Kunst og underholdningFjernsyn

Olga Groznaya: biografi og personlige liv studievært

Heltinden af denne artikel er Olga Groznaya. Biografi studievært interesserede hende mange fans. Du vil også ønsker at vide, hvor hun blev født, til hvem hun studerede og blev populær som person? Vi er villige til at dele de nødvendige oplysninger.

Olga Groznaya: biografi

Et velkendt tv studievært blev født 12 okt 1966 i et Moskva fødeklinikker. Hun var altid i bevægelse og omgængelig barn. Olga I skolen studerede jeg godt. Alle lærerne roste hende. Pigen havde en masse venner i klassen.

I slutningen af gymnasiet, har vores heltinde ikke besluttet på erhvervet. Mor Olga drømte, at hendes datter vil få økonomisk uddannelse. Og hun besluttede ikke at forstyrre deres forældre. Hun indskrevet på Akademiet for Nationaløkonomi. Plekhanov. I 1988 blev hun tildelt en afslutningsbevis.

karriere

Ifølge oplysninger på Akademiet for specialitet "handel økonom" Olga en dag ikke virkede. Hun indså, at spildt 5 år af sit liv. Efter alt af erhvervet ønskede sin mor, ikke hendes egen.

Olga formidabel biografi, som vi har set i dag, er flyttet ind i modellering virksomhed. Hendes udseende var perfekt: blond hår, smukke ansigt, grå øjne, oppustede læber, slank figur.

Vores heltinde var i stand i løbet af kort tid at opbygge en succesfuld modellering karriere. Hun har deltaget i modeshows, fotooptagelser og skønhedskonkurrencer. I hendes sparegris har flere honorære titler, såsom "Miss Foto".

arbejde studievært

Blonde skønhed heller ikke tænke på at forlade modellering forretning. På tv, kom hun ved et uheld. Det skete i begyndelsen af 1990'erne. Den blonde hurtigt vænne sig til det nye sted og vandt kærlighed til publikum. Olga Groznaya - tv-vært, bedst kendt for sådan peradacham som "Segodnyachko", "Vremechko", "Dato", "business tid". Manglen på journalistisk uddannelse ikke sætte Olga lykkes på TV. Men gode eksterne data og naturlige charme, tværtimod, det hjalp meget.

I 1994, et autoritative udgave ved navn Olga Grozny mest elegante tv-studievært. Denne begivenhed er meget tilfreds med hende. I 1997 festivalen fandt sted førende meteoprogramm. Arrangementet samlede repræsentanter for journalisten broderskab af de forskellige lande. Olga Groznaya - tv-vært, modtog prisen på festivalen.

første ægteskab

Slank og attraktive blonde har altid været populært hos mænd. Fra en ung alder efter hendes RAN fyre, en kærlighedserklæring og gaver til blomster. Men hun var ikke travlt med at binde et seriøst forhold. For det første blev hun studerer. Men selv efter eksamen Olga var ikke travlt med at starte en familie og få børn. Måske, trods alt, fordi horisonten ikke var en værdig kandidat til rollen som hustru.

For første gang vores heltinde blev gift i 1991. Hendes valg var musikeren og direktør Yuri Bykarsky. Deres bekendtskab fandt sted længe før Olga optrådte på tv. Men det forhold, der voksede ind i ægteskabet, fastgøres først efter flere år. Mand hjalp Olga konstruktiv kritik af hendes arbejde på TV.

Snart parret havde en datter, der blev opkaldt Olesya. Yuri var i syvende himmel. Hver dag efter arbejde, skyndte han hjem, hvor han ventede på din favorit pige.

Ikke alle ved, at Olga er ikke rigtig truende. Det navn, hun lånt af sin mor i loven - mors første mand. Desværre, ægteskab med Yuri varet længe. Men tidligere ægtefæller formået at opretholde gode relationer.

Olga Groznaya - kone Menshov

Introduktion studievært og nationale skuespiller fandt sted i 1990'erne. Evgeny Menshov blev derefter stadig gift. Olga han opfattede kun som en ven. Et par år senere gift med skuespilleren døde af kræft. Og vores heltinde er blevet for ham en slags sikkerhedsventil, en skytsengel. Kun takket være hendes støtte Menchov var i stand til at komme ud af svær depression.

I 2008 Moskva var vært den storslåede bryllup. I rollen som brud og brudgom var Evgeny Menshov og Olga Groznaya. Alder ikke forstyrre deres forhold. 42-årige tv-studievært og en 60-årig skuespiller på bryllupsdagen skinnede med lykke. Arrangementet fandt sted på restaurant "Prag". Til 30 personer er blevet inviteret, herunder venner, kolleger og nære slægtninge fra bruden og gommen. Vielsesringe "Tiffany" hun studievært bragt fra San Francisco.

Evgeniy Menshov tog datter af Olga og opdraget som deres egen. Familien herskede harmoni og forståelse. I de seneste år, folks kunstner af alvorligt syge. 19 maj 2015 Evgeny Menshov, forlod denne verden.

Som konklusion

Vi talte om, hvordan, hvor hun blev født, studeret og arbejdet Olga Groznaya. Biografi tv-vært er blevet gennemgået i detaljer af os. Vores heltinde - en talentfuld, smuk og ambitiøs kvinde. Hendes liv var alt: en succesfuld karriere, en masse kærlighed og en bitter tab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.