Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter tartlets eller franske motiver på dit skrivebord

Alle helligdage og vigtige begivenheder er ikke uden en grundig godbidder. Men mange husmødre skrabe deres hoveder over, hvordan at diversificere menuen, for at introducere noget nyt og interessant. Jeg foreslår at gøre opmærksom på det indenlandske mini-buffet, i forbindelse med hvilken den oprindelige kan være at lægge bordet og tilberede dejlige måltider. Men receptionen indebærer tilstedeværelsen af mange delikatesser: kanapeer, valovany, tartlets. Måske starte med det sidste - tartlets, hvilket er en ret kommer til os fra gourmet hjemland, der er Frankrig.

opskrifter tartlets

Opskrifter tartlets er ret forskellige, men det vigtigste korrekt forberede sig kurve. Her lange introduktion malplaceret, så jeg tager op dej opskrift.

  • Ælte dejen tartlets fra stakken af smør eller margarine, fløde (i en mængde på ½ kop) og salt smag af mel. Første mel skal være blandet olie (tidligere ælte eller gnides på et rivejern) salt. Du bør få dejen i form af små krummer. Nu hæld i fløde og, mest sandsynligt, vil du nødt til at hælde mere mel. Resultatet bør være en fleksibel, ensartet dej.
  • Opskrifter tartlets ikke være komplet uden en beskrivelse af deres dannelse proces. Hertil skilt fra den samlede masse af test små stykker og distribuere dem til de forme til tartlets. Dette er den sværeste øjeblik, fordi dejen i formene skal være gennemsigtige, men uden huller. Måske for første gang ville være bedre til at rulle dejen ud i tynde skiver og derefter udvide det i formochkam.
  • Glem ikke at smøre formene med vegetabilsk olie.
  • Og den sidste etape sætte formene i forvarmet ovn, hvor bages ved 180 grader. Når de bliver gyldne farve, kan fjernes og vente på kølige ned, klar til at ryste tartlets.

Fyldstoffer for tartlets

De opskrift tartlets kan ikke ignorere deres indhold. Selvfølgelig er der mange muligheder, fordi de er fyldt med salater, fisk, kød, grøntsager. Derfor forsøger jeg at bringe en af hver slags fylde en recept.

  • Fyldt med ost bliver fremstillet som følger: Bland hytteost og revet ost, salt, tilsættes 2 æg og en lille semulje. Alle ingredienser tage afhængigt af hvordan det var planlagt at forberede tartlets. Kurve behøver ikke at blive fyldt til randen. Efter osten fyldning er lagt, tærter varme op i en mikrobølgeovn eller i en ovn.
  • Champignon fyldning udført som følger: finthakket svampe og løg stegt i vegetabilsk olie. Kog æggene og bland dem med de svampe, tilsæt mayonnaise, så glem ikke at tilføje salt.
  • små kager til opskrifter kan være ganske usædvanligt, for eksempel påfyldning - pizza. At bygge det vi har brug for pølse, tomater, ost, tomat. Først smører tomat kurv, derefter spredt cirkler skåret pølse, ost pulver på toppen, efterfulgt af en skive tomat.
  • Fisk udstopning Laks fremstilles som følger: at gøre massen fyld af hakket filet af laks, dild, revet stykker af smør og ost. Alle mix og fint formalet i en blender. Eller du kan springe gennem kødhakkemaskine. Dye blandinger bit stå i køleskabet, derefter udfylde tartlet.

Selvfølgelig er dette er ikke en udtømmende liste over mulige fyld. Efter tartlets fyldt og salater, som russisk salat, krabbe salat, osv

Dekorationer til tartlets

Jeg er dybt overbevist om, at de post klar tartlets uden dekoration bare en forbrydelse. Denne vidunderlige parabol skal udbasuneret som passende. Især, at dekorere dem lige nok, er det muligt at bruge dette stykke tomat, peber, og drys med krydderurter. Og også ser store flader af stykker af æg og agurker. En god og velsmagende ene er rød og sort kaviar.

Således opskriften tartlets og fylde dem kan give til alle, der elsker at lave mad, plads til fantasi og kreativitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.