KarriereKarriere ledelse

Hvad kunne være de faglige interesser for en pædagog?

Hvad kunne være de faglige interesser? Deres undersøgelse er interessant øvelse: det giver dig mulighed for at se ind i menneskets sind og forstå, hvad der motiverer dem, når de vælger et erhverv, for at forstå hans motiver, til at bestemme, hvad de ønsker at opnå i livet, og hvad der er villig til at ofre for at opnå det valgte mål.

Enhver medarbejder, uanset hvilken organisation han arbejder på et indlæg, altid forfølger specifikke mål, men de er ofte svært at forstå ved første øjekast. Labourer kollega ved siden af dig, med alle de mock kommercialisme, er det meget muligt, bliver jaget ikke kun for store gebyrer, og ønsker at udvikle sig i denne aktivitet af profession, siger de, "opkaldet for sjælen."

Klassificering af faglige interesser

Hvad er inkluderet i begrebet "faglige interesser Børnehave lærer"?

Konventionelt, alle de faglige interesser kan opdeles i 10 punkter:

 • Tendensen til materialer behandling.
 • Tendens til at gennemføre forretningsforbindelser.
 • Tendens til uncreative rutinearbejde.
 • Tendens til at gennemføre moralsk uddannelse af mennesker.
 • Tendens til ivrig sig af deres egen prestige.
 • Tendens til gennemførelse af intellektuel aktivitet, som er relateret til kommunikation.
 • Tendens til at gennemføre videnskabelige og teknologiske aktiviteter.
 • Tendensen til en vis abstrakt tænkning og gennemførelse af kreative arbejde.
 • Tendens til tekniske hjælpemidler og håndtering af sådanne mekanismer.
 • Tendens til at gennemføre produktionsaktiviteter, der kan bringe konkrete resultater.

grundlæggende interesser

Enhver lærer, uanset hvilken aktivitet det var engageret, har grundlæggende faglige interesser lærere. En medarbejder på en lejr for børn eller læreren vanskelige teenagere i institutioner, læreren af enhver skole eller lærer af enhver studerende - alle af dem kombinerer faglige interesser såsom:

- udøvelse af moralsk uddannelse;

- udøvelse af gennemførelsen af intellektuel aktivitet relateret til kommunikation;

- udøvelse af gennemførelsen af kreative arbejde.

Efter at lære om hvilke interesser, er det muligt at afsætte en særskilt gruppe, der er forbundet med en sådan en vigtig aktivitet, som en ansat i børnehaveklasse uddannelsesinstitutioner til at afsætte de erhvervsmæssige interesser, en børnehave lærer.

Lærer eller ppsiholog?

Ikke alle lærere - en psykolog og omvendt. Nogle gange, hvis en person vælger en tutor job, selvom bekendt med de grundlæggende regler for undervisning, men helt blottet for de psykologiske fundament for uddannelse, resultatet er katastrofalt. Professionelle interesser børnehave lærer ikke udvikle sig. Forståelse for, at alle dine handling og hvert ord du siger, kan danne grundlag for udviklingen af den individuelle personlighed, der vil bestemme barnets liv i fremtiden er det vigtigste, da det er et stort ansvar.

Ud fra dette perspektiv, skal hver børnehave lærer have følgende faglige interesser pædagog:

 • Ønsket om at forbedre deres egen pædagogiske kultur (herunder beherske den viden, færdigheder og evner på dette område, for at udvikle deres levetid).
 • Ønsket om at anvende deres undervisningserfaring at opdrage børn, til at udvikle deres kreative, intellektuelle og sociale evner.

Således er de professionelle interesser ligger inden for lærerens eget selv. Det er meget vigtigt at præsentere et ønske om at anvende deres færdigheder i livet i at hæve børn.

Ønsket om at hæve niveauet for deres egen pædagogiske kultur

Noterer hvad er de faglige interesser, er værd at kigge på den første af dem. Læringsprocessen i livet af enhver person er permanent. Over et helt liv, vi lærer nye oplysninger, lære at anvende det i daglig tale, der omhandler personlige liv og i arbejdsområdet. Professionelle interesser pædagog kan ikke eksistere uden et ønske om at vokse og håndtere de finesser af den valgte specialisering.

Undersøgelse af nye oplysninger vedligeholdes af selvet, når læreren læser udgivelsen af en bog eller ser bestemte film med henblik på at forbedre deres faglige kvalifikationer. Han kan også deltage i særlige kurser, hvor oplysninger er at lære i processen med kommunikation med trænere.

Ønsket om at bruge deres egen undervisningserfaring

Hvorfor få viden uden mulighed for deres anvendelse? Denne aktivitet kan betragtes som spild af tid. Det er ligesom at købe bøger i biblioteket, som ingen nogensinde havde læst - ligesom litteratur er, og betydningen af, hvad det er på hylden, nej. Intet nyt, vil det ikke fortælle, hvis du ikke tager det op og læser ikke.

Og i arbejdet i læreren. Professionelle interesser pædagog vil være tom og meningsløst, hvis det ikke er til at anvende denne viden i praksis. Han må have dette, jeg ønsker at arbejde med børn, sende dem til din viden. Uden et oprigtigt ønske om at lære nogen noget virkelig hårdt.

Eksempler på faglige præferencer pædagog

Hvad er de interesser? Professionelle eksempler velkendte for alle er i oplevelsen af enhver lærer børnehaven.

Graduate, tjente en grad og gik for at få et job i børnehaveklassen uddannelsesinstitution, der allerede har besluttet i deres valg. På universitetet, der passerer kurser, lærte han en masse information om undervisning videnskab, hvilke vanskeligheder det har, og hvilke fordele det arbejde bringer. Han har allerede truffet sit valg, sætte et mål.

Den unge specialist starter med at opbygge et tillidsfuldt forhold til deres gruppe af børn, lære en masse oplysninger om dem, deres familier, at lære at forstå og respektere den lille person. Og i den proces, han udfører uddannelsesaktiviteter, viser og fortæller en masse information til rådighed for barnet i spillet og poluigrovoy form til ham. Det er netop ønsket om at anvende deres egen erfaring med undervisning i uddannelsen af børn. I arbejdet med ældre småbørn og børn pårørende kan anvende forskellige teknikker. Kun ved at erfaring kan finde en tilgang til det enkelte barn.

Men værre er den lærer, der vil miste interessen for udviklingen af deres egne færdigheder. På basis af en hvilken som helst børnehave uddannelsesinstitution arbejder på at højne niveauet for viden om pædagoger. Deres ekstra selv i deres valgte område er med til yderligere at afvige fra de oprindelige metoder i lære børn at bygge deres arbejde på nye måder at kommunikation og videregivelse af oplysninger.

Den rolle, som den ledende pædagog

Enhver ny pårørende kan få en velfortjent opkald og hæve dit niveau til senior tutor. Dens rolle er svært at beskrive i få ord: det handler ikke kun med undervisning af børn, men også overvåger deres kolleger, et godt eksempel og har et stort ansvar over for deres arbejde og ansvar.

Prestige Senior lærer

Professionelle interesser omfatter senior tutor børnehaveklasse ét mere: ønsket om at tage sig af deres egen prestige. Hvorfor er det så vigtigt for denne holdning?

Titlen på overlærer siger, at læreren er blevet anerkendt, hans arbejde evalueres efter fortjeneste. Han øgede ansvar, som nu har fået mulighed for at udøve lederskab over aktiviteterne i de ansatte i børnehaven. Han ikke blot fortsætter med at tage sig af børn, men også et eksempel for deres kolleger, hvis arbejde kontrol. Det hjælper også medarbejderne finde deres professionelle karriere, udvikle deres færdigheder og evner.

Indstillinger pædagog

Samt faglige interesser, præferencer tutor børnehaveklasse bygget på samme princip: de opfylder de personlige egenskaber hos den enkelte, der er baseret på formålet med hans arbejde og personlige egenskaber.

Disse kan omfatte funktioner som kærligheden til børn til deres lærergerningen, at arbejde med mennesker, til at deltage i socialiseringen af barnet, at uddanne børn og så videre. Uden disse vigtige aspekter er meget svært at finde nøglen til børnene, tjene deres respekt og blive en myndighed for dem.

Nøgleordet beskriver alle præferencer - det er kærlighed, fordi alle i valget af dette eller handlingen er primært baseret på de handlinger, der er tæt på ham, ligesom og bringer glæde og tilfredshed. Uden kærlighed til bestemte handlinger og arbejder hårdt på at opbygge en god forståelse af, hvem er en lærer.

Således at de erhvervsmæssige interesser, pædagog hjælpe ham i at udføre arbejdet i den valgte erhverv. Bidrage til det faktum, at han ikke har mistet interessen for arbejdet, give mulighed for at udvikle sig i et udvalgt område og skabe resultater i form af små figurer, der går fra børnehave og gå i skole forberedt på de vigtigste aspekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.