SkønhedHår

Hvordan at vokse hår hurtigt og sikkert

Enhver kvinde ønsker at have en luksuriøs og langt hår. Men da en sådan privilegium ikke naturen har begavet hver, derefter straks opstår spørgsmålet, hvordan man kan vokse hår hurtigt. Nogle gange opstår sådan et ønske i nogle andre tilfælde. For eksempel kan en mislykket kort hår, hårfjerning i behandlingen af enhver sygdom, etc. Men uanset hvor hurtigt de ønsker at vokse, menneskeheden vil stadig ikke være i stand til at overhale. I gennemsnit menneskehår vokse i en måned for 1-2 cm, alvorligt undgå disse indikatorer er det simpelthen umuligt. Også, hårvækst afhænger af personens alder, og hvis i en ung alder processen er hurtigere, så i løbet af årene, det sinker betydeligt. Vi taler stadig om , hvordan man kan vokse hår hurtigt, men tror ikke, at der i løbet af kort tid vil du opnå store resultater.

Hvordan til at vokse dit hår afhænger af mange faktorer. Dette omfatter din kost, livsstil og hårpleje. Så hvordan at vokse hår - er en kompleks, du bliver nødt til at arbejde på hver af dets komponenter. For at starte en gennemgang af sin magt: at accelerere væksten, vil håret har brug for en række vitaminer, især A, E, B. Deres manglende beviser skørt og tørt hår. Påvirker deres vækst og dårlige vaner. Hvis du ryger, du tager i store mængder alkohol eller kombinere, og derefter en anden, og selv kan ikke forvente, at dit hår vokser tilbage hurtigt. Disse vaner negativt påvirke deres tilstand, bliver de sløve og sygelig. Prøv at give op en gang for alle af de dårlige vaner, og dermed gør at du sparer hele din krop fra forskellige sygdomme.

Lad os nu tale om, hvordan man dyrker hår hurtigt, at give dem en ordentlig pleje. Sikkert, behøver du ikke at sige, at renheden - er nøglen til et godt helbred og udseende. Så snart du opdager, at dit hår er beskidt, skal du sørge for at vaske dem. Det er ikke nødvendigt at gå et par dage med en olieagtig glans, er det ikke kun dit billede vil lide, men håret vil ikke få den ilt er nødvendig for vækst. Obligatorisk betingelse: efter hver vask, bruge en balsam. Han, samt shampoo, skal være egnet til din hårtype. Hvis du ikke er tilsigtede anvendelse, såsom en balsam tørt hår, så hvilken slags hurtig vækst er muligt at tale. Desuden bør din pleje bestå af brugen af forskellige masker, vil effekten af der fokuserer på magt og acceleration af hårvækst. Du kan lave dem selv derhjemme. For eksempel lave en maske: Tag en æggeblomme og bland det med to teskefulde honning. Effekten at være endnu højere, kan du tilføje en lille mængde af løg saft. Spred masken på hele længden af hår og lægges i blød i 20-25 minutter. Skylles med varmt vand under anvendelse af et næringsstof shampoo. Hvis stævnen af dit hår ikke lugter, drys dem med et par dråber citronsaft.

Hvad bør jeg vide for at besvare spørgsmålet: "Hvor hurtigt vokse hår derhjemme" Hvis det er muligt, udsætte dem for mindre ploek, hårtørrer og glattejern. Allerede det er ingen hemmelighed, at der ud over sine nyttige funktioner, de stadig forårsage skade på vores hår og, overtørring, hvilket gør dem sprøde og livløs. Selvfølgelig uden disse poster sætte hår er meget svært, men du ønsker også dem til at vokse hurtigt? Så brug en hårtørrer, krøllejern og strygning af hver dag, og et par gange om ugen.

Så hvordan man dyrker kort hår er meget svært, så prøv at justere dig selv til det faktum, at det magiske i vores tid, og selv lugter. Gør alt i orden, så de hurtigere end branchen, du kan ikke opnå effekten på kort tid, men bare sundere dit hår, fordi alt, hvad der er beskrevet ovenfor, er med til at styrke dem, der giver blødhed og sund glans.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.