Publikationer og skrive artiklerFiktion

Bedste bøger om hunde

Litteratur - en vidunderlig verden, der kan være et tilflugtssted fra det moderne kaos og uorden, eller døren til det univers af eventyr og venlighed. Under alle omstændigheder har bogen altid været en vigtig del af menneskers liv. Indsend tilstrækkelig mand , der ikke læse en enkelt bog er meget vanskeligt. På trods af, at internettet erstatter trykte publikationer, vil litteratur elskende være for evigt.

En række litterære genrer

Litteratur er så forskelligartet, som er virkelig betagende. Mand, at være hjemme, kan rejse til forskellige lande, verdener, tider og komme i nærkontakt med de udestående forskere, guder, monstre, almindelige mennesker. En verden af litteratur er enorm, det er umuligt at nå.

En lang række genrer giver alle mulighed for at træffe beslutning om prioritering. Hertil kommer, at mange læsere elsker bøger et bestemt land eller foretrækker nogle preomezhutku tid. Litteratur tillader enhver til at fordybe sig i fortiden, at leve med sine helte, og at drage konklusioner, der kan hjælpe i det virkelige liv. Moderne litteratur kan også overraske deres perler, men hvor mange skatte forlod os med forfatterne af de sidste år!

Bøger om hunde

Bøger om dyr - det er et særskilt spørgsmål. Selv reelle bekendtskab med dyrenes verden er ikke så fuldstændig som at læse en bog. Den omstændighed, at når der beskæftiger sig med dyr, ser vi kun en del af deres reaktioner, bogen fortæller også historien om en sand historie og forklarer adfærd dyr og deres vaner.

Hertil kommer, at bøger om hunde - det er en stor guide til dyrelivet og mulighed for at opleve den enhed for alt liv på planeten. Hvor mange børn og voksne græd på værker, oplever en vanskelig liv af dit kæledyr? Millioner! World of Books afslører de følelser, der normalt "Behind the Curtain", der viser den rene sjæl af dyr. Empati med dem, en person lærer at forstå, at elske og tilgive. I den forstand er bogen om hundene har en stor værdi, især for børn.

indenlandske litteratur

Indenlandske litteratur kan tilbyde læserne fra hele verden er gode bøger, der ikke er ringere end de mesterværker af verdens klassikere. Undersøg bøger, mest sandsynligt, det er fjollet, fordi hver af dem - et gran af talent, der har behov for at blive set og hørt.

Kong Gavriila Troepolskogo "Hvid Bim Black Ear" blev skrevet i 1971. På trods af at produktet allerede har en anstændig alder, skal det læses nutidens børn og voksne. Det er værd at bemærke, at bogen blev populær umiddelbart efter udgivelsen blandt læserne. Desuden forfatterens skabelse stod det enorme antal udgaver og blev oversat til mere end 15 sprog.

"Hvid Bim Black Ear" - dette er en bog om hunden, som var helt helliget til sin herre. Ivan levede med Bimom sammen i hans lejlighed. De fik sammen godt, og lejlighedsvis gik på jagt. Ivan var en ugyldig for den store patriotiske krig. På et tidspunkt, er det taget til hospitalet på grund af et fragment i hjertet, som han modtog i krigen. Bima betroet nabo, der ikke kunne holde op med hunden. Hunden er på gaden helt alene på jagt efter sin herre. Han er bekendt med forskellige mennesker, som er beskrevet i bogen gennem hundens opfattelse.

Desværre, hunden mødes ikke kun godt, men onde mennesker, der misbruger det er behandlet. Situationen er sådan, at ingen kan permanent husly hund derhjemme. Værftet, der viser sig at være en hund, bliver hans tilflugt. Men vrede bosiddende i et af husene løgne om hunden, således at hunden er taget på krisecenter. Snart Ivan kommer til den længe ventede møde med Bimom men finder død firbenede ven, der ventede på værten til det sidste sekund.

Misforstået indenlandske litteratur

En anden perle af russisk litteratur er historien Georgiya Vladimirova "Faithful Ruslan". Bogen blev dårligt modtaget af publikum, men holdt en række publikationer i udlandet. Som det læses på diverse radiostationer, er bogen blevet oversat til alle europæiske sprog. Tilbage i 1974 historien "Faithful Ruslan" magt blev set som anti-sovjetisk, og det var fremkomsten af et fælles afvisning af det offentlige.

udenlandske litteratur

Udenlandske litteratur kan også give læseren en masse gode bøger og talentfulde forfattere. Daniel Pennak - en fransk forfatter, der stadig er engageret i litterært værk. På oprindelsen af forfatteren er korsikanske. Hans ungdom og ungdommen han tilbragte i Afrika og Asien i de militære garnisoner - at dette var skrivningen af bogen "Hund Hund." I løbet af denne tid, den unge Daniel Pennac opdagede dyret verden med en helt anden side. Hunde hjalp Daniel hele sit liv, fra hans ungdom. Han var i stand til at kommunikere med dem som ligemænd, de hjalp hinanden.

Bogen "Hund Hund" introducerer læserne til den fantastiske lille hvalp hvis liv spark, som han ønsker. På trods af dette, lille og målrettet hvalp vokser, går fra den lokale losseplads til lejligheden i Paris. Denne sti er lang og kompliceret, så hvalpen skal dyrke udholdenhed og hjælpe andre med at finde venner i verden, fuld af farer.

"Hunden, der talte med guderne"

Dayana Dzhessap er en lidet kendte forfattere i Rusland, men hun har skrevet mange bøger om dyrene, som er læst så langt ud. Pige med en barndom meget interesseret i hunde, så i voksenlivet, kom han op med en særlig uddannelse for dem. Dette system giver mulighed for kort tid til at lære pit tyre for at søge efter narkotika og sprængstoffer. Dayana Dzhessap er nu i gang med at træne hunde, hun ofte arbejder med dyr fra populære film.

Bog af denne forfatter - en historie om kærlighed og menneskelig grusomhed. Den fortæller historien, der beviser, at dyrene også har en sjæl. Den rørende historie om vestlig handleren, som vil give en bedre forståelse af det sted og den rolle, hunde i vores liv.

"Lassie"

"Lassie" Erik Nayt skrev i 1938. Dette er en gammel historie stadig gør tælles børn og voksne, der trænger ind i de mysterier af dyrets sjæl. Erik Nayt - anglo-amerikanske forfatter uden hvilken opnået stor popularitet, men at skabe en bog som alle bør læse. Historien om at skrive en roman er meget interessant. Forfatteren offentliggjorde en historie i en avis, men han var så interesseret i publikum, at Knight besluttede at skrive en roman. Bogen blev meget vel modtaget i udlandet og i sit hjemland.

Forfatteren fortæller om eventyr af Lassie - trefarvet collie der er meget glad for sin unge ejer, Joe. Af økonomiske årsager, måtte han sælge Lassie rig adelsmand. Unge hund ikke ønsker at stille op med det, og flere forsøg på at undslippe, som kom til ingenting bly. Den nye ejer af hunden beslutter at tage hende til Skotland for hundreder af miles fra hjemmet. Loyal og modig Lassie beslutter sig for at køre, vel vidende, at der gives til tilfældighederne. Tillid hans instinkter, Lassie finder sin vej hjem, støder på vej af gode og onde, samt finde sande venner.

Den velkendte historie

Tale of Dodie Smith er blevet kendt over hele verden. Ifølge bogen "Et hundrede og én dalmatiner" amerikanske selskab "Walt Disney" har fjernet en spillefilm, som længe har haft en ledende stilling. Tape er stadig meget populære hos børnene. Hertil kommer, baseret på historierne blev filmet film og tegnefilm.

Historien fortæller os, at de to dalmatiske hunde Pongo og Fru gå på jagt efter deres 15 hvalpe. Børn stjal den onde Cruella De Vil. Hendes planer er meget vanskelig, så Pongo og Fru kaste al deres energi til eftersøgningen af hvalpene. Bogen fortæller om, hvad der måtte udholde to hunde, før de fandt deres afkom. i bogen viser også tydeligt, hvor menneskelig grusomhed ødelægger alt omkring ham, at overtræde alle love moral. Interessant, efter at parret havde fundet deres babyer hjem 101 dalmatinere. Det viser sig, at Cruella stjal en masse dyr, og de alle boede i hendes hus. Det er den måde, en ny stor og venlige familie dalmatinere.

Historier af James Herriot

Bedste bøger om hunde er umuligt at opregne. Disse historier rørt til kernen. For eksempel, et produkt af James Herriot "Hund historier." Forfatteren er en engelsk forfatter og en praktiserende dyrlæge, så historierne altid opfylde de reelle fakta og begivenheder. Bogen er meget populære over hele verden, indtil nu har et stort publikum. Dzheym Herriot er især populær i SNG-landene: antallet af russiske fans er simpelthen fantastisk.

"Hund historie" - en samling af individuelle historier, der fortæller om livet i hunde, krydret med en subtil britisk humor. Bogen anses for at være en fremragende lærebog af venlighed, kærlighed og medfølelse. På trods af, at produktet er rettet mod et ungdommeligt publikum, bogen er meget populært blandt voksne. Nogle af dens kapitler kan findes i andre publikationer af forfatteren ( "Af alle de skabninger - store og små," etc ...).

Bedste bøger om hunde skal læse for hver mand, fordi de lærer en masse. Det er umuligt at forstå verden i sin helhed, hvis ikke at forstå dyr. Leonardo da Vinci sagde, at "svært at dyrene ikke kan være god." Mange af de store sind tidligere århundreder insisterede på, at en person er meget vigtigt at få venner og kommunikere med dyr for egen udvikling og dannelsen af et fuldstændigt billede af universet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.