Publikationer og skrive artiklerFiktion

"Prinsessen på ærten": resumé, men dyb mening

Måske, i verden er der et eventyr med en mere kortfattet indhold. "Prinsessen på ærten", historien om der ikke vil give de detektiver af Agatha Christie, skrevet tilbage i 1835 af den danske forfatter Hans Christian Andersen, men er ikke blevet modtaget af kritikerne, og efter det blev lagt dyb filosofisk forstand af nuancerne i sjælen og imaginære værdier.

historie

Resumé af "Prinsessen på Ærten": en velhavende prins var på udkig efter en kone, og den vigtigste betingelse var, at den fremtidige kone til at være arvelig prinsesse uden pletter på stamtræet, med en royal udseende og perfekt karakter. Naturligvis søger forgæves, fordi, som du ved, folk er ikke perfekte i naturen. Prinsen satte sig i sorg til det fædrene slot, vil drive sig selv ind i en depression.

Og en aften, en stærk tordenvejr natten spørger en pige model ser ud, forklædt som en prinsesse, men hun så primitive og lurvede tøj på grund af den dårlige kvalitet og virkningerne af katastrofen. Enkedronning straks indså, at pigen - en jæger bag en rig bejler, men han gav ingen tegn, men stille og roligt plantet en "gris" prinsesse i form af en ært, der er skjult under madrassen 20.

Men også hun var ikke født syet. Selvom hvem ved, måske er virkelig så subtil sjæl? Hun fulgte den gamle dame-dronning. Som et resultat, i morgen, i løbet af en undersøgelse af sundhedstilstanden, dronningen anerkendte aristokratiske pige, prinsen gift uden forsinkelse, og den ulyksalige ært placeret i Kunstkammeret.

Kendetegn fortælling tegn

Prinsessen på Ærten - er hovedpersonen i historien. Men hvem var hun virkelig: lunefuld prinsesse tøsedreng og jæger formue, utilfredse gæstfrihed og for at ære (hvorfor ellers klagede over ikke nok bløde fjer senge og fast seng), eller forarmede forældreløs blåt blod, ved et uheld fanget i en storm og befandt sig på døre velhavende Prince?

Fra sammenfatningen af "Prinsessen på ærten", er det klart, at døren til prinsessen åbner den gamle konge. Hvordan det? Rich rige stadig ske, hvis prinsen havde råd til at søge efter sin kone i hele verden, men faderen fungerer som en butler. Kedsomhed eller håbløshed (brød arbejde, for eksempel)? Efter alt, er det klart, at alle i slottet kørte dronningemoder. Hvis ikke - hvorfor det var nødvendigt at kravle ind i et forhold med de unge kontroller?

Jeg ønskede at overbringe Andersen?

Det sker, at rive plottet eller hovedpersonerne, seerne (eller læsere) til at glemme alt om detaljerne, som spiller en meget vigtig rolle i historien. Pea: det betød Hans Christian, siger, at prinsessen følte presset med en ært gennem tyve featherbeds (!)?

Ingen grund til at være en raket videnskabsmand, at forstå, at det ikke var en plante af bælgplanter familien. Nej, selv de mest sarte og arvelige prinsesse med perfekt stamtavle var fysisk ude af stand til at føle en ært gennem et såbed. Derfor en ært - er en metafor? Hvad hun ønskede at bringe en stor historiefortæller?

Ikke underligt på "Prinsessen på Ærten" resumé - forfatteren fandt det ikke nødvendigt at dvæle ved detaljerne i historien, og fremhæves: den karakter vil ikke skjule!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.