HjemlighedKonstruktion

Stråtag med hænderne: et overblik, beskrivelse af ordningen og anmeldelser

I de senere år blevet mere og mere populær tendens til at bygge miljøvenlige boliger. Hvis du også ønsker at følge modetrends, kan stråtaget supplere dit hjem.

beskrivelse

For få år siden ville det være overraskende at se taget af halm på en luksus bygning, men i dag er det ikke længere en sjældenhed. Dette valg af en flerhed af forbrugerne på grund af miljøvenlighed, fremragende varmeisolering og lethed af materialet. I boliger med stråtag altid fastholdt en behagelig atmosfære og akkumuleres ikke støv. Materialet er godt i stand til at holde på varmen og ikke værre i sammenligning med moderne tagbelægninger.

På trods af at stråtaget har en temmelig imponerende tykkelse, der når 30 centimeter, det vejer lidt. Per kvadratmeter udgør kun 40 kg. Efter afslutningen af taget plads er godt beskyttet mod vejrforholdene. For at forbedre vandbestandigheden struktur imprægneres materiale før om frastødende sammensætninger. Mestre nødt til at udstyre de hydrauliske og damp barrierelag således halm har fremragende hygroskopiske egenskaber.

Oversigt over positive egenskaber

Før du begynder at bygge huset og stabling strå tagdækning, skal du bliver mere fortrolig med dens funktioner. På den positive side, kan du bemærke cheapness der gør halmen så populære blandt forbrugerne. Takket være en tilstrækkeligt stor hældning af taget, som er 50 grader, vandet og andre naturlige udfældning ikke blive hængende på overfladen. Dette udelukker dem fra at komme ind indeni. Levetiden for sådanne belægninger er ganske lang, taget kan bruges op til 30 år eller mere, mens det ikke kræver reparation.

Oversigt over fejl og mangler

Stråtag har nogle ulemper, blandt dem er det værd at være opmærksom på brandfare. For at udelukke muligheden for utilsigtet brand bliver forarbejdet materiale før stabling midler. De mestre, der allerede har beskæftiget med montagearbejde, som beskriver det materiale, bemærk den høje arbejdskraft blev aktiveret. Blandt andet hvis du er vant til enhver tid ændre formen og farvelægning af taget, halmen vil ikke hjælpe dig.

forbruger anmeldelser

Ifølge brugerne, der oprindeligt stråtag var lavet af rug halm. Dag er det muligt at opfylde design lavet af vilde græsser, nemlig svingel, brand, timothe, rør og lignende listohvosta. tagene er ret tagrør, som ifølge forbrugerne, der bruges ret ofte på grund af lange stilke, og deres fleksibilitet.

Indenlandske mestre anbefaler at huske på, at kompleksiteten af installationen arbejde vil blive suppleret af behovet for at skaffe deres eget materiale. Til dette formål er planterne skæres med en segl, og hvis den ikke finder et værktøj, du kan bruge en meget skarp kniv. For at give nettet den nødvendige bøjning, bør det behandles vinpersen. Nogle godt slå ud bladet til at give en grat at hjælpe fil ned stilken. Hvis du ønsker at bygge et hus under stråtag, skal arbejdsemnet materiale til tag ske i tørt vejr i midten af sommeren. Når man planlægger at bruge en stok, med det kan du forberede eng græsser, som kan anvendes som en ekstra tagdækning.

Fastsættelse ordningen neg til basen

Stråtag hytter kan monteres på flere ordninger, hvoraf den ene involverer brugen af flash-teknologi wire. Den anden involverer anvendelse af yderligere skruer. Følgende procedurer er ledsaget af brugen af søm eller forsnævringer. I det første tilfælde er det nødvendigt at bruge en speciel nål, ind i hvilken gevindskårne wire. Hvis skiverne vil fungere som loft og tag, skal der udføres manipulation, mobilisere hjælp af en anden person. En guide fører nålen indefra, mens den anden vil beskæftige sig med firmwaren udefra. Hvis der er et loft i strukturen, kan fremgangsmåden være mere tidskrævende. Adgang til indersiden af taget vil blive udelukket, så vi kan bruge en slags afrundet nål, der har speciel ring. Sidstnævnte og den faste ledning.

Anbefalinger for brugen af skruer og tråd

Før du foretager et stråtækt tag, er du nødt til at beslutte, hvilke placering ordningen vil blive anvendt. Det kan indebære brug af skruer fremstillet af tråd. Denne teknologi er ikke kun let, men også hurtig. Neg bør fastsættes på kassen eller bjælker, anvendelse af skruer. I dette tilfælde kan bindingen af taget skal fjernes, da det ikke får brug for. Wire forhånd skal være fastgjort til skruen, som vil give den ønskede længde af materialet. Hvis du ikke kan bruge en anden troldmand, bør du vælge denne metode, da fastsættelsen kan udføres og alene.

Firmware teknik søm eller indsnævringer

Huse med stråtag ganske ofte syet i tagdækning negle. Denne metode kan kun anvendes på systemer, der er udstyret med en fast kasse. Det skal kunne modstå den ekstra vægt af armaturet, så de krav det pålagt særligt strenge. Til drift bør forberede tre slags negle, bør først have en længde på 300 millimeter, bør det anvendes til fastsættelse af Neg fra midten af taget. Den anden form af søm med en længde på 250 millimeter og er fastgjort til midten. Den tredje type - den mindste, med en længde på 200 mm, skal befæstelseselementerne anvendes til gesims.

Negle vælges således, at formen var den samme for alle størrelser, den ene ende af elementet, der skal slibes, mens den anden - er udformet som en krog. Som et dekorativt ornament tag oftest bruges EEPROM kredsløb forsnævringer. At udføre disse værker skal være af små segmenter af wire, træ- eller bambus stilke.

teknologi Oversigt

Når afregning stråtækt tag med sine hænder, bør der indledes med udarbejdelse af neg. De er strikket hjælp bundter af strå, som kaldes "svyaslo". Disse elementer fremstillet af materiale fremstillet ved ligering. Til dækning var æstetisk og pæne bundter skal være lavet af samme størrelse. De måler de håndfulde, får brug for omkring 8 gæster til husets tag. Hvis overlapninger havepavillon eller veranda bør antallet reduceres med 2 gange. Fremstillet og målt godt halm bundter, der spredes ud på en flad overflade, og efter fugtig bandage svyaslom. Installation arbejde anbefales at starte i roligt vejr. For at forenkle opgaven, kan materialet drysses med vand. Skal starte med nedlægning af den første række, det enkelt stablet neg, men kan være forbundet med to elementer. De vil være forskellig tæthed og styrke. Tilpas til taget viser sig stærk nok og æstetisk.

Metoden af arbejdet

Kan overlapper på denne måde og en havepavillon, vil et stråtag på samme tid være så holdbare og vandtæt. Før du foretager fastgørelse materiale på taget, er det parat. Til dette formål hver neg skal placeres på et stærkt fundament, så Butt del strække sig ud over kanten. Endvidere som behøves for at børste under anvendelse af en plade med fyldte det med søm. I processen med data manipulation af bundtet vil være i stand til at fjerne alle former for brudte halm og kviste og andet snavs. Ved hjælp af en speciel spatel, bør et bundt være at trykke på siderne og tilpasse. Først da det kan løftes til taget.

Pakning materielle nuancer

Erfarne bygherrer argumenterer for, at dækslet et tag, ikke drage fordel af hjælp fra andre, vil ikke fungere. En master skal levere bundter fra bunden, mens de resterende fastsætte deres tag. Materiale skal stables tæt som muligt, serien, som vil fokusere på den anden side skal være meget glat. For at undgå fejl, er det muligt at opdele eller tag til at stramme rebet. Antallet af skiver, der vil være behov for montering på taget, er det let at beregne. For at gøre dette på jorden måles meter, det lagt ud Negene, som vil producere en optælling af, hvor mange elementer ud. Når du har målt længden af taget vil være i stand til at bestemme den rigtige mængde af materiale.

I alle efterfølgende rækker bør fastsættes ubundne bundter, som er presset rake pritugami. Fastgør dem til basen, kan du bruge reb eller flet. I nogle tilfælde en blød aluminiumtråd. At gøre systemet særlig holdbarhed og pålidelighed af reed lag kan være lagt eng græsser.

konklusion

Det færdige tag skal se nogenlunde som hver række danner et lille skridt. Nogle ejere af deres eget hjem forlader tag på en sådan måde, at tro, at det giver til tiltrækningskraft huset. Men traditionelt stadie kan justeres med en speciel kam, som er lavet af brædder med udskæringer på den ene side og på de andre negle. Før arbejdet påbegyndes, er mange mestre spørger sig selv om navnet på et stråtækt tag. I forskellige steder portrætteret i forskellige navne, nemlig, strikning, svyaslo eller slynge.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.