HobbyHåndarbejde

Sådan laver du en frø ud af plastflasker på forskellige måder?

I denne artikel beskrives, hvordan man laver en frø ud af plastflasker i hjemmet med den sædvanlige sæt værktøjer. Drevet af to metoder til at skabe sådanne fartøjer. En af dem er at skabe smukke smykker kasser til den moderne fashionista. Og det andet - en statuette for din indmarken eller legepladsen. Som i det første tilfælde og den anden procedure er meget enkel og med dem den uerfarne mester kan endda klare uden problemer. Hvilken version af, hvordan man laver en frø ud af plastflasker, at vælge - en personlig beslutning. Men hvis du har brug for en enkel og pålidelig kasse, det første alternativ er noget alternativ. Men i tilfælde af behovet for en særlig udsmykning af den anden mulighed er at foretrække.

Fremragende kasse - blyant boks

Vil du gøre dit barns speciel og unik? Så hvad, hvordan man laver en frø ud af plastflasker i form af skum eller kasse - præcis, hvad du har brug for. Sådan en ting vil være en særlig egenskab, som dit barn vil skiller sig ud fra resten af børnene. For at oprette en forfalskning, vil vi brug for 2 containere. Anbefalet volumen - 1 liter. Med en mindre mængde vil være ubehageligt at skabe dette lille mesterværk. Men containere større kapacitet vil føre til, at det ikke ville penalhus, en rummelig kasse. Afbrød fartøjet i en afstand af 5-7 cm fra den nederste kant, efter at forårsage mærkning med en markør. En af delene vil være bunden, og den anden - på hesteryg. Du er nødt til at træffe et valg og beslutte, i hvilken af de dele, som funktion vil udføre. Omgående sætte bunden af beholderen, og derefter indstille den anden komponent på toppen af det. Tænderne på samme tid skal klart være den samme ved siden af hinanden. Lav et vandret mærke i begyndelsen og slutningen af lynlåsen markør. Ved den indre omkreds af hver af de dele fit lynlås er syet stillads eller fast tråd. Top er limet sømme med tape på hver side. Alt dette åbnes derefter grøn maling. Efter tørring med en markør eller markører til at udføre den nødvendige dekoration. Det er alt. Nu hvor du ved, hvordan man laver en frø ud af plastflasker i form af skum eller kasser, kan håndværk skabt anvendes til andre formål.

elegant dekoration

Den anden mulighed for at oprette sådanne artefakter - en statuette, som oftest ses på legepladsen eller baggård. Lad os beskæftige sig med, hvordan man skaber prinsesse frøen fra plastflasker. Proceduren for oprettelse af dets lignende. 2 taget kapacitans på 1 eller 2 liter. Skåret i en afstand af 5-7 cm fra bunden. Er fastgjort til hinanden strengt symmetrisk og sammenføjet med tape. Alt dette er malet i alle de samme grønne farve. Mens frøen tørrer, er nødvendig tre beholdere på 0,5 liter at gøre fødder og en krone. Først opnået ved at afskære den tilspidsede del af hver af flaskerne. De malede alle de samme farve. Kronen opnås fra den cylindriske del ved at skære bunden og kegle. På den ene side af saven cut, som gør det ligner et symbol på magt. Det åbnede allerede gul, og derefter bruge en selvklæbende tape, er det fast på toppen og rundt i kanten af benene er installeret og fastgøres på samme måde. Et sæt af filtpenne eller markører udføres udsmykning figurer (øjnene, mund). I den afsluttende fase af grupperne er skåret to par ben. De har også malet i grønt. Et par er placeret i bunden af bagagerummet, medens den anden fortsat pote. De er sammenføjet med tape.

Bliver stadig mere populære i dag kunsthåndværk fra flasker. Frog - er en af de mest almindelige og nemmeste muligheder. Det er karakteriseret ved enkelhed og rimelige priser. Opret en amfibie kræfter til selv de uerfarne mester.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.