KarriereKarriere ledelse

Stilling "webudvikler": funktioner og interessante fakta

I dag lærer vi af dig, der er en web-udvikler. Generelt er dette erhverv er velkendt for mange. Mindst alle computerbrugere havde hørt om et sådant arbejde. Sandt nok, at mestre det er ikke givet til alle. Vi bliver nødt til ikke kun at have nogle færdigheder, men også personlige egenskaber. De, som mærkeligt det end kan lyde, spille en vigtig rolle. Så er opmærksomme på det. Alt det sjove af erhvervet under titlen "webudvikler" er repræsenteret til din opmærksomhed!

uddannelse

Selvfølgelig taler vi om de oplysninger feltet. Så det kræver forudgående træning. Ja, eksamensbeviset er ikke nok, men i de fleste tilfælde det skal være. En undtagelse er, hvis du åbner din egen virksomhed. For formel beskæftigelse vil du blive bedt om at passende eksamensbevis. Hvordan kan du lære erhvervet som "web-udvikler?" Uddannelse på Instituttet vil hjælpe dig med dette. Sandt nok, er du nødt til at vælge den ene eller anden retning. Vi kan sige, at vores fag - denne form for programmering.

Nogle højere uddannelsesinstitutioner har en separat specialitet kaldet "Web Developer". Så det er på den og bliver nødt til at lære. Men ikke alle steder, denne situation opstår. Oftest studerende vælger simpelthen følgende retninger: "Programmering" eller "Web Design". Den første mulighed er ofte at foretrække, da det vil give dig en fordel i fremtiden. Find den rigtige erhverv kan være i en hvilken som helst universitet i landet på fakultetet for Matematik og hvor man kan lære hemmelighederne af datalogi.

kurser

Hvad bliver det næste? Ofte viser det sig, at den mand, der ikke opgradere fra universitetet, at blive en succesfuld web-udvikler. Sagen er, at dette område har en mere ganske interessant tilgang. Hvad taler vi om? Er du interesseret i et erhverv under titlen "webudvikler?" i dette speciale træning er det muligt ikke kun på universiteterne, men også i de tekniske skoler. Men de mest populære specialiserede kurser. For dem, nogen for en kort tid mestrer det grundlæggende i faget, og så skal han være engageret i selvudvikling i et bestemt område.

Specialiserede kurser om webudvikling organisere ofte uddannelsescentre og andre uddannelsesinstitutioner. Og dem, der ikke er relevante for universiteterne. Du er stadig tiltrukket af den retning, kaldet "Web Developer"? Uddannelse Universitets eller kurser på samme tid ikke meget interessant? Så er der en vej ud!

selv-uddannelse

Advarsel! Den næste mulighed er ikke for alle, og ikke i alle tilfælde. Hvis du planlægger at gøre webudvikling udelukkende for sig selv eller arbejde "som en bekendt," du kan prøve. Resten bliver nødt til at afslutte gymnasiet eller, eller tage specialiserede kurser for at få i det mindste nogle beviser, at du nu underdanig erhverv "web-udvikler". I princippet kan som option betragtes selv. Ofte de første succesfulde udviklere er frie til at lære alt, hvad du har brug for og så bare "for show", vil modtage et diplom eller en anden dokumentation for deres speciale.

Her kan du konsultere en række video tutorials, tutorials, og selvfølgelig praksis. Uden det, kan du ikke være en god webdesigner. Af den måde, selv-uddannelse, i dette tilfælde spiller en vigtig rolle. Uden det, som regel, ikke være i stand til at lykkes. Efter alt, Web udvikling - den samme programmering. I det der er intet mønster, er det nødvendigt i hvert enkelt tilfælde at komme op med noget særligt. Og selvhjælp i denne sag.

Hvad gør en mand?

Webudvikler - det er generelt, som er? Ja, der er mange speciale allerede begyndt at tiltrække. Det er klart, at omfanget af beskæftigelse af en sådan ramme - det er it-teknologi og computere. Hvad er så værdsat i den moderne verden. Men et andet spørgsmål lidt: en web-udvikler, der virker? Dette er ikke den mest subspecialty. Så ikke forvente, at det let at arbejde med. Desuden webudvikling, som vi har set, er tæt forbundet med programmeringen. Så ville den mulige job i rammen af denne art være mere end nok.

Web-udviklere, eller som de kaldes, web-master, som regel engageret i programmering af en hvilken som helst retning. Kort sagt, hvad myndighederne vil opkræve. Men på samme tid den vigtige rolle, er givet til design og oprettelse af hjemmesider, Internet ressourcer, applikationer for websider. Alt relateret til World Wide Web og oprettelsen af dets komponenter, - ansvar webmaster. Oftest denne ramme kombinerer ekstra ordinær færdigheder programmør, designer, systemadministrator. Det menes, at en web-udvikler - en universel ramme, som er engageret i IT-teknologier.

begynder

Men hvordan kan du komme i gang? Efter programmering, administration og andre områder, der ikke oprindeligt var indeholdt i hvervet som webmaster! Anyway, det tror selv fagfolk. Hvordan man bliver en web-udvikler?

Det hele afhænger af, hvad der præcist du ønsker at opnå. Du kan prøve at uddanne os, at praktisere og at engagere sig i deres egen udvikling, og du er interesseret i erhvervslivet. Denne indstilling er godt for dem, der har til hensigt at starte deres egen virksomhed. Ellers webudvikler karriere starter med din ansættelse i dette område. Alle de samme, i hvilken form for virksomhed.

Selvfølgelig er det ønskeligt at kigge efter en oprindelig et selskab med speciale i IT-teknologier. Du skal bare nødt til at passere et interview, skal du oprette et CV og sende det. Men der er én lille detalje: programmøren (webudvikler) bør nødvendigvis demonstrere deres færdigheder og viden. Her er nyttig portefølje.

Vi indsamler portefølje

Nå, enhver god webmaster for beskæftigelse, uanset deres erfaring inden for vores felt i dag, som det er blevet sagt, bør være eksempler på sine aktiviteter. Hvis der ikke er, risikerer du eller alvorlig prøve "at køre", eller endda få en undladelse af at overveje dit kandidatur. Du ønsker stadig jobbet? Webudvikler - en universel ramme, der har tendens til at udvikle deres færdigheder ved erfaring. Alle de projekter, som du nogensinde har skabt, er det nødvendigt at bevare og nuværende beskæftigelse.

Nå her hjælper det indledende arbejde som freelancer. Internettet er fuld af forslag til webmastere. Opret et projekt er tilladt at bruge til din portefølje. I princippet for en vellykket beskæftigelse er normalt blot et par eksempler på arbejdet. Men jo mere af dem jo bedre for dig. Sammensæt en god pakke med dokumentation for dine færdigheder kan i gennemsnit over flere måneder.

forhandlinger

Så vi har du regnet ud, hvad der præcist er engageret i vores nuværende medarbejder. Kun her er der en interessant punkt, som kan følges i praksis, men i dokumenterne aldrig ordineret. Sagen er, at den web-udvikler - en ramme, der ikke kun vil IT-teknologier på arbejdspladsen. Hvad er endnu at foretage en sådan medarbejder?

Ud over programmering, og selv kombinere flere discipliner og aktiviteter, bliver du nødt til nødvendigvis at kommunikere med kunderne. Og ikke bare at gå i dialog, og for at forstå, hvad kunden ønsker. Nogle gange webmasters bredskuldret også ansvaret for at lede efter kunder. Faktisk vil du være fuldt ud ansvarlig for design og udvikling af et projekt. Samt at forhandle med kunderne.

Godbidder

I princippet er det klart, hvordan man bliver en udvikler web-steder. Eller har brug for at uddanne os i denne retning, eller at afslutte skole, og få diplom uddannelse. Ligesom alt vanskelig. Især hvis du har en disposition til IT-teknologier, samt vedholdenhed og lyst til at arbejde på dette område. Men hver profession har sine fordele og ulemper. De vil også nødt til at lære, at der er ingen overraskelser, når jobbet. Fordelene ved vores nuværende retning, selvfølgelig mere.

For det første er det i efterspørgslen. På det seneste webmasters brug altid og overalt, men der er meget få kandidater. Så kan du forvente mere og lav konkurrence. For det andet, dette arbejde - rent kunst, selv om det indebar kun i informationsteknologi. En god måde at udtrykke dig og udvikle tænkning. Desuden vil du ikke være begrænset på nogen måde at gøre visse beslutninger. Du har fået til opgave, og hvordan det konkret omsættes i praksis - pleje er allerede dit alene.

For det tredje, ikke altid, som det er blevet sagt, du har brug for et diplom. Plus, kan en web-udvikler være studerende eller endda en elev. Her, som regel alder er ikke så vigtig som færdigheder. Dette arbejde er relativt let at kombinere med deres studier. I sidste ende, webudvikling giver dig mulighed for at arbejde på afstand. Hertil kommer, alle med et sådant scenario med stokken bag dig ikke. Bare nødt til at blive lagt i tide med leveringen af et projekt. Direkte belastning du distribuere sig selv. Også, glem ikke - den populære erhverv er højt værdsat og godt betalt. Og det er et stærkt argument for at vælge en web-udvikler karriere.

mangler

Ulemper er også en specialitet. Men som regel er de ikke så stor som det kan synes ved første. Ved ulemper erhverv ofte henvist dens alsidighed. Det vil sige, på arbejdspladsen er ofte nødvendigt at kombinere flere jobs og positioner konstant skifte fra en aktivitet til en anden. Og den løn, du modtager kun én ansat enhed. Også inkluderet her, som regel, lange arbejdstider. På den ene side, denne mulighed synes attraktivt for mange. På den anden - den ustabilitet og forstyrre hasteopgaver ofte vellykkede arbejde. Dybest set, det er alt mangler ende.

kvalitet

Nu lidt om hvilken kvalitet bør være på web-udvikler. Det er ingen hemmelighed, at noget arbejde værdsat visse menneskelige færdigheder, ikke nødvendigvis professionel. Så for eksempel, en web-udvikler (vellykket) har normalt kreativ tænkning, lærenem, i stand til at træffe beslutninger (især atypisk), udholdenhed, stress tolerance, folk færdigheder, organisation. En sådan medarbejder er i stand til ikke kun deres egen til at klare alle de opgaver, men også til at arbejde i et team. Om de færdigheder af IT-teknologier og computere i almindelighed, bør du ikke glemme, også.

Af den måde, stress spiller en forholdsvis stor rolle i dette erhverv. Webudvikling - er en konstant mental belastning. Og beskæftige sig med det, ikke alle lykkes. Derfor må webmaster have høj modstandsdygtighed over for stress, men også til intelligente belastninger.

fund

Så vi ved, hvem er webudviklere. Desuden er det nu klart, hvordan kan du blive en sådan medarbejder hvad de skal gøre på arbejdspladsen. Uddannelse ved Universitetet i dette område normalt varer 5 år. Kurser kan læres i 2 år. Det er ikke altid en universitetsgrad eller eksamensbevis, der kræves for beskæftigelsen. Generelt er det nødvendigt at forberede dig til det faktum, at webmaster - det er virkelig en universel ramme. Hvis du har valgt denne retning som en karriere, huske på, at en masse arbejde vil have. Og ikke nødvendigvis noget at udvikle sig. Web-udviklere vil altid finde beskæftigelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.