Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrift kage med hindbær: velsmagende kager dage i det gamle Rusland

Kage i vores land kaldes velsmagende delikatesse, som er en wienerbrød proppet med, forskelligartet, hvilket gør hver unik kage. Kursus, kan være anderledes, og dejen til sådanne retter (gær, smør cookies, shortbread eller puff) wienerbrød, men det er den vigtigste ingrediens i kagen, og det vigtigste punkt i deres klassificering. Som det er kendt, blev de første kager præsenteret for den brede offentlighed og de mest krævende forbrugere i Rusland. Mens dette er en usædvanlig skålen blev anset for dyrt, så blev serveret kun på helligdage, fester, som gav den et navn.

Uden en lækker tærte fyld til som kunne være den mest populære i Rusland ingredienser - svampe, grøntsager eller frugt, kan jeg ikke gøre noget fest, og dette gælder især i tilfælde af kager med hindbær. Ved hjælp af en hvilken som helst kage opskrift med hindbær, kan du tilberede lækre kager, som vil nydes af hele familien.

For eksempel kan en sådan variant anvendes: at tage mel (700 gr.), Æg (2 stk.) Og smør (200 g.). Også brug sukker (250 gr.), En lille bagepulver, vanilje og hindbær marmelade (ca. 250 gr., Men kan være mere). Dej - det oprindelige problem, og for at forberede det, nødt til at smelte smør, kombinere med sukker, vanille og æg, hvorefter der blandes grundigt. Yderligere i denne blanding kan tilsættes ublandet sigtet mel og bagepulver - og derefter æltes dejen. Klar æltet lag skal opdeles i to ulige halvdele, hvoraf den mindre er sendt af en time i fryseren, og rullede en stor og spredt ud på en bageplade. Det hældes forsigtigt hindbær marmelade, som drys med resterende dej, frosne og revet. Dernæst opskriften på en kage med hindbær involverer bagning i ovnen i 20-25 minutter, hvorefter fadet kan sendes til bordet.

En anden oprindelige frugt kage opskrift tilbyder at lave mad med tilføjelse af ost. Mark nødvendige bestanddele, såsom en færdig dej (1 kg.), Æg (4 stk.), A fed creme (200 g). Og hytteost (800 g.). Det vil også have en sukker (250 g.), Vanillin (1 pakke.), Stivelse (30 g.) Og hindbær (500 gr.). Den færdige dej skal æltes godt lag og sende den med en time i køleskabet og på samme tid, bland æggeblommer med vanilje, stivelse, ost og creme fraiche. Dernæst dejen skal rulles, sat på en pande (olieret til kage ikke klæber), og den øverste pakke udstopning - blanding hytteost og creme fraiche, hindbær og pisket æggehvider. Når fyldet er jævnt fordelt, tærte opskrift tilbyder at sende det i ovnen i op til en halv time. Når dækket appetitvækkende sprødt brunet, kan det leveres til te, drysset med flormelis.

Meget velsmagende delikatesse tilbyder at tilberede en kage opskrift med hindbær og mandler. Behov for at tage mel (250 gr.), Smør (200 gr.), Rørsukker (300 gr.), Æg (2 stk.). Til påfyldning at tage sig af hakkede mandler (60 g.), Kokosmel (50 g.) Og hindbær (500 gr.). Erfarne kokke anbefale til primært at opvarme ovnen samt en blank for denne kage er kogt meget hurtigt. Det er nødvendigt at blande ingredienserne i en foodprocessor til testen (mel, sukker, smør), det bland godt, gradvist at tilføje mandler, kokos og æg. Når dejen er klar, kan den halv hældt på en smurt bageplade, så - lægge halvdelen dele hindbær, igen dej rest bær, mandel og kokos spåner. Efter tre fjerdedele af en time i den forvarmede ovn, vil kagen være klar - det vil blive fjernet, skæres og tjene varmt. Denne kage opskrift med hindbær, den oprindelige og temmelig enkel i design, giver dig mulighed for at nyde en lækker wienerbrød, der simpelthen ikke kan undlade at behage.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.