KarriereKarriere ledelse

Faglig kompetence af lærere

Et af de områder af den nuværende forskning i psykologi arbejde og personaleledelse er kompetence, kvalifikation af arbejdstagere. Faglig kompetence - en række faglige problemstillinger, hvor den enkelte er velbevandret. I øjeblikket er den mest populære i samfundet er de medarbejdere med dybe faglige og personlige egenskaber. Situationen i verden i dag ikke har krav til den specifikke viden og færdigheder til mennesker færdigheder.

I daglig brug, sammen med udtrykket "kompetence", bruges begrebet "kvalifikation", "faglig kompetence". Efter at analysere indholdet af disse definitioner, kan vi konkludere, at de har forskellig størrelse, sammensætning, struktur. Den mest acceptable fortolkning anses for at være indholdet af ordet "kompetence":

- et system af viden i aktion;

- personlige egenskaber og egenskaber;

- integration ZUNov tilvejebringelse erhvervsaktivitet ;

- evnen til i praksis at realisere sit potentiale for aktivitet i det professionelle felt, og være klar over ansvaret for resultatet, at det er nødvendigt at forbedre arbejdet.

I betragtning af den faglige kompetence læreren, der de følgende komponenter:

- motiverende-viljesbestemt, som omfatter værdier, et ønske om at arbejde med børn, motivationen for viden om nye former og arbejdsmetoder;

- funktionel, kendetegnet ved tilstedeværelsen af viden og færdigheder, besiddelse pædagogiske teknologier;

- kommunikative - evne til at kommunikere, interagere, klart formidle ideen til de studerende eller elever, besiddelse af færdigheder erhvervskommunikation;

- reflekterende - evnen til at analysere resultaterne af dit arbejde at bestemme potentialet for faglig og personlig vækst, forskellige resultater.

Dannelse af faglig kompetence - er grundlaget for professionelle kvaliteter af personlighed, der er integrativ karakter, anses i aggregat; deres lokaler er dannet allerede i den fase af faglig uddannelse i højere eller videregående specialundervisning. Passage af kurset uddannelse på de genopfriskningskurser skal ses som en proces med udvikling og uddybning af kompetence.

Faglig kompetence - det er en af de vigtigste komponenter i den enkelte specialist. I øjeblikket er uddannelsen af faglært arbejdskraft i uddannelsessystemet fået megen opmærksomhed. I de seneste år har børnehaven har øget tilstrømning af mennesker, der ikke har særlig uddannelse. Lave lønninger, større ansvar for børns sundhed, er forøgelse af ansvar bidrager ikke til genopfyldning af statsansatte med en høj grad af professionalisme. Indførelsen af nye FGS i undervisningen kræver tilstedeværelse af både på skoler og i børnehaveklasse uddannelsesinstitutioner af mennesker med høj faglig kompetence, for dannelsen af som har et omfattende netværk af postgraduate specialiseret uddannelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.