KarriereKarriere ledelse

Arbejde foged: anmeldelser af medarbejdere

Foged - denne officer at fuldbyrde afgørelsen eller domstolen eller andre myndigheder, og at gøre det, han har at tvungen. For eksempel for at samle en gæld, udsættelse og så videre. N. Det sker, når forfaldsdatoen debitor undlader at udføre sit hverv.

Historie af erhvervet

Position "foged" dukkede op i Rusland siden oldtiden. Men i disse dage repræsentanter for erhvervet blev udstyret med forskellige beføjelser. For eksempel i de Novgorod fogeder måtte forlige retsundergivne i retten. Og i Moskva på disse ledende medarbejdere har en særlig rækkefølge. For eksempel, kan dette være støtte fra udenlandske ambassadører. Til dette formål, er vi optagning folk fra de mest noble familier.

Men generelt i Rusland arbejdet foged var at indstævne vidner og sagsøgte, samt sanktioner produktion.

Begynder i slutningen af det 15. århundrede. og op til 17 på. folk i dette erhverv kaldet nedelschikami da de udførte deres opgaver i ugevis. De giver meddelelse om opkaldet side af banen, samt indfangning af gerningsmændene.

I det 18. århundrede. en sådan position, som en politibetjent, blev afskaffet. Alle udøvende funktioner antaget af politiet. Men denne beslutning ikke retfærdiggøre sig selv. Efter alt, har politiet ikke have en væsentlig interesse i at sikre tilstedeværelsen af de inviterede personer for retten. Som et resultat, er der tilfælde, hvor en sådan retssag varede i årevis, da møderne skiftevis fraværende eller vidner eller tiltalte eller klageren.

En ny æra Bailiff

Times of politiske forandringer, virksomhedsudvikling og ændringer i form af brug, disposition og besiddelse af ejendommen har gjort deres justeringer i fuldbyrdelsesproceduren. I 1997 genoplivede fogeder i Rusland. Hun trådte i Justitsministeriet. Oprettelse af en særlig service det blev afspejlet i de to føderale love. Den første af dem - "On Fogeder" - trådte i kraft den 1997/11/06, han begyndte at handle og loven "om tvangsfuldbyrdelse" På den samme dag.

Men i 2004 var der en anden reorganisering af ligene af Ministeriet for Rusland Justice. Resultatet blev dannet den føderale foged Tjeneste i Den Russiske Føderation. Placeringen af hendes vedtaget præsidentielt dekret № 316 fra 13.10.2004, den

Til dato, fogeden service er en af enhederne i den russiske justitsministerium systemet. Men det er struktureret og organiseret kontor, der har et bestemt personale. Enheder af den service dækker alle russiske emner.

Efterspørgslen efter erhvervet

Til dato, arbejdet i fogeden tilbydes ofte. Ledige stillinger til stillingen kan altid findes på arbejdsmarkedet. Selvfølgelig fagmænd inden for erhvervsskoler gymnasier er tilgængelige i store mængder. Men kvalificerede fogeder i dag - vostebovannaya erhverv. Dette skyldes en tilstrækkelig stor mængde af gæld i forskellige regioner i vores land. Hvis den foreslåede arbejde er fogeden? Gæst eksperter siger, at muligheden for ansættelse kun i FSSP af Rusland, dens strukturelle underinddelinger, og så videre. N.

formation

Hvilket niveau af uddannelse kræver arbejde foged? Feedback fra personalet i tjenesten angiver, at de har brug for at have en grad af adgang til højere juridisk eller økonomisk uddannelse.

aktiviteter

Fogeder virke i to retninger. I den første, de giver en procedure for Retten. Sådanne fogeder ledsages af et dokument fra kontoret til mødelokalet og give en tilstedeværelse på vidneafhøring. Folk i dette erhverv holde orden og sige sætningen: "Stå op! Retten kommer! "Hvilke andre krav er til dette arbejde af fogeden? Anmeldelser af repræsentanter for erhvervet sige, at det er vigtigt at anerkende faren i tide og kriminel skygge af, hvad der sker i retssalen.

Den anden aktivitet er gennemførelsen af fogeden trådte i kraft beslutninger. Dette kan være afgørelsen af skattemæssige og retlige myndigheder, samt indenrigsministeriet organisationer. De beføjelser politibetjent tildelt af lovgivningen i Den Russiske Føderation. Dette omfatter de tiltag, der er nødvendige for at arrestere ejendommen af debitor og dens efterfølgende salg til at tilbagebetale gæld.

Hvad er dette arbejde? Bailiff tider er på kontoret. Her modtager han borgere, der ønsker at indsamle eller afbetale gæld. Men generelt den arbejder uden for kontoret. Bailiff går fra hus til hus skyldnere til at identificere deres sort indkomst, skjulte aktiver og til at bestemme finansielle stilling. Og hvis folk ikke giver penge på bøder for trafik krænkelser eller til transport skat, de medlemmer af erhvervet er nødt til at deltage i fælles raids med færdselspolitiet.

Bailiff investigator

I dag er de fleste ikke-betalere befinder sig på forskellige tricks for at undgå at betale afgift. Nogen sælger sin ejendom i forvejen, en person forlader lejligheden, tage med dem ting, og så videre .. Disse handlinger ikke tillader fogeden at samle gælden. I sådanne tilfælde er det taget til efterforskerne. De søger efter skyldnere og studere deres økonomiske formåen. Først da bliver det eventuelle sanktioner lovligt kræve midler tilbage.

Hvilke opgaver udføres af en foged, investigator? Anmeldelser af arbejdet i disse medarbejdere bekræfter, at de handler inden for rammerne af den russiske lovgivning, gennemføre proceduren undersøgelse om sanktioner. Og som regel, politifolk, efterforskere gøre forretninger kun af ondsindede defaulters. Blandt de beføjelser specialist er en mulighed for at indlede en straffesag for unddragelse fra udførelse af domstolsafgørelser.

psykologiske kvaliteter

Foged - er først og fremmest en tjenestemand, der er i den offentlige administration. Denne kendsgerning bestemmer de psykologiske karakteristika, der skal have medarbejderen FSSP.

Det er ikke nemt at tage arbejde fogeder. Anmeldelser af medarbejderne siger, at det vigtigste for dem opmærksomhed og observation. Disse egenskaber er især vigtigt i erhvervsmæssig virksomhed som fogeder bevogter lokaler domstole og overvejelser værelse. Vi har brug for dem, og ved at observere den nuværende situation på tidspunktet for mødet, da det fremmer sikkerheden for beskyttede personer. Disse kvaliteter kan tilskrives evnen til at marshal opretholde vedvarende opmærksomhed i lang tid. Desuden skal det fastholdes, på trods af partiets stimuli og træthed. Det er vigtigt for den politibetjent og for at være i stand til at distribuere deres opmærksomhed til at udføre flere funktioner, opgaver og aktiviteter.

Folk i dette erhverv skal have mulighed for at foretage overvågning, ikke kun for én, men på samme tid i flere objekter, mærke selv små ændringer i deres adfærd. Hvilke andre kvaliteter af karakter krævede arbejde i tjeneste hos fogeden? Feedback fra personale FSSP snak om vigtigheden af følelsesmæssige og viljesbestemte kvaliteter. De har brug for fogeder i de situationer, når drevet er udført dem, der ikke ønsker at møde i retten eller til at afbetale gæld.

Følelsesmæssige og viljesbestemte kvaliteter nødvendige personale FSSP og fjernelse lovovertrædere fra retten, undertrykkelse og forebyggelse af kriminalitet, mv, kan tilskrives disse egenskaber samt ..:

- fatning og poise under konflikter;

- følelsesmæssig stabilitet i færd med at vedtage en ansvarlig beslutning;

- vedholdenhed at overvinde de vanskeligheder;

- lav suggestion;

- bevarelse af høj aktivitet;

- evnen til at give uvildig vurdering af deres handlinger, og så videre ..

Der er en anden vigtig kvalitet, som kræver arbejde foged. Feedback fra personalet understrege vigtigheden af evnen til at foretage en passende løsning på de mest vanskelige arbejdssituationer. For at gøre dette, bør fogeden have høj intellektuel ydeevne. Repræsentant for erhverv ofte nødt til hurtigt at navigere og træffe beslutninger i konfliktsituationer.

For at gøre dette, han havde brug for sådanne kvaliteter som:

- evnen til at genskabe det visuelle billede på den verbale beskrivelse;

- evnen til at se bare ikke en udvikling option og vælge den mest effektive vej ud af denne situation;

- evnen til at bestemme arten af oplysninger og træffe den rigtige beslutning, selvom du ikke kan fuldføre sin fortolkning i form af manglende tid.

Hvad andet stiller krav arbejde foged? Repræsentanter for erhvervet skal besidde høje kommunikationsevner. Medarbejdere FSSP vigtig viden om de særlige kendetegn ved ikke-verbal kommunikation. De vil hjælpe den eksterne adfærdsmæssige tegn samtalepartner (primært følelsesmæssige) for at identificere mulige borgers intentioner og for at stoppe sine ulovlige handlinger i gang.

Vigtigt for fogeden og høje personlige kommunikations egenskaber. De er af stor betydning i konfliktsituationer. Disse karakteristika omfatter:

- evnen til at finde den rigtige form for kommunikation og den nødvendige tone;

- evnen til at levere overbevisende psykologisk indvirkning på samtalepartner og at neutralisere hans aggression;

- evnen til at spille en ledende rolle under konflikten;

- evnen til at tilpasse deres handlinger med andres.

Hvilke andre karakteristika af fogeden skal have? Anmeldelser af FSSP personale peger på behovet for at have en god faglig hukommelse. Efter alt, bør en mand med dette speciale kunne, hvis det er nødvendigt, for at huske en persons udseende og håndtere en masse oplysninger.

Det er ingen hemmelighed, at der ofte konflikten er arbejdet i fogeden. Feedback fra personalet viser, at i sådanne situationer hjælper den gode fremskridt af reaktionen. Denne kvalitet vil gøre det muligt at handle hurtigt i en række ekstreme situationer.

Anmeldelser af arbejdet i fogeden siger, at de mest succesfulde fagfolk i denne sag er:

- en vis liv og erhvervserfaring;

- interesse for den anden part og dens erfaringer;

- løshed, udholdenhed og selvtillid;

- evne til at imødegå;

- aktiv personlig stilling.

Professionel kvalitet

Hvilke andre fremskridt foged krav på arbejdsmarkedet? Man of erhvervet er det vigtigt at udføre deres opgaver. Misbrug af autoritet politibetjent er imod loven. De juridiske rammer, inden for hvilke driver FSSP medarbejder skal holdes stræber overholdelse af lovgivningen og den tilsvarende dannelse af det stereotype billede af adfærd. Opgaverne i en foged er kun muligt under konstant kontrol over deres handlinger.

Hvilke andre karakteristika af fogeden skal have? Anmeldelser af folk i dette erhverv sige til dem i henhold til lovgivningen nogle gange nødt til at bruge ikke-dødelige våben eller fysisk kraft mod personer, som befinder sig i en tilstand af alkoholiske, narkotiske eller giftige stoffer, såvel som dem, der forsøger at forhindre, at krav, der pålægges dem. Sådanne beføjelser kræver af den person, de er brugt fornuftigt, som bør tage hensyn til den aktuelle situation, og så videre. D.

Arbejde foged har en meget intens karakter. Det er grunden til den person, der har besluttet at vie sig til dette erhverv, bør have en øget evne til at håndtere stress.

vækst Karriere

Fogeder - er statsansatte. Afhængig af anciennitet og position de er tildelt rækker.

Den laveste af dem - junior advokat. Den højeste trin på karrierestigen er arbejdet i ledende foged. Krav til denne position, henholdsvis den strengeste.

løn

Som du kan se, arbejdet i foged involverer udførelse af en temmelig bred vifte af beføjelser. Men lønnen for befolkningen i dette erhverv ikke er for høj. For eksempel kan begyndere næppe regne på over 15 tusind. Rubler, som vil omfatte grundløn og månedlig ydelse (60%) af de særlige betingelser for service.

Mere erfarne medarbejdere og ledelsesteam FSSP er i en bedre position. Disse kvoter til løn og kan nå 150%. Desuden er disse eksperter indkomst stiger, afhængig af anciennitet. Det maksimale tilskud af denne art i niveauet 20% af lønnen. Lønstigning forekommer også med hver opgave af en klasse rang.

Godt supplement til grundlønnen og tillæg er tilgængelige præmie. Deres størrelse bestemmes af strømmen i hver territorial krop belønningssystem. Også størrelsen af bonus afhænger af antallet af tilfælde faktisk udføres.

Således er den gennemsnitlige løn for medarbejderne FSSP i landet er mellem 12 22 tusind. Gnid. Hvordan til at betale for det arbejde, som fogeder i Moskva? Anmeldelser af repræsentanter for erhvervet kan dømme, at kapitalen af deres løn i intervallet 18 til 26 tusind. Rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.