KarriereKarriere ledelse

Tester tyggegummi og mad til hunde, samt andre oprindelige job i fødevareindustrien

Fødevareindustrien har tiltrukket mange mennesker ikke kun interessant arbejde, men også mulighed for at spise rigtigt på arbejdspladsen uden frygt for at blive straffet. I denne branche, er der temmelig mærkelig opgave, som ikke egner sig til alle interesserede.

sangskriver for Fortune Cookies

Dette job er perfekt for folk med en god fantasi og fantasi. For at opnå en position som komponist noter med forudsigelser, er det nødvendigt at være kreativ, kompetent og ... kærlighed cookies.

Courses tyggegummi

En stor fan af tyggegummi, vil dette arbejde bringer lykke. Her er alt er meget enkel: du skal bare tygge og til at bestemme, hvor længe smagen.

Hundefoder smagsprøve

Så mærkeligt som det lyder, men sådan et erhverv betyder faktisk eksisterer. Virksomheder, der producerer hundefoder, de ønsker at sikre, at deres produkter vil være virkelig velsmagende til kæledyr. Fordi ingredienser anvendes som høj kvalitet proteiner, grøntsager og korn, denne fødevarer er absolut uskadeligt for smagerne. Hertil kommer, den type arbejde, du kan tjene ganske godt - fra 30 til 117 tusind dollars om året.

Ekspert på området kulinariske tendenser

Kulinarisk industri står aldrig stille. At skabe flere og flere nye retter, et stort antal trendologov bestemmer, hvilke varianter du kan eksperimentere hvilke produkter der er på mode blandt forbrugerne, men fra hvad der bør kasseres på grund af lav efterspørgsel. For at få dette til at arbejde, skal du altid være i Kusa nyheder fødevareindustrien til at blive involveret i en verden af madlavning.

Renere kogt æg

Selskaber har specialiseret sig i salg af kogte æg, ansætte medarbejdere til at tage ud med deres skaller. Erfarne specialister er i stand til at rense æg i et par sekunder, en verdensrekord er 48 stykker i minuttet.

Taster frosne fødevarer

Disse mennesker er testet for smagen af frosne fødevarer, for at bestemme dens kvalitet. For dette arbejde skal du have en stærk smagsløg og forstå den brede vifte af produkter. Betaling for sådant arbejde - omkring $ 10 per time.

Udvikler af varianter

Dette arbejde betragtes som en af de mest prestigefyldte i den kulinariske branchen. At udviklere beslutte hvilke varianter og kombinationer af de mest populære mennesker. Deres opgave er at blande alle former for smag, opfinde nye blandinger og kombinationer heraf, at gøre det muligt for virksomhederne at producere nye typer af produkter.

Som regel udviklere varianter er folk med avancerede grader i det kulinariske område, samt erfarne kokke med ekspertise inden for fødevareindustrien. Deres løn er omkring 56 tusind dollars om året.

Determinant af køn kyllingekroppe

Mærkeligt nok, men der er arbejde, hvor folk hele dagen bestemme kønnet på en kylling, bare at kigge på hendes krop. De gør det i høj grad tilfældigt, hvorved der opnås en meget anstændig løn - op til 5000 dollars om måneden.

chokolade smagsprøve

Dette arbejde - bare en drøm for en sød tand. Smagere analysere kvalitet og smag egenskaber ved forskellige chokoladevarer. Og de gør det ikke kun smag, men også gennem berøring og lugt, at få betalt for det fra 24 til 70 tusind dollars om året.

packer

I de fleste restauranter kokke forsøger kun at bruge de friskeste produkter af høj kvalitet. Hovedformålet med indkøberen - at finde de bedste produkter i de omkringliggende områder. De er de friskeste kød, ost og grøntsager til hans restaurant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.