Mad og drikkeOpskrifter

Opskrifter til madlavning kalvekød: nyttige retter på bordet.

Opskrifter til madlavning kalvekød bør være i arsenalen af hver selvrespektive værtinde. De kan perfekt diversificere den etablerede daglige menu med nye lækre og sunde retter. Kalvekød er meget populær i Europa, og i modsætning til oksekød er det mere lækkert. Denne betegnelse kaldes normalt kød fra en ung tyr, den har en lyseblå skygge og sammen med oksekød er en god kilde til vitaminer til menneskekroppen. Forberedelse af kalvekød kræver samme teknikker som at arbejde med oksekød. Dette kød anses for at være meget nyttigt, da det indeholder en stor mængde mineraler og aminosyrer. Det har ikke en udpræget smag. Kulinske eksperter anser det for at være ømt, letfordøjeligt og næsten ikke fedtet.

Opskrifter til madlavning kalvekød bruges til at skabe mange delikatesser og diætretter. Professionelle kokke er glade for at dele den vigtige hemmelighed ved at arbejde med dette kød: det skal bringes til fuld beredskab, først da vil det være muligt fuldt ud at værdsætte alle gustatory kvaliteter af dette produkt. Uraffineret og undercooked kalvekød absorberes dårligt af kroppen og har en særlig smag. Bemærk venligst, at hovedretten til denne ret er friske grøntsager.

Opskrifter til madlavning kalvekød er tilstrækkeligt repræsenteret af en populær skål kaldet kalvekød på fransk. Du skal bruge 1 kilo kalvekød, 1 spiseskefuld 3 procent eddike og salt og 3 glas koldt vand. Skær kødet i seks stykker og lad det være i vand i 60 minutter. Derefter skal du dræne vandet og sætte kødet i en forberedt gryde. Hæld kalvekødet med tre glas vand, tilsæt eddike og salt, og kog derefter. Kog kødet på en lav varme i ca. 10 minutter. Derefter afløb vandet og hæld kalvekødet med ferskvand. Lad kødet i det køle af. Igen skal du fylde det med ferskvand, rense sener og film. Nu kan det serveres til bordet eller lægges i køleskabet.

Men en mere raffineret opskrift kaldet kalvekød med appelsiner og svampe. Det vil tage en temmelig lang liste over produkter. Det omfatter: 750 gram kalvekød, 100 gram fedt, 150 gram hakket kød, halv kilo sjaletter, 200 gram mushroom, 1 løg, halvt glas kød bouillon, 40 gram smør, appelsin, citron, 2 spsk vegetabilsk olie, Persille, 2 fed hvidløg. Skær fedtet i små terninger, steg det. Så er det nødvendigt at hakke persille og knuse hvidløg. Bland dem med krydderier og fyldstoffer. Nu skal du skære kalvekødet i halvt, peber det, salt. Sæt det hakket kød på, rull det ind i en rulle, og for styrke, pakk tråde. Det vil også være nødvendigt at forvarme ovnen. Skær løget i fire lige store dele, steg det og tilsæt 250 ml vand. Citron og appelsin bør lægges med skiver sammen med stege. Bages kalvekød i 90 minutter og hældes konstant med saft, som frigives under tilberedningen. Du skal tilberede sjalotte i et tilberedt smør blandet med sukker. Hæld kød bouillon til det og kog under låget i ca. 15 minutter. Tilsæt derefter de samme svampe og gryderet med lakseløget i 15 minutter. Sæt alt dette med en halv citronsaft og krydderier. Når du serverer kalvekød til bordet, skal du supplere det med svampe og løg.

Opskrifter til madlavning kalvekød kan omfatte alt. Det kan være fisk, krydret, tomat, krydret, løg saucer, frugt (ananas, pære, æbler, appelsin), grøntsager (aubergine, kartofler, tomater). Kalvekød er lige så velsmagende i både stegt og kogt. Det kan bruges ikke kun til madlavning varme retter, salat med kalvekød har også mange variationer. Det anbefales ofte at bruge syge mennesker, gravide og ammende kvinder og små børn.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.