varme nåle lave huller i diske: de vil være indsat øreringe. Yderligere anvendelse af et metal eller træ stang fastgjort hjul i en lille afstand fra hinanden. Voila! Øreringe stå klar.

Forældede CD'er kan tjene som grundlag for oprettelse af lamper, lamper og lysestager.

Håndværk fra de gamle diske er meget udbredt i det nye år temaet: malet og dekoreret komprimerer kan pynte juletræet og hoveddøren.

Hobby - det er en favorit hobby af mand, hvad der giver ham mulighed for at slappe af, for at føle hyggelige og komfortable, noget, uden hvilken han ikke kan føle harmoni og selvforsyning. Nogle gange kan en hobby - det er endnu mere interessant for en mand at gøre, end hans arbejde. Så hvorfor rod cd'er eller andre ubrugelige, tingene er ikke tilskrives en sådan aktivitet? Det er for kreativ! Og det er så ofte gør os til at smile.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.