Sport og FitnessFitness

PCE - PCE det ... for børn

Generel fysisk forberedelse (GPP) - et sæt af øvelser designet til at styrke sundheden, muskel udvikling, funktion af bevægeapparatet, forebyggelse af sygdomme i forskellige ætiologier, immunitet support hvert barn. Sådanne øvelser perfekt forberede børn til skole og danne en ordentlig fysisk uddannelse.

Fra antikken kom til tanken om at indføre en omfattende fysisk kondition af mennesker. Det har længe været kendt, at så veludviklede grundlæggende menneskelige fysiske evner ikke er brudt harmoni i de organer og alle kroppens systemer generelt. For eksempel bør udviklingen af styrke være i enhed med udvikling af hurtighed, smidighed og udholdenhed. Kun gennem en sådan sammenhæng opstår beherskelse af vitale færdigheder.

Hvad er den generelle fysiske træning?

RPT - dette er uden tvivl en gavnlig effekt på det psykiske og fysiske sundhed af barnet. En systematisk træning kan have en positiv indvirkning på adfærd og følelsesmæssige tilstand af den studerende.

Hvem har brug for en PFD?

Foretag en generel fysisk træning for børn anbefales i følgende tilfælde:

 • mens hyppige bluetongue sygdomme i karakter;
 • i forstyrrelser af arbejdsstillinger;
 • ved overdreven hyperaktivitet barn.

Sport aktiviteter hjælpe børn til at falde til ro og fokusere på en bestemt hobby. I dette tilfælde vil barnet og forældrene føler sig trygge og tillidsfulde med hinanden.

Som hjemsted for den generelle fysiske træning?

Der er særlige klubber for generel fysisk træning, der arbejder på skoler eller i særlige sportshaller. Træning i sådanne kredse er holdt med henblik på:

 • forbedre sundheden og temperament atleterne;
 • udvikle en omfattende udsigter;
 • tilegne sig færdigheder instruktør og beherske evnen til selvstændigt engagere sig i sport;
 • danne et moralsk og viljesbestemte kvaliteter af en borger.

Til ansættelse i sådanne kredse er tilladt enhver studerende, der har bestået den lægeundersøgelse.

Generel fysisk træning kan påvirke uddannelsen af den person, i følgende kvaliteter:

 • hastighed;
 • fingerfærdighed;
 • magt;
 • fleksibilitet;
 • udholdenhed.

Udføre PFD for børn kan være selv derhjemme, fordi det indeholder en meget tilgængelige øvelser. Velkommen klasse sportsaktiviteter i fri luft, især i foråret og efteråret.

En sådan øvelse kan hele tiden at holde muskeltonus, forbedre funktionen af muskler og led, indre organer og systemer, mentale og følelsesmæssige tilstand af barnet.

Desuden en række politiske foranstaltninger til formål at udvikle de personlige kvaliteter af studerende, manifestation af evnen til selvforsyning i at løse mange problemer og let fordøjelighed af skoleforløbet.

Et vigtigt aspekt, når mentoring af cirklen på PFD - er interesseret i baby hoved krus. Efter alt, vil kun en erfaren specialist kunne finde en individuel tilgang til barnet og udvikle en interesse for at engagere og dermed positivt påvirke hans fysiske og mentale sundhed.

PFD cirkel

Der er mange sportsklubber på PFD for børn, vil det være meget vanskeligt at opregne alle. I en sådan bred vifte af valg er ikke let at fremhæve én ting. I det tilfælde, hvor det ville være ønskeligt at gøre flere sportsgrene på én gang, kan du gøre opmærksom på kredsen af generel fitness.

PFD Mug Program

af OFP programmet i cirklen er meget lig programmet og procedurer, som børn lærer i skolen. Den er designet i et år, når man besøger krus én time om ugen.

Plan træningssessioner

Siden OFP programmet - det er først og fremmest de forskellige særskilte former for motorisk aktivitet, som adskiller karakter ydeevne og kapacitet belastninger, bør du helt sikkert tage hensyn til de individuelle karakteristika det enkelte barn. Lederen af cirklen bør nærme sig dette problem meget alvorligt og omhyggeligt studere detaljerne i deres fremtidige elever, for at undgå yderligere negative konsekvenser.

OFP afsnit omfatter følgende trin til at udarbejde en individuel uddannelsesplan. Det første møde med den kommende træner for eleven - det er den indledende fase i studiet af barnet og udarbejdelse af uddannelsesplan. Leder Mug personligt kommunikere med barnet og hans forældre, lærer af de foretrukne typer af sport belastning.

En vigtig rolle spilles af en lægeundersøgelse af børn og tale med din læge om et bestemt barn. I løbet af denne samtale, der allerede klart som muligt at identificere lastgrænserne for børn. Allerede i de første lektioner, ser cirkel medlemmer, kan man tydeligt identificere styrker og svagheder ved børnene til at afhente visse individuelle lektionsplaner. Konkluderer det samme kunne være resultatet af test-øvelser, der skal udføres ved indlæggelse og i slutningen af hver måned.
Men efter bør være opmærksomme på hvert barn, vurdere deres reaktion på den foreslåede belastning for at undgå overspænding børn.

De vigtigste faser i

 • Den første kontakt med barnet og forældrene.
 • Resultaterne af den lægeundersøgelse af barnet.
 • Undervisning observationer på den første lektion.
 • Resultaterne af kontrolforanstaltninger.
 • Systematisk evaluering af eleverne reaktion til belastningen.

pligter træneren

Men det er ikke kun arbejder på GPP-programmet indgår i det ansvar, en pædagog. Træneren skal lære børnene korrekt ernæring og regimet af dagen, hvis det er nødvendigt, hjælpe dem til at gøre, at præge de færdigheder og evner af barnet i forhold til sportstøj og fodtøj, personlig hygiejne, skal du sørge for, at børnene til at forstå og følge sikkerhedsforanstaltningerne og overvåge dit helbred, tid rapportering sine ændringer.

Udvælgelse af værktøjer og praktiske træningsmetoder

Ved udarbejdelsen af planen af aktiviteter bør træneren ikke kun tage hensyn til det pædagogiske aspekt af processen, men også at indpode i børn interessen for forskellige former for sport belastning. Hver session skal være sjovt, det skal tage børnene, opgaven vil være let at håndtere, hvis aktiviteten vil kombinere flere sportsgrene (orienteringsløb, atletik, volleyball, bordtennis). Circle of RPP indebærer systematisk organisering af sportskonkurrencer - denne kvalitet vil øge børns interesse for sport, hjælpe dem med at udvikle lederevner.

Det bør tages i betragtning:

 • de individuelle egenskaber af hvert barn;
 • medicinske indikationer;
 • alder hver gruppe af børn;
 • forskellige sportsgrene job;
 • interesse i sejren.

I betragtning af alle de ovennævnte faktorer, vil aktiviteten i cirklen være interessant og underholdende for hvert barn.

Erfaringer om fysisk kondition. deres konstruktion

Varigheden af skoleåret - ni måneder (september - maj). Igennem denne tid lektioner på fysisk kondition.
Der findes flere typer af PFD grupper. Så i de grupper med indledende træning i løbet af skoleåret har ikke nogen forskel, og fortsæt en enkelt proces. Denne funktion er på grund af manglen på enhver deltagelse i konkurrencer på alle niveauer. Aktiviteter som grupper er at udføre et stort antal internt relæ, levering af grundlæggende normer og de forskellige sport underholdning karakter. Intensiteten af træning er fortsat høj, uanset de skiftende årstider. Der lægges særlig vægt på hold klasser udendørs.

Planlægning PFD

Planlægning er bygget baseret på to grundlæggende karakteristika ved belastninger:

 1. Besættelse af lav intensitet og lav lydstyrke.
 2. Besættelse af høj intensitet og høj volumen.

I hver af de typer af lektioner for den enkelte på PFD. Circle er designet til enkeltsager belastning for børn af forskellig fysisk kondition.

En anden type - en gruppe dagpleje. I denne udførelsesform anlægsaktiviteterne sker med følgende typer af øvelser:

 1. At udvikle adræthed. Dette kompleks øvelse koordinerende art.
 2. magt karakter øvelser. De bruges sideløbende med øvelser til at udvikle fleksibilitet, omfatter også metoder til udholdenhedstræning.

Så PFD - er et emne, et uundværligt element i som bør være spillet. Det kan være en rullende natur og sport. Spil anvendes til følelsesmæssig opsving i gruppen, forbedre hastighed og kraft ydeevne, smidighed. Desuden afhængig af de særlige opgave skifter og et sæt sekvens af opgaver, der påvirker det endelige resultat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.