Mad og drikkeOpskrifter

Sådan tilberedes en magert chokoladekage korrekt: råd fra erfarne husmødre

Det er usandsynligt, at der vil være nogen, der ikke kan lide hjemmelavede kager overhovedet. Og der er også amatører, der ikke kan leve en dag uden duftende boller, hjertelige tærter og smukke kager lavet med egne hænder. Men hvad skal disse mennesker gøre på tærsklen til religiøse helligdage, når det er strengt forbudt at anvende nogen form for fastfood, som omfatter: æg, animalske fedtstoffer og forskellige kød- og mejeriprodukter? På sådanne dage til et festligt bord er en magert chokoladekage perfekt. Det kan være forberedt, idet der ikke kun tages hensyn til strenge regler, men også ønsket om mange søde tand.

Classic Edition

For at lave en almindelig magert chokoladekage hjemme skal du bruge følgende obligatoriske ingredienser: Til 3 kopper hvedemel ½ kop kakaopulver, 2 kopper koldkogt vand og almindeligt sukker, 10 gram salt, 30 gram eddike, 24 gram bagepulver, En lille vanillin og 180-200 gram vegetabilsk olie.

Hele processen tager ikke mere end 1 time. I dette tilfælde skal du udføre flere sekventielle handlinger:

 1. Bland i en separat skål alle tørre ingredienser (salt, kakao, mel, sukker, vanillin og sodavand).
 2. Tilsæt en målt mængde vand, vegetabilsk olie og bland alt sammen med en visp.
 3. Som konklusion skal du indtaste eddike.
 4. Form olien indefra, og hæld den forberedte masse ind i den.
 5. Bages i 40 minutter i ovnen, opvarmes til 180 grader. Produktets beredskab kan let bestemmes med et tandstikker eller en tynd træpind. Du skal bare gennembore hendes kage og komme til de allerførste dage. Hvis staven er ren og tør, er produktet klar. Ellers bør bage tiden øges lidt.

Resultatet er en usædvanlig velsmagende magert chokoladekage. Til dekoration kan det færdige produkt sprøjtes med samme kakao eller pulveriseret sukker. I begge tilfælde vil kagen se udadtil mere attraktiv og appetitvækkende.

Opskrift på rå mad

Særlig opmærksomhed fortjener en magert chokoladekage, som fremstilles uden varmebehandling. Her kan alle vise deres fantasi, styret af deres egne smag præferencer. Som grundlag kan du tage en opskrift, der bruger følgende produkter.

Til prøven: 150 gram cashew, 200 gram datoer, 70 gram mandler, 10 gram kakao, 40 gram havregryn, en knivspids salt, en spiseskefuld vegetabilsk olie (1/2 af kagen og til smøring af formen), 120 ml vand, 4 Spiseskager af brunt sukker og ahornsirup.

Til fløden: 2-3 gram salt, 130 gram kakaopulver og 70 gram vegetabilsk olie.

Til dekoration: en håndfuld frisk bær og en spiseskefuld nødder.

Processen med at lave en tærte er relativt simpel:

 1. Preliminært i 3-4 timer er det nødvendigt at suge cashewnødder i vand.
 2. På dette tidspunkt kan du sikkert gøre forberedelsen af baggrunden for kagen. Først skal du fjerne knoglerne fra datoerne og derefter massere dem med mandler og havreflager ved hjælp af en konventionel blender. Du skal få en klæbrig masse med små krummer, lidt som en dej.
 3. Tilsæt smør, kakao, salt og rør til glat.
 4. Skimmelsvampen skal forarbejdes indefra med olie, og sæt den kogte dej i det, så små kanter efterlades rundt om kanterne.
 5. I en separat beholder samles alle ingredienserne til fløden og blandes dem med en nedsænkningsmængder.
 6. Den resulterende masse hældes over dejen og niveauer den med en spatel.
 7. Formularen skal anbringes i fryseren i ca. 3 timer.

Minutter for 20 før servering af bordet, kan det færdige produkt være dekoreret med bær med mandelblade eller efter eget skøn.

Hurtig og velsmagende

Der er en anden interessant mulighed for, hvordan man laver magert chokoladekage. Opskriften passer til dem, der ikke kan lide at bruge meget tid i køkkenet. I dette tilfælde skal du bruge: 210 gram mel, 10 gram bagepulver, 2 gram salt, 40 gram kakaopulver, 200 gram sukker, 300 ml mineralvand, en pose vanillin og 80 gram solsikkeolie.

Sådan tilberedes en magert chokoladekage fra alle disse produkter ? Opskriften imponerer med sin enkelhed:

 1. Kombiner alle tørre ingredienser i en dyb beholder.
 2. Tilsæt olie, mineralvand og rør alt, så massen var klumpfri.
 3. Overfør den resulterende dej til en silikoneform.
 4. Bag sådan pie på to måder. Først i mikrobølgeovnen. Det tager kun 8 minutter. Efter timersignalet er det nødvendigt at lade produktet stå i kammeret i yderligere 60 sekunder. For det andet i ovnen. I dette tilfælde skal den først opvarmes til 200 grader. Og til bagning tager det lidt over en halv time. I løbet af denne tid vil produktet næsten fordoble. Dette vil gøre mineralvand.

Her kan alle vælge den mest acceptable løsning for sig selv. For at dekorere overfladen af produktet kan smøres med creme. Det vigtigste er, at dets komponenter også er magre.

Kirsebær aromatiseret

Som en festlig dessert kan du lave en vidunderlig magert chokoladekage med en kirsebær. Det er gjort i overensstemmelse med princippet om almindelig manicure. Til arbejde har du brug for følgende produkter: 1 kop mango, sukker, hvedemel, friske kirsebær og almindeligt vand, 30-40 gram kakaopulver, en tredjedel af et glas vegetabilsk olie, 10 gram salt, 30 gram eddike eller citronsaft, 12 gram bagepulver.

Til glasur: 30 gram kakaopulver, 50 gram sukker og 40 gram kakaosmør.

At lave en sådan tærte er ikke svært:

 1. For det første skal du i en dyb beholder forbinde alle de tørre ingredienser.
 2. Bland vandet adskilt med eddike.
 3. Den resulterende væske sammen med vegetabilsk olie bør tilsættes til tørprodukterne og blandes godt. Den tykke masse skal være af den type der anvendes til fremstilling af pandekager.
 4. For at fylde bærene skal du let hælde melet. Dette er gjort, så kirsebær ikke strømmer, når man bakker.
 5. Form olien og hæld den i ½ af dejen.
 6. Top sætte kogte fyld.
 7. Dæk alle rester af dejen.
 8. Bages i en ovn opvarmet til 190-200 grader i ca. 35-40 minutter.
 9. For at gøre glasuret i en gryde med en tyk bund, smelt sukkeret, og tilsæt derefter kakaopulver og smør til det.
 10. Med en varm blanding hæld den færdige tærte.

Om ønsket kan du desuden dekorere det med friske bær.

Kage fra multiquark

I dag er husmødre lettere at håndtere indenlandske problemer, da i køkkenet hver især har mange forskellige teknikker. Med hendes hjælp bliver madlavning en komplet fornøjelse. For eksempel kan du bogstaveligt talt om et par minutter lave en glimrende magert chokoladekage i en multivark.

For at gøre dette skal du: For 300 gram mel 45 gram kakao, 1 glas sukker og vand, 15 gram eddike, 1 tsk sodavand og vanillin og 70 gram vegetabilsk olie.

Sådan en kage fremstilles som følger:

 1. I en separat skål kombineres sukker, eddike og vegetabilsk olie.
 2. I en anden beholder blandes de tørre ingredienser (mel, vanillin, sodavand og kakao).
 3. Kombiner begge blandinger og drej dem til en homogen masse.
 4. Hak multivarket indefra med vegetabilsk olie, og hæld den kogte dej i den.
 5. Indstil "Baking" -tilstand og kog i 45 minutter ved en temperatur på 180 grader. I nogle multivarquiner indstilles disse indikatorer automatisk.
 6. Få kagen ved at dreje den over til damperen.
 7. Sæt produktet tilbage i multivarket og bage det i den foregående tilstand i yderligere 20 minutter. Tiden i dette tilfælde skal indstilles manuelt.

Klar kage bliver øm, luftig og meget velsmagende. Og til sprinkling kan du bruge hakket kokosmasse.

Kage med banan

Fans af eksotiske dufte skal helt sikkert lide en magert chokoladekage med bananer. Af den måde er der en interessant opskrift, ifølge hvilken selv en nybegynder elskerinde kan forberede en sådan dessert. For at gøre dette skal du først indsamle alle nødvendige ingredienser på skrivebordet: 2 bananer af mellemstørrelse, et glas sukker, 250 gram mel, 45 gram kakaopulver, 5 gram bagepulver og 150 milliliter stærkt friskbrygget kaffe.

Denne tærte er udarbejdet på flere måder:

 1. For det første skal bananens pulp knædes og derefter males med sukker og smelte godt.
 2. Bland melet med kakao og bagepulver.
 3. Kombiner begge masser og bland dem grundigt.
 4. Tilsæt gradvis frisk kaffe til blandingen.
 5. Læg den kogte dej i en smørret form.
 6. Bages i 20 minutter ved en temperatur på ikke mindre end 180 grader.

Den oprindelige dessert efter afkøling kan om ønsket hælde glasur og dekorere det med et flerfarvet pulver.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.