TravelingEksotiske steder

Attraktioner Kos Grækenland

Det kom den længe ventede ferie, og du er igen over for et valg, der er at gå på dette tidspunkt. Rejsebureauer tilbyde så mange forskellige ture, der i dette hav af forslag kan let tabt. Tyrkiet, Thailand, og muligvis Grækenland?

Den lille ø Kos

Grækenland i de seneste år er et meget populært turistmål. Dette er ikke overraskende. Det varme hav, smukke strande og fremragende køkken kan simpelthen ikke være ligeglade. Trækker tilbage her igen og igen. Men på samme tid, jeg vil gerne se så mange interessante nye steder. Tror ikke, at hvis du har set en del af Grækenland, har du set det hele. I Grækenland er der meget at se.

Ud over kendte eller Chalkidiki Kreta i Grækenland, der er steder, men ikke så bredt forfremmet, men bestemt ikke mindst, og måske mere smuk. Har du været til alle kendte græske resorts? Så denne gang vælger ferie på øen Kos. Grækenland er berømt for sin rige historie. Det er overalt. Hun gennemblødt hver tomme af græsk jord. Og Kos er ingen undtagelse.

Everliving Hippokrates

Et vigtigt træk af øen er det faktum, at her blev født en græsk læge, skaberen af den velkendte for os alle den store ed Hippokrates. Han er forfatter til adskillige værker om medicin, grundlæggeren af den medicinske skole. Hvis du nogensinde hører, at nogen siger om øen Hippokrates, ingen tvivl om, har i tankerne præcis øen Kos. Grækenland har været i mange århundreder stolte af en af sine største tænkere.

Til minde om Hippokrates på øen vokser ahorn Hippokrates, i henhold til hvilken, ifølge legenden, healer lærte sine disciple. Turister siger, at en alder af denne gamle træ to og et halvt tusind år. Selvfølgelig er dette en lille overdrivelse, sandsynligvis en efterkommer af den meget platantræ hvorunder Hippokrates arbejdede. Men det er rart at tænke, at du er virkelig rørt evigheden.

Asklepion, og andre kilder

En anden attraktion på øen er et gammelt tempel kompleks Asklepion. Han er ingen anden end den gamle sygehus. Det bestod af tre niveauer. Beliggende på første museum for medicin og anatomi skole på de første varme kilder, og det tredje niveau steg et tempel for guden Asklepios healer. Som du kan se, er den ånd af medicin gennemblødt i hele øen Kos. Grækenland kan betragtes som den historiske fædreland medicin.

Og, selvfølgelig, rejser rundt om øen, er det umuligt ikke at besøge de berømte varme svovl kilder. Vand fra kilder er en stor forbedring værktøj. De tiltrækker en masse, der ønsker at forbedre deres sundhed, og bare slappe af.

Bortset fra disse attraktioner på øen kan du besøge slottet af Knights of ionbyttere, de gamle agora og de arkæologiske udgravninger. I Kos kan du endda besøge den gamle bydel.

Denne ferie

Det er forbløffende, hvor mange interessante ting kan åbne en lille ø Kos for dig. Grækenland mærkes her i hver sten, i hver bevægelse søvnige hyrder hyrdebrug geder på de mange enge og, selvfølgelig, er det mærkes i en målt, tøvende strøm af livet her. Grækerne aldrig i en fart. De nyder livet.

Særlig opmærksomhed bør være vidunderligt klima, som generelt er karakteristisk for Grækenland. Er ingen undtagelse, og øen Kos. Grækenland har en klar sol, hvide strande og fantastiske blå varmt hav. Derfor er hvert år millioner af turister søger her.

Så du har besluttet for mig selv, at dette år vil hvile i Grækenland. Vælg en ny retning, øen Kos, som vi talte. Hvis du gerne vil høre andre meninger om ferie på denne fantastiske ø, der ligger i søgefeltet blot fire ord: rekreation, Grækenland, øen Kos. Du vil se, hvor tæt forbundet disse ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.