HjemlighedVærktøj og udstyr

Overflade gauge: hvad det er, formål og karakteristika

Arbejde med træ, kan kun få værktøjer giver få skæring kvalitet. Selv med en høj frekvens stiksave motor efterlade små fejl på præformen overflade. I nogle tilfælde kan sådanne fejl tolereres, men hvis du planlægger at bruge materialet i en delikat finish med lak, kan det ikke gøre uden yderligere behandling, som vil udføre en overflade gauge. Hvad er det? Denne maskine, som udfører funktionen af slibning - på nogle måder ligner en gruppe af jointer.

tid

Funktionen af denne maskine kan virke overflødig. Det faktum, at nogle brædder til at forberede sig til installation og kan være ganske almindeligt håndværktøj i form af den samme eller Afretter høvl. Men når det kommer til store mængder, vil maskinen mærkning gauge forbruger har en betydelig fordel i forhold melkoformatnym værktøj. Og det er ikke kun hastigheden af drift og støtte af høj kvalitet behandling med optimal ren snitflade.

Desuden dette er tilfældet, når der arbejdes med elektrisk udstyr er sikrere end et håndværktøj. Som praksis viser, at sandsynligheden for at opnå en sådan maskine skade er meget lavere end i et plan. Men ikke altid i livet er der et behov for at erhverve en overflade gauge. Hvad er det i den faglige produktion - er et andet spørgsmål. For eksempel i træ-line eller på en møbelfabrik tilgængeligheden af sådant udstyr er en obligatorisk betingelse for teknisk support.

række værktøjer

to kriterier, som er klassificeret i gruppe model høvle kan identificeres. Denne opdeling på grundlag af formålet (maskiner til husholdnings- og professionel), samt konfigurationen af skærende kompleks. Med hensyn til den første klassificering, den indenlandske model er mindre almindeligt at have et lille udbud af magt og design, der sætter fokus på typiske emner tjeneste. Professionelle enheder af forskellig høj effekt potentiale, en bred vifte af indstillinger og rige funktionalitet. Men mærkning gauge forbruger nyder godt af en lille værdi.

Med hensyn til gennemførelse af skæresegmenterne kan bemærkes, at med fordel anvendes i Tykkelseshøvl to elementer. Men der er en ændring, kaldet FAA og tykkelse. Sådanne versioner kan have et større antal blade og egnet til brug med ru overflader.

Nøglefunktioner

Blandt de vigtigste driftsparametre kan skelne bredden og dybden af snittet, kraft og hastighed aksel torsion. Med hensyn til den dybde, det varierer fra 1 til 3 mm. Denne omfattende sortiment inden for hvilken brugeren kan sætte i orden og et groft bord, og ændre klar til maling panel massivt træ blad.

Bredden af emnet, som kan køre på maskinen, med nogle modeller op til 330 mm. Power kapacitet bestemmer, hvor produktiv maskinen er. Det faktum, at træbearbejdning mærkning gauge kan have forskellige opfattelser af bløde og hårde træsorter. Det vil sige, i det andet tilfælde behandlingen kan ikke være så effektiv eller tidskrævende. Jo højere magt, den bøjelige være sådanne træsorter som eg, bøg, elm, ask, og så videre. G. Kapacitet på ikke mindre end 1500 W anbefales at arbejde med en sådan tømmer. Her skal det bemærkes, og kvaliteten af snittet, som vil afhænge af akslen hastighed. Den optimale hastighed for denne parameter 8-10 tusind. Vol. / Min.

Funktioner af enheden

Også sådanne høje præcision maskiner giver mulighed for at styre typiske parametre snit. Det vil sige, at operatøren kan for eksempel specificere håndteringsudstyr helst emne templatere eksempel på hvilket udføres efterfølgende serielle skæring. En sådan mulighed har ikke hver maskine træbearbejdning. Overflade gauge (hjem eller professionel enhed) giver orienteringen af det strukturelle materiale ved at skære skabelon, som forudser en dybde og bredde parametre.

producenter

Segmentet er ganske smal, så producenterne repræsenteret i det ikke så meget. For eksempel er en af de mest populære modeller tilbyder et schweizisk selskab Jet. Denne maskine JPT-310, hvortil fordele omfatter høj ydeevne og pålidelighed. Interessante tilbud og sælger polske selskab Proma, i en familie, hvor du kan finde ikke kun kvalitet, men også overkommelig, mærkning gauge. Kommentarer til denne produktion også pege på de ergonomiske komponenter - let at administrere og konfigurere. Det tilbyder en universel model og producent Brassa modifikation FS-32N. Denne maskine er også velegnet til brug i hjemmet, og møbelfabrikker.

Hvad skal overveje, når du vælger?

Det er klart, at der skal rettes fokus for køberen til vurderingen af de primære tekniske parametre, herunder magt, byggeri funktioner i snittet kvalitet, og så videre. D. Indførelse af disse indikatorer vil gøre det muligt at finde ud af, hvordan en bestemt model i princippet egnet til brug med et bestemt materiale. Men det er ikke nok til fuldt ud at forstå, hvordan passende en bestemt overflade gauge. Hvad er det med det operativsystem synspunkt? Ikke kun arbejdsredskab, men samlet helt en maskine, som vil kræve en masse plads til at arbejde. Derfor er det vigtigt at vurdere størrelsen af udstyret og, da han skulle og et separat opbevaringsrum.

Det er også værd at overveje nogle funktionelle tilføjelser, der vil holde arbejdet i mindre end ideelle betingelser. For eksempel bør tage hensyn til tilstedeværelsen af sikringer, belysning og sikkerhedsudstyr.

konklusion

Selv før de køber maskinen vil ikke være overflødigt at beregne, hvor denne enhed vil blive efterspurgt i økonomien. Så hvis tilstedeværelsen af udstyret vil være fuldt berettiget i den specialiserede produktion, den livsform, dette behov er ikke indlysende. En anden ting er, at der er en bred vifte af modeller, som er repræsenteret ved mærkning gauge. Hvad er det i det samlede klassement Træbearbejdningsmaskiner? Dette specialiseret udstyr, som afhængigt af ændringen kan have meget forskellige karakteristika. Derfor området og priser. For eksempel kan en professionel model koster 150 tusind rubler, og den indenlandske maskine - .. Omkring 20-30 tusind.

Som du kan se, er forskellen enorm mellem de enkelte markedssegmenter høvle. Derfor, hvis de økonomiske muligheder tillader og der er et behov for at opnå kvalitet behandlet træmaterialer, så forkæl dig selv med et sådant køb er ikke nødvendig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.