Intellektuelle udviklingAstrologi

Næsten personlige horoskop: Dragon Fish.

Hvem er du på stjernetegn - sig mig, og jeg skal fortælle dig, hvem du er. Sikker, men om horoskopet. I dag alt er så interesseret i følgende forudsigelser for stjerner, der undertiden synes - uden deres tip, og leve det vil ikke fungere. Nej, lyset kun antage - stadig formår folk. Men her er det, du ikke kan argumentere - så det er med nogle tilbøjeligheder og særlige forhold i opfattelsen af virkeligheden, der præsenteres som en gave af vores himmelske lånere.

Tag for eksempel fisk (i astrologi, naturligvis). Alle ved, at det er den ældste og klogeste stjernetegn. Ingen kan vel tilpasse sig den omgivende virkelighed, som gør fisk. Og de er præcist justeret, ikke skabe udseendet af, for eksempel, Aquarius. Hvad er der på sindet af Fiskene - er utrolig svært at forstå. Selv de mest simple repræsentanter for denne stjernetegn er så rige og dyb indre verden, uden dykning færdigheder "dykke" på det kraftigste frarådes det. Der er, selvfølgelig, og begrænsninger i denne stjernetegn - selv om, hvordan du ser, måske er det en mangel i form af "Ovnovskoy" hensynsløshed. Generelt fisk ikke rigtig klar til at forpligte vanvittige handlinger, som har uforudsigelige konsekvenser. De er generelt for, at alt gik efter planen og uden nogen risiko. Og symbol i fisk - flerstrenget sporing fjenden fra alle sider. Det er i almindelighed og forklarede - har ikke dette stjernetegn af horn, hove, eller, i værste fald en bue eller en hale - det er nødvendigt at forsikre, i stedet for at forsvare.

Men nu i retten i vores År of the Dragon. Jeg spekulerer på, hvad slags justeringer er mytisk, og under alle omstændigheder ikke logisk væsen bidrager til karakteren af successive Fiskene? Astrologi siger, at tværtimod: Fiskene foretage ændringer i karakteren af the Dragon. Horoskop Drage-fisk beskriver menneskets lyse, letpåvirkelig vant til at skinne og opnå alt planlagt - det ligger i Dragen. På den anden side, horoskop Drage fisk siger en klog mand, behersket - er på fisk. Således rolige hav indbyggere vinde uncontrollability mytiske karakter, og dermed ændre hele horoskop. Drage Fisk søger at kende det ukendte og dele din visdom med andre. Denne store lærer, som viede sit liv til tjeneste for det valgte mål. Født i året for the Dragon Fisk er godt klar over, hvordan man opnår den planlagte anvendelse for denne charme og karisma af sin skytshelgen blev født, samt visdom og klogskab af Fiskene.

Og nu den kærlighed horoskop. Drage-fisk skal være meget opmærksom på valget af din partner - denne person skal være i stand til at forstå det og støtte i svære tider. Som det er kendt, det svage punkt i Drage - sine følelser, for Fiskene er den åndelige sfære er også førende. De bedste samarbejdspartnere kan handle Rat og Rooster - disse tegn kan være tilfredse med et minimum af opmærksomhed på Drage i perioder med søgning og tvivl, men vil yde støtte i tilfælde af svigt. Wise Fiskene vil finde en partner, der vil få brug for i alle aspekter af deres personlighed, og hvis dragen er generelt ikke opmærksomme på og deres behov for dem, der er tæt på, det virkelig Fiskene kan ærligt sætte alle til dig selv på hylderne, og aldrig gå på en tvivlsom alliance med abe i stand i tilfælde af svigt, bare for at gøre grin med partneren.

Aktuel År of the Dragon for Fiskene bliver ikke let. Vi bliver nødt til hurtigt at navigere situationen, acceptere ikke-standardiserede løsninger. År forudsiger succes i det lange løb i alle retninger - både i privatlivet og på arbejdspladsen, men også vil være en masse uro. Således kan fjederen debriefing i anliggender af hjertet - i slutningen af et vellykket resultat kan undertiden kaldes, og en komplet brud af relationer. Samtidig vil det være nødvendigt at foretage nogle afgørende skridt, som efterfølgende afgøre skæbnen for en karriere, måske i mange år fremover. Siden for tegn på the Dragon år at være svært, men dødelig, så summen af to forudsigelser, turde give råd Drage Fisk: Big Reef sikkert at forlade, smide i havet og se nøje på siderne - og du er sikker på at finde din lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.