Kunst og underholdningFjernsyn

Arno Tatyana: biografi og personlige liv

Populære russisk førende Tatyana Viktorovna Arno (Sheshukova) blev født i Moskva den 7. november., 1981

Tatiana Arno: En biografi. Nogle fakta i livet

Forældre til skuespillerinden: hendes far Victor Stepanovich, mor Olga. Tatiana har stadig søster Julia, der fulgte, hvad han siger deres mor. Og Tanya far blev bragt op, hvilket gør det en stærk og atletisk pige, der kunne klare eventuelle vanskeligheder. Tatiana er ikke meget glad for som barn sit navn, og var klar til at kæmpe, hvis det blev kaldt Tanya. Hun besluttede at ændre sit navn fra Sheshukova Arno i det øjeblik, da jeg fik i programmet "Drawing" som et navn Pelsh det lød ikke rigtig. Arno - det er ikke opfundet et pseudonym, og mors pigenavn. Tatiana selv elsker hans rigtige navn og sagde, at efter ægteskabet ændrer ikke det til minde om sin bedstefar, der var professor i litteratur ved Pædagogisk Institut. Lenin og hans barnebarn vant til de digte og bøger. Tatiana i sin ungdom skrev digte, og nu er interesseret i moderne litteratur og klassikere.

Arno Tatiana taler engelsk og tysk. Hun studerede ved Institut for tysk på Maurice Thorez Moscow State Linguistic University, men i fremtiden blev ikke planer om at gå på denne speciale i hans karriere. Planerne Tatiana - få en anden grad i "Public Relations".

Start en karriere i tv - "Bill"

studievært karriere begyndte ved et uheld, når de i det tredje år, hun var på udkig gennem magasiner og stødte på en annonce, hvor de skal lede efter føreren af den "Billboard" magasin, og hun var altid interesseret i livet i offentlige mennesker, smukke frodige begivenhed og tv, så hun besluttede at forsøge at udtrykke sig. Ifølge Tatiana, hun var meget nervøs på støbning, som kom for beskedent klædt og med almindelig hår, og der samledes en flok af konkurrenterne model ser ud fra forskellige områder af showbusiness. Jury udvælgelse er faldet på Tatiana Arno og tre piger, der blev filmet forsøg udgivelser af deres software. Tatiana forældre var meget bekymrede og kaldte sin datter, roste og gav råd. Programmet var på NTV-kanalen, hvor Arno ønsket Tatyane Mitkovoy.

"Tegning"

Så fik Arno Tatiana på "Uafgjort", som også bestået støbning, der var forpligtet til at danse og fortælle en sjov historie. Da showet var med hele holdet og på den første kanal, for Tatiana det var noget nyt og spændende, sammenlignet med en venlig atmosfære i "Bill" her var et andet niveau af ansvarlighed. "Tegning" hurtigt tog fart i popularitet på grund af det sjove ved en masse popstjerner. Med Valdis Pelsh de straks fundet et fælles sprog, og han trak hende selv en hobby i form af faldskærmsudspring. Tatiana begyndte også at være opmærksom på de nationale tegn. "Tegning" blev betragtet som en af de bedste underholdningsprogrammer, men så desværre et stykke tid på grund af de berømtheder klager over respektløse og uhøflige vittigheder. I løbet af denne pause, Tatiana Arno førte koncerter, ceremonier og fester.

andre projekter

Efter pausen, "Rally", Tatiana deltaget i projektet "The Great Race", "To stjerner". Yderligere rolle i serien "russiske Amazon". Derefter en invitation til showet "Den første eskadrille af" hvor Tatiana måtte sidde ved roret, sammen med Leonid Yakubovich. Det gjorde en utrolig indtryk på Arno. Hun havde ikke forventet, at luften og himlen ser ud til at hende så fascinerende.

Det usædvanlige projekt var rolle i stykket af Kirill Serebrennikov, der blev rejst i kolonien i Perm-regionen i den internationale teaterfestival "territorium".

Tv-vært har også deltaget i en masse projekter, nemlig -. "Big City" på CTC, "Hvad er nogle af vores år" på den første og "Nyheder" på tv-kanalen "Rain" Det var nyt for hende især populære, fordi oprindeligt det blev taget i et underholdningsprogram, men fra et ønske om og vedholdenhed for at nå deres Arno formål Tatiana var i stand til at opnå, hvad det uden erfaring sat til at lede nyheder og interview helte af dagen, som hjalp hende til at udtrykke deres borgerlige stilling . Og underholdningsprogrammer der er nødvendige for popularitet og indtjening. Som bibeskæftigelse Tatiana er en oversættelse fra tysk, hun har venner i Tyskland, der tilbød hende at gå der for at leve, men på grund af hans patriotisme, besluttede hun at tage dette skridt. Hun elsker sit land, og alle dens omgivelser er placeret i Moskva, så hun var bange for at kede sig i det andet land.

tryk

Tatyana deltog i optagelserne af pornografiske Maxim Magazine og poserede for kalenderen nytår topløs på Ekateriny Rozhdestvenskoy. På grund af sin usædvanlige og attraktiv for det modsatte køn udseende, hun ofte blinkede på forsiderne af andre magasiner og tog førstepladsen i placeringerne blandt de unge og populære Teledom vores tid. Og alt dette takket være det talent, engagement og evnen til at anvende sig selv. Tatiana vundet "stilikon" -pris på ElleStyleAwards-2008 internationale konkurrence. Og i 2009 blev han bedt om at blive en førende ansigt Kraftway klinik.

velgørenhed

Arno Tatyana sammen med Ingeborga Dapkunayte og Tatiana Drubich skabte Hospice Fond "Vera", som hjælper ældre mennesker, der har kræft sidste stadier, samt patienter, der har noget håb om bedring. de støtter således syge mennesker og deres pårørende.

Tatiana deltager også i programmet og Pampers Unicef at kæmpe stivkrampe. Når der var en international velgørenhedsarrangement, Arnaud gik til Mauretanien på 2010 med programmet "1 pakke = 1-vaccine". Tatiana er ambassadør for FN goodwill, ligesom mange sovjetiske og amerikanske berømtheder. I 2010, Tatiana var en af dem, der foreslog oprettelsen af en slags "velgørenhed bog", arbejdet i Victor Pelevin, Boris Akunin, Boris Grebenshchikov og Lyudmila Ulitskaya, såvel som mange forfattere, der bekymrer sig om folks liv.

hobbyer

Tatiana - en meget aktiv og nysgerrige pige. Hun elsker at rejse, og nyder usædvanlige og forskellige interesser. Hun mestrede sportsgrene som svømning, løb, surfing, faldskærmsudspring, vand og skiløb og fitness. Tatiana er altid stræber efter at lære noget nyt, så det har planer om at gøre keramik. Af alle de fysiske aktiviteter Det første sted hun er yoga, hvor den når en dejlig wellness og fitness.

Desuden er vores tv-vært meget tiltrukket retroavtomobili, takket være hans passion, deltog hun i et rally løb i 2009.

Personlige liv

Tatiana Arno (studievært personlige liv er ikke gemmer sig fra pressen og fans) mødtes med Vyacheslav Chichvarin og ønskede ikke at gifte sig med ham. Han virkede ikke på tv, jeg var oversætteren af Madonna i Moskva. I mødet med Tatiana kunne ikke lide det, men ved nærmere fællesskab, de faldt i kærlighed. Tatiana indrømmede, at hun har en meget kompleks og uafhængig art, ligesom Fame. Og selvfølgelig var der skænderier, men samlet set var det en stærk union, hvor de helt forstod hinanden og supplerer hinanden. Alle deres fælles venner, og venner sagde, at herlighed en kopi Toma Kruza.

De rejste sammen på forretningsrejser, rejser til Frankrig, hvor Glory sårede ben. I 2005 gav Vyacheslav Tatiana ring med diamanter, og medierne straks begyndte at tale om den forestående bryllup, men det skete ikke, fordi Tatiana var fascineret af Amiran Lagvilava.

Det rygtedes, at Tatiana er gravid og snart gifte sig denne forretningsmand, så hun forlader TV. Deres forhold anses for at være meget rart og forsigtig, men i 2009 Alexander Mamut og Tatiana Arno blev set sammen i Courchevel. Mamut er ejer af "Euroset", en finansmand og iværksætter. Men afskeden var snarere på grund af variabilitet og utroskab Alexander, som Tatiana ikke kunne overleve. Tatiana Arno før og efter deres fagforening - de er to forskellige piger, fordi efter denne vanskelige forsøg af hendes liv har ændret sig dramatisk, og på grund af det komplicerede forvitret trivedes.

Og hvis manden er?

Lige efter denne vanskelige hul Tatiana imod tilbuddet om CCC "Big City", hvor hun mødte sin kommende mand Kirill Ivanov, musiker og journalist fra St. Petersborg. Hans blå øjne, og han charmerede Tatiana. Nye 2011 Kirill Ivanov og Tatiana Arno mødtes i Indien og ved ankomsten besluttede at blive gift. Aviserne siger, at ceremonien var lukket og hemmeligt, og bestået deres bryllupsrejse på Bali. Så eller ej - ved ikke, men i juni 2013. sociale netværk Tatiana har sendt et foto sammen med Andrei Hodorchenkovym underskrevet, at de har planer om at gifte sig. Derfor Tatiana Arno, hendes mand endnu højere grad - til dato - et stort mysterium!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.