Mad og drikkevarerOpskrifter

Hvordan at tilberede en kylling underlår: opskriften på panden og dens varianter

Du kan ikke være bange for uventede gæster, hvis hjemme i fryseren til at spise frisk kylling underlår. Opskriften på panden - en af de mest almindelige varianter af deres forberedelse.

ristede ben

Fjerkræ retter bliver stadig mere populære hver dag. De fleste mennesker er tiltrukket af dem og hastigheden af forberedelse, selvfølgelig, unikke smag. Hvis du vil på kortest mulig tid til at foretage en kødret, det er bedst egnet til dette formål kylling underlår. Opskriften på panden er ikke den eneste. Der er en masse forskellige måder, hvorpå almindelige ben bliver til en vidunderlig snack eller en stor middag. Hvordan bedre til at lave mad kylling underlår? Opskriften på panden kan være meget simpelt.

Et slående eksempel på denne udførelsesform er stege godkendelse, hvilket kræver et minimalt sæt produkter: 8 kyllingelår 3 chive, lidt salt, krydderier, peber og vegetabilsk olie.

Hele tilberedningen tager mindre end en time. For at gøre dette:

 1. Obsushennoe vasket og kød gnide med fint salt, og derefter let drys med peber og krydderier.
 2. Hvidløg smuldre i tynde skiver.
 3. Svinefedt af hvert stykke kød, efter at have gjort tidligere antal åbninger deri med en skarp kniv.
 4. Fry forberedt halvfabrikata i panden, lejlighedsvis at dreje dem i forskellige partier.

15 minutter vil være nok til at få en saftig og velsmagende kylling underlår. Opskriften på panden er godt, fordi det gør det muligt at produktionen ikke kun har en duftende kød, men også en cool sprød.

Ben i dejen

Yderligere komponenter kan væsentligt ændre enhver opskrift. Imidlertid bør deres valg gribes an meget omhyggeligt. Der er en anden meget interessant mulighed for at lave mad kylling underlår på en pande. Opskrift med foto nødvendigvis fortælle dig, hvordan man bedst til at handle, at gøre alt så godt.

Liste over råvarer i dette tilfælde vil være længere. At arbejde behov: 4 kyllingelår 70 milliliter mælk, æg, salt, 3 spsk mel, lidt krydderi, og vegetabilsk olie.

Tilberedning af kødet bør være som følger:

 1. Den første ting du skal være opmærksom på kødet. Det skal helt sikkert være optøet. I en snæver vending kan du bruge mikrobølgeovn.
 2. Så, fra mælken, salt, æg og mel, der skal koges dej. Piskeris blandingen er bedre aura.
 3. I en separat skål blandes mel med krydderier.
 4. Hver brik er først lidt fat i dejen og derefter paneret i mel og derefter lagt i gryden og steges på alle sider. At produktet ikke holde sig, skal det i stigende grad dreje.

Resultatet er fremragende kylling underlår i en stegepande. Opskrift med fotos giver dig mulighed for at styre hvert trin i processen enkel.

Kylling, paneret

Men det er ikke alle, der er i stand til madlavning. Til fremstilling af mange kød retter ofte anvender metoder såsom panering og forgennemvædning blanke. Dette gør det muligt for produktet at blive bagt igennem godt indefra, men på overfladen skaber en usædvanlig sprød.

For eksempel overveje en mulighed, som du kan få brug for følgende ingredienser: 7 fod og en kop brødkrummer.

Marinade: 5 fed hvidløg, salt, tsk tørret oregano, 60 gram af vegetabilsk olie og en halv teaspoonfuls paprika og peber.

I dette tilfælde vil arbejdet bestå af følgende faser:

 1. Hakket hvidløg blandes med andre ingredienser og forberede marinaden. Blandinger nødt til at lade det stå i 20 minutter, at alle dens ingredienser kan opsuge smag og aroma af hinanden.
 2. Shin foldet i en skål og hæld den kogte marinade, der forlader dem i denne stilling i et par timer.
 3. Efter dette, hvert stykke kød nødt til at rulle i rasp og derefter sat i en gryde, bland resten af bugten.
 4. Steg på alle sider, indtil den karakteristiske farve af skorpen.

Opnået simpelthen fremragende stegt kylling shin på en pande. Opskriften er godt, fordi det også kan bruges til bagning i ovnen. friture olie har brug for mindre, og resultatet - det samme.

Kylling i kinesisk

Kyllingekød - ganske populært produkt blandt forskellige folkeslag i verden. Men de mest originale måder at tilberede det, selvfølgelig, den kinesiske. De har en meget usædvanlig opskrift på kylling underlår på en pande. En sådan mulighed ingen kan være ligeglade.

At arbejde skal bruge følgende produkter: 4 spsk ketchup, sojasovs, 2 fed hvidløg, lidt af stødt peber og 2 tsk honning.

Hele processen er som følger:

 1. Først af disse komponenter er nødvendigt at forberede en duftende marinade.
 2. Suge det vaskede og fortørret ved 3 bit for en time.
 3. Derefter skal benene sættes på yngel gryde og låget 15 minutter på hver side. Det er bedre at bruge en klippefast køkkengrej.

For at forberede denne parabol skal du huske en underfundighed. Før marinering med hvert ben har brug for at fjerne huden. Så duftende sammensætning, vil det være lettere at komme ind i produktet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.