HobbyHåndarbejde

Hvordan til at sy en dragt Koshchey Immortal med sine egne hænder?

Når der er et valg af karneval kostume, er folk delt op i dem, der foretrækker en positiv karakter, og på den anden side, negativ. I denne artikel, besluttede vi at overveje, hvordan man laver en dragt Koshchey Immortal hænder. Men lad alt i orden.

Skurken af russiske eventyr

Der er næppe en person, der ikke ved, hvem Bag of Bones. I eventyr, denne karakter spiller en stor rolle. Koschey legemliggør den onde konge, der har magiske kræfter. I en af de russiske eventyr, Koschey drikker tre spande med vand, brød han kæden, der var lænket til et træ. Men det mest overraskende er, hvordan man dræber skurken. Koshchey døden kommer, hvis bryde nålen, der er i ægget, og det er i skud. Duck i haren, hare i brystet, brystet under Egen, som vokser på øen i midten af havet. Som du kan se, Koschey var en alvorlig fjende, og kun få vover at kæmpe med ham.

del af billedet

Klar kulør kan købes i butikken, men hvis du foretrækker at gøre håndarbejde, vil vi vise dig, hvordan man laver en dragt Koshchey Immortal hænder. Her er de grundlæggende oplysninger om det kostume til at hjælpe dig med at oprette et komplet billede af:

  • jakkesæt eller grundlæggende tøj;
  • kappe eller kappe;
  • krone;
  • støvler;
  • yderligere attributter.

De første tre punkter er på listen er forpligtet til at skabe den kostume Koshchey. Og nu til den direkte produktion af hver del af kostumet.

kulør

Bag of Bones ligner et skelet, og derfor har vi brug for at skabe effekten af knogle. Dette kan gøres på to forskellige måder, som hver især nu vil overveje.

Først skal vi forberede den sorte sæt tøj, bukser og jakke. Du kan bruge færdiglavede tøj eller sy dig ud af sort stof. Podoydt endda overalls, det vigtigste - at bruge bomuld eller strikket stof.

Efter at vi er nødt til at sy en dragt knogle Koshchey Immortal. Hans hænder knogle skabelon kan gøres ved hjælp pap. Hvert ben, skåret ud af pap, folie indpakket og fastgøres omkring kostume med lim.

Du kan vælge en anden mulighed, som er afbildet i figuren, og til at bruge en sådan skabelon.

Papir skåret ud stencilen, og derefter, under anvendelse af maling, tegne knogle. Til denne indstilling kræver en særlig maling til tøj. Meget imponerende udseende malet knogle ved hjælp af en farve med fosfor. I den mørke, vil denne dragt glød.

regnfrakke

Vi går nu over til spørgsmålet om, hvordan man laver en kappe, som vil supplere dragten Koshchey Immortal (med deres hænder). Mønster en af kappe indstillinger, der vises i følgende figur.

Som du kan se, intet kompliceret i mønstret regnfrakke der, du skal bare gøre korrekte målinger. Det materiale, som vil blive syet kappe valgt sort. Ønskeligt dragten og kappe er fremstillet af det samme materiale. Men hvis dette ikke er muligt, det ser godt ud satin kappe.

Hem kappe kan behandles, men dette er valgfrit - bunden af kappen kan ujævn. Denne kappe er fastgjort med en elastik eller tape, som du ønsker at sy en kappe med hjælp af maskinen eller i hånden.

krone

Crown må nødvendigvis supplere dragten Koshchey Immortal, med deres egne hænder for at gøre det er ikke svært. Du kan bruge færdiglavet krone, hvis nogen. Hvis ikke, så vil vi fortælle, hvordan man gør det selv.

Til dette formål egnet tyk pap, der anvendes til emballage. Fra det vi skære en strimmel med tænder på størrelse med hovedet. Vi valgte den sorte farve for at gøre en dragt Koshchey Immortal hænder. Skabelon Crown, som er repræsenteret i figuren, har ingen farve, så det er nødvendigt at male. Vælg det bedste guld eller sølv farve. Maling fra sprayen ville være et godt valg, da det kan hjælpe til fuldt ud at male kronen. Efter at male en strimmel med tænder slutte hæftemaskine.

Men du kan vælge en anden mulighed for at male kronen, som vil supplere dragten Koshchey Immortal. Med sine hænder til at dekorere en pap krone kan, ved hjælp af folien. Vi får en flot skinnende krone, som anbefales at dekorere med rhinestones eller en sten surround.

Ud

Hvis du beslutter at foretage en ny kostume År (Bag of Bones) med sine hænder, er det tilrådeligt at dekorere det med glimmer. Den medaljon kan dekorere skum for at skabe en sne effekt.

Af sko er bedst at vælge de støvler, men hvis dette ikke er muligt, egnede sorte støvler eller sko, som naturligvis også muligt at dekorere som ønsket.

Hvis du ønsker at lave en original kostume Koshchey Immortal med hænderne, kan du bruge følgende tip. Du kan lave et æg, som på plots af eventyr, er en nål med til at dræbe Koshchey. Skær ægget bør være af skum eller fremstilling af papmache. Og, selvfølgelig, male maling i en hvilken som helst farve du ønsker.

I eventyr bov fungerer som en skurk og tyv, der altid er i besiddelse af et sværd. Det er bare det, opfordrer vi dig til at vælge som en ekstra attribut. I det frie marked, der er færdige plast sværd, men du kan gøre det selv. Til dette formål til passende brun pap, males i sølv, og håndtaget anbefales at tildele en mørkere nuance. Det vigtigste er at respektere proportioner sværdet, og højden af en mand.

Det er værd at bruge sorte handsker af tyndt materiale til at fuldføre billedet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.