KarriereKarriere ledelse

Hvad kan arbejde i min bil?

I et forsøg på at spare penge, er mange virksomheder forsøger at reducere omkostningerne ved erhvervelsen af parkeringspladsen og tiltrække bilejere til at arbejde med deres egen transport. Således kan maskinen blive betragtet som et redskab for profit. Hvis før denne metode blev anset halvulovlige løn, og på vejene såkaldte "bombefly" for at konkurrere med den officielle taxi service, kan nu arbejder på sin bil være helt formelle og acceptabel måde at arbejde. I dette tilfælde, forskellige muligheder for indtjening har deres fordele og ulemper, og hver chauffør kan vælge tilfreds med sine arbejdsforhold.

Privat bil som en forretning aktiv

For kortsigtet bilist bil - en kontinuerlig omkostninger, men hvis man ser på en ejendom fra en anden vinkel, bilen er et middel til indkomst. Eventuelle materielle aktiver divideret med aktiver, der er noget, der kan være rentabelt, og passiver - kun transporterer udgifter. Således, arbejde på din maskine tager i bilen kategori af virksomhedens aktiver.

Der er to grundlæggende kategorier af arbejde på din egen bil - det er din egen virksomhed, og hyrede arbejdskraft. I det første tilfælde, udgifter til vedligeholdelse og brændstof til biler - en privat affære for ejeren af køretøjet, men den anden mulighed, er det ønskeligt at vælge en sådan måde, at arbejdsgiveren tager disse omkostninger og afskrivninger er betalt.

taxa

Den allerførste troede, at du besøger bilist, kigge efter en måde at gøre det til en privat læssede. Arbejder ulovligt - ikke den mest fornuftige idé, og det er ikke ansvarlig for loven og i den elementære risiko. Den såkaldte "fisk er" virkelig mere taxachauffører at true i bilen upålidelige borgere, der har til hensigt at drage nytte af en anden omsætning.

Lettere og mere sikker formelle arbejde i en taxa med sin bil. Først og fremmest, taxi service giver afsendelse kommunikation. Denne forenklede kommunikation med kunder, med denne manager ved, hvor du tog passagererne og adresser går. Nogle taxiselskaber at betale sagens omkostninger, men i hvilket omfang - afhænger af loyalitet og god tro af arbejdsgiveren. Beskæftigelsen i førerhuset kræver et godt kendskab til byen, men med fremkomsten af navigation er lige så vigtigt aspekt.

Courier arbejde på hans bil

En anden god mulighed for at tjene penge - er at få kurer. Mange virksomheder opfordres til at arbejde bare bilejere, der er klar til at bruge din egen bil til arbejde. Ikke alle produkter eller andre genstande kan transporteres med offentlige transportmidler. For eksempel kan vi tale om det kurer levering af vigtige dokumenter, er det kurer arbejde på hans bil. Personbil, i dette tilfælde mere pålidelige.

For at få et job i servicesektoren levering, kurerpost eller på kontoret, hvor fra tid til tid, der kræves for at levere varen til den adresse eller dokumenter i person, og kan være i størrelsesordenen kombination, hvis det primære arbejdsplads giver spontan fravær. Dette er en god mulighed for dem, der absolut ikke kan stå rutinearbejde i et lukket rum - manglen på en klar tidsplan kan handle på en positiv og stimulerende arbejdsmiljø humør.

speditør

Mere komplekse arbejde, hvor køretøjet er ikke hovedsagelig en nødvendig parameter, denne speditør. Men i en lille virksomhed kontor under speditøren ofte betød flere udstrakt position Courier, og det er arbejde på hans bil. Personbil bruges til at transportere relativt små partier af varer. Afhængigt af rummelighed af maskinen kan det være cigaretter eller chokolade, som er leveret i henhold til kontrakten og fakturaer, til små detailforretninger.

Dette arbejde er forbundet med øget økonomisk ansvar, det kræver opmærksomhed og kontrol. Hvorfor arbejdsgivere inviteres til disse positioner den med sin egen bil folk? Som nævnt ovenfor, er det ønsket om at spare, ikke blot på teknologi, men også på chaufførerne. Hver bil ejer er fri til at beslutte, om han er ansvarlig for en sådan volumen er klar.

Cargo taxi, taxa

Flere muligheder åbne for ejere af lastbiler eller varevogne. For en mere rummelig bil, er der også en taxi service. Så, arbejde på hans lastbil kunne næsten ikke adskiller sig fra erhvervet taxachaufføren kun behøver at bære ikke folk, og varer. Sommetider last taxa for at tage et stort objekt inden for samme by, for eksempel, et køleskab eller vaskemaskine. Det kræver ikke tunge maskiner, er det ikke altid praktisk at kontakte virksomheden, der leverer gods transport tjenester, og specialiseret taxa her, vil være meget velkomne.

Vi minibusser ejere har en anden mulighed - arbejde chauffør i sin bil er hovedsagelig en genopfyldning flåde taxier. Inden for transport har sin egen kompleksitet og reglerne for de fordele og ulemper.

forsendelse afdeling

Denne type arbejde har en vis lighed med taxa-lastbil tjenester, forskellen ligger i det faktum, at den sædvanlige beskæftigelse i afdelingen skibsfart er forbundet med en bestemt virksomhed. For eksempel, butikken sælger apparater. Afhængig af den dynamiske arbejdsproces, kan det være en fuld tid og deltid.

Blandt fordelene ved ansættelse i afdelingen skibsfarten - arbejde på din maskine, gratis tidsplan, evnen til at kompensere for brændstof og vedligeholdelse. Men dette i høj grad afhænger af den gode tro arbejdsgiveren, så beskæftigelse bør drøftes alle spørgsmål af kompensation for løbende udgifter.

Flytning Services

Ikke mindre populær såkaldt bevægelige tjenester. Før bilejere her åbner nogle plads til manøvre: han kan simpelthen give din bil som en teknologi i sig selv, mens de resterende chauffør. Og du kan organisere dit eget hold af dragere og at give en omfattende service til færgen møbler og andre genstande. Et sådant arbejde på deres lastbiler, selvfølgelig, er forbundet med de tilhørende omkostninger, og de skal tages i betragtning i dannelsen af en prisseddel for tjenesteydelser eller virksomhed vil hurtigt blive urentabel.

Bilen til at bevæge sig, er det ønskeligt at udstyre særlige stropper til at fastgøre møbler og andre store emner. For at beskytte dine møbler mod ridser og hudafskrabninger brugte presenninger, tæpper, følte gardiner. Hvis maskinen er udstyret med en hydraulisk lift, det giver visse fordele, fordi ikke alle elementer kun kan fordybe kræfter movers og kontor bevæger til tider er det nødvendigt at transportere tunge pengeskab.

andre muligheder

Hvis vi betragter bilen lige som et middel til at tjene penge, kan du finde en ledig niche i deres egen by eller region. Hvis du arbejder på din maskine er forbundet med transport af mennesker, er det ikke begrænset til en taxa. Det kan organiseres udflugter, service af bryllupper og andre fester, transfer til lufthavnen eller togstationen - vil i dette tilfælde være i efterspørgslen ikke kun personbil klasse, men også en minibus.

Blandt andet kan maskinen lejes sammen med chaufføren - denne service kan også være mere fordelagtigt end konventionelle taxier. At eje en bil kan være en behagelig og nødvendigt supplement til udviklingen af deres egen virksomhed, som ikke er direkte relateret til gods- og. Løft varerne i sin egen butik meget billigere på en personlig bil, du leje en anden bilist, der besluttede at tjene nogle penge.

Lastbiler med åben krop villigt lejet materiale til transport af byggematerialer, men også her er det nødvendigt at fastsætte en bestemt vare. Kul efterlader et sort plak, efter mange bulk-materialer nødt til at vaske kroppen.

Fordele og ulemper

Det kan synes, at hvis kun at få et job i sin bil, og alle selvorganiseret. Men bilen kræver pleje og relaterede omkostninger. Selvfølgelig, i din bil ejer føles bare gerne hjem, og det er en stor fordel, især for dem, der foretrækker de velkendte, og vante omgivelser.

Men det er værd at overveje for arbejdsgivere, blandt dem er der skruppelløse mennesker, der forsøger at løse deres problemer på bekostning af andre. Først og fremmest, vi taler om dem, der ikke kommer til at kompensere for køretøj afskrivninger, omkostninger til brændstof og smøremidler til vedligeholdelse, for ikke at nævne de planlagte og akutte reparationer. At arbejde ikke kun bringer følelsesmæssig tilfredsstillelse i sin bil, men også økonomisk gevinst, er det nødvendigt at tage hensyn til de omkostninger, at være opmærksom på udarbejdelsen af kontrakter, undersøge feedback om arbejdsgiveren.

Hvis maskinen er ikke kun personlig transport, trækker på en betydelig del af familiens budget, og giver dig mulighed for at forbedre den finansielle situation, gælder det klart for virksomhedens aktiver. Brug bilen ordentligt!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.