Publikationer og skrive artiklerFiktion

Leo Kassil, "Gade i den yngre søn": en oversigt over de vigtigste tegn og det vigtigste tema i historien

"Street yngste søn" - en smuk god bog, der indeholder elementer af historien. Bogen er beregnet til børn i midaldrende. Den meget historie blev allerede skrevet i 1949, da freden kom efterkrigstiden, men alle disse ofre af hensyn til fred, har ingen glemt.

Kort om bogen

Forfatterne til bogen "Street yngste søn" - Leo og Max Kassil Polyanovskiy der formåede at genskabe alle de militære atmosfære. Den vrede, der var kogende i venerne i hver soldat. Denne frygt for, at beherskes af mange. Og den bitterhed, der gennemblødt de mennesker, der mistede alle deres slægtninge og venner. Story "Street of den yngste søn" blev skrevet Lvom Kassilem sammen med Maksom Polyanovskim. Tale, der består af to dele, virkelig i stand til at formidle alle de stemninger, der herskede blandt almindelige mennesker. Begivenheder "Streets yngre søn" Polyanovskiy og Kassil kunne ikke betegnes som realistisk. Alle begivenheder historier er sande og bakkes op af historiske fakta.

I 1951 blev det hidtil ukendte tildelt Stalin-prisen. Dette er, hvad viser, hvor vigtigt var værker Kassil og Polyanovskiy. Resumé af "Street af den yngste søn", som du finder i denne artikel vil ikke være i stand til at formidle alle de følelser, der opstår, når man læser de komplette værker.

Lidt om forfatteren: Kassil

Leo Kassil født 27 juni 1905. Fødestedet for forfatteren overvejet Saratov-regionen, byen Engels.

Writer har viet mange af hans værker fra Anden Verdenskrig. Sammen med historien, hvor en af forfatterne er Leo Kassil ( "Street of den yngre søn"), forfatteren skrev sådanne romaner som "forsvarere af dit", "Min kære dreng", "Ordinary guys" og andre. Alt fungerer Kassil beskriver specifikke historiske perioder, pålidelig og har et solidt fundament. Men det er værd at bemærke, at Lev Abramovich beskrevet begivenhederne med en meget interessant synspunkt: hvis de lærebøger om historien om hans hjemland ikke er i stand til virkelig interesserede studerende, bogen fordybe hver unge læsere i disse krigsår, tvunget til at overleve med helten alle de frygtelige dage og uger det hjælper til at forstå betydningen af alle de forfærdelige begivenheder opleves af det russiske folk. Mange værker Kassil beskrive holdningen hos børn er en krig. Hvor meget små børn trukket ind i krigen problemer, tvinger til at deltage i kampene. Præcist hvor meget i yuntsah patriotisme blev udviklet. I sine værker, forfatteren var i stand til at vise, hvor meget krigen påvirker karakteren af den yngre generation, det er i stand til at ændre værdierne i livet, bryde eller hærde sine medlemmer.

Lidt om forfatteren: Polyanovskiy

Født skribent 10 Juni 1901 i Odessa.

I processen med at arbejde sammen både forfattere i lang tid på at lede efter oplysninger om en dreng-helten i alle former for arkiver, hvor de var åbne. Efter en fuld anerkendelse af læsere af historien "The Street af den yngste søn", Polyanovskiy, som med Kassil, skrev flere historier om krigen. Disse produkter er blevet "venner pionerer", "Så det var" og "Ærlig pioner!".

Sammen forfatterne var i stand til at formidle den stemning, der herskede i krigsårene. Det er takket være Kassil og Polyanovskiy folk opdage endnu mere forfærdelig krig part.

Det skal bemærkes, at begge forfattere deltog i fjendtlighederne, så vidste, hvad de skrev. Alt, de satte sig på papiret - det er ikke bare ord, det er en historie, der er forpligtet til at kende hver person, der ærer hans hjemland.

Resumé af "Street af den yngste søn"

I centrum af handlingen i bogen - en dreng, der skete med hans familie midt i krigen. Dubinin familie boede i den ukrainske by Kerch. Volodya Dubinin, drengen, hvis far - Vladimir Nikiforovich Dubinin - tjente som en kaptajn i flåden, oplever frygtelige militære begivenheder. Efter at have mistet sin far, der lærte drengen alt der er at vide en mand, Volodya sluttet af guerillaen. At være i truppen lille, men smarte spion, Vladimir er i stand til at indsamle meget mere information end nogen andre guerillaer - på grund af det faktum, at det er lille, er det vanskeligere at iagttage. Således gør et uvurderligt bidrag til sejren over de tyske tropper, Vladimir hjælpe hans kolleger udarbejder forskellige planer for angreb. Vrede og bitterhed ikke giver hvile til drengen - tabt i denne krig alle deres kære, skal han tage hævn over tyskerne, som havde taget sin familie. Volodya husket lektioner Vladimira Nikiforovicha Dubinina, som lærte sin søn ikke virke anstødelig til dig selv, men at begrænse sin iver. Huske sin fars død, Volodya tager en meget vigtig beslutning: han vil hævne alle dem, der havde så meget at tabe i denne krig. Snart vises i enheden, og de andre drenge - pionerer, der som voksne guerillaer, der kæmper for fred i deres hjemland. At Volodya Dubinin kender det allerførste, at fjendtlige tropper trak sig tilbage.

Heltene i historien "The Street af den yngste søn"

De vigtigste helte "Streets yngste søn" var modige og modige mennesker, som faktisk levede under Anden Verdenskrig.

  1. Volodya Dubinin - den vigtigste helten i historien. Drengen, hvis historie vil aldrig glemme de mennesker, der blev indbegrebet af ikke blot mod og tapperhed, og absolut selvopofrelse og heroisme. Hans billede er åbnet for folk noget nyt, noget mere forfærdeligt end det enorme antal af dødsfald i krigstid. Hans billede - et billede af et barn af krig, berøvet barndom og tvunget til at vokse op for tidligt.
  2. Evdokia VT - mor pioner-helten, bekymringer om hendes søn, som ingen anden.
  3. Val - søster til hovedpersonen, der gik glip af sin bror, på udkig efter en hvilken som helst forbindelse til lillebror for at finde ud af, hvordan han gør, ikke såre dig, og generelt, hvad enten bror i live under sådanne omstændigheder.
  4. Vanya Hrytsenko - Volodya bedste ven, der kendte ham så godt som muligt, og støtte i de vanskelige øjeblikke.
  5. Voksne guerillaer - og senior fellow "brødre" Volodya Dubinin. Det var dem, der tog drengen i deres rækker, og har påberåbt sig hans mod og snilde. De lærte også alt, hvad han vidste, en ung partisan. Men de er bundet med undtagelse af den fælles sag noget mere: at have bestået en så vanskelig sti hånd i hånd, de virkelig forelsket i drengen og behandlet ham som en yngre bror, at bekymre sig om ham, som om han havde dem alle indfødte.
  6. Vladimir Nikiforovich Dubinin - Volodya far, som er blevet et eksempel for drengen, med sin søn har karakter af grundlaget for patriotisme og ære.

Billedet af Volodya: Værdien af helten for historien

I bogen "Street of den yngste søn" var Volodya Dubinin ikke bare hovedpersonen. Allerede i den korte beskrivelse af "Street af den yngre søn" viser, at alle forfatterne i dette tegn har indset kval og smerte, der var nødt til at overleve, ikke kun de voksne soldater, men til alle de børn, der lige er blevet uundgåeligt trukket ind i krigen. Drengen, hvis modet kunne inspirere hele holdet, drengen, hvis modet er ikke hærdet guerillagrupper, men tværtimod tvunget til at se på krigen gennem andres øjne ... Det er det billede Volodi Dubinina viste, hvordan forfærdelig krig kan være, hvor dybt det kan endda påvirke den mest uskyldige sjæle, som er så mange ting skulle ske i livet. Lyrisk billede af den karakter angiver, hvor meget tidligere er blevet udviklet, ikke kun den moralske kvalitet af samfundet som helhed, men den patriotisme af hver mand, selv en lille, individuelt.

Yderligere livshistorie

Story Lva Kassilya ikke udeladt, glemt på en bogreol. I 1962 blev den samme film baseret på bogen.

Nøjagtigheden af de faktiske omstændigheder i produktet

I nogle kapitler, identificerer bestemte steder, hvor virkelig fungerede guerillabevægelser. For eksempel skriver forfatterne om de militære operationer, der finder sted i børnenes lejr "Artek". Det er, hvordan det var. Men tre af disse lejre er blevet bemærket i bogen. I virkeligheden, i de år, som er beskrevet i historien, det virkede kun to af de tre lejre. Den tredje blev opdaget kun i 1944.

Også, skriver forfatterne, at direktøren for Artek lejren var en vis Boris Ya. Men i krigsårene Ovchukov-Boris Suvorov blev arresteret, og efter kampene. For at blive direktør for lejren "Artek" Ovchukovu var først efter krigen.

På trods af at nogle oplysninger, der er indeholdt i bogen, er det ikke plausibelt, måske, lidt forskønnet at skabe den mest levende historie, generelt kan det siges, at bogen fortæller historien om virkelige hændelser, der rent faktisk skete under krigen. Nøjagtigheden af den overførte selv i den korte beskrivelse af "Streets yngste søn af" fakta kan verificeres ved at undersøge forløbet i historien om Sovjetunionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.