FormationVideregående uddannelse og skoler

Banner er et symbol på mod, ære og værdighed

Hvad betyder banneret for en soldat? Med sin højtidelige fjernelse ikke kun af servicemænd, men også af de fleste andre mennesker, begynder hjertet at slå oftere. Banneret er et gammelt symbol på mod, ære og værdighed, et symbol på tro og hengivenhed til sit hjemland. Når man ser på det fladrende lærred, bevogtet af en ærevagt, i hver patriot venter stolthed på deres land, deres historie, deres store folk.

Hvad er banneret?

Mange tror, at banneret er det samme som flag, men det er vildledende. Banneret er kun lavet i en enkelt kopi af dyre materialer og er dekoreret på begge sider ved broderi med billedet af emblemet, påskriften eller andre symboler. Lærredet er fastgjort til en pol, kronet med en metaltippe, i modsætning til et flag, som normalt stiger med en ledning til flagstangen.

Betydningen af ordet "banner" kommer fra det gamle russiske værk "at vide" (at skelne, at lægge mærke til). I gamle dage var det den måde at betegne det sted, hvor soldater blev samlet på slagmarken eller prinsens hastighed. På samme tid er banneret det organiske tegn på en organisation, uanset om det er en stat, en hærenhed eller en kollektiv kollektiv.

Historien om udseendet af de første bannere

Prototyperne af moderne bannere var også i de nomadiske folk i Asien - det er lange poler med endeløse bundt af græs og hesthale. Senere var der en tradition at bruge stykker af lyst stof, forskelligt i form og længde.

I Rusland blev bannere kaldet bannere og repræsenteret en klud med billedet af de hellige, jomfruen eller Kristus. Før slaget bad de soldater og så på banneret, der fløjrede over lejren og bøjede som før ikonerne.

Fra tidernes uendelige blev de beskyttet som deres øje æble og udfoldede sig kun før kampen. Det var fra da af, at udtrykket "står under banneret", hvad det betyder at forsvare, at samle sammen for at forsvare statens interesser.

Kampens banner som et symbol på dristighed og ære blev styrket yderligere af Peter den Store. Han skabte det første militære charter i Rusland , som forudset bønnenes højtidelige udtryk for banneret: "Jeg lover og sværger ved den almægtige Gud, at jeg fra det hold og det banner, hvor jeg hører, selvom i området, konvojen eller garnisonen, aldrig går væk, men for tiden lever jeg i live Jeg vil følge. "

Disse traditioner lever stadig i dag. Alle soldater fra Den Russiske Føderation tager ed, knæler før slagmarken og tricoloren. Dette er en højtidelig ceremoni med sine strenge regler, som hver soldat vil huske for livet.

Banner of Part

Slagflagget i militærenheden er dets karakteristiske tegn og hellige relikvie. Det indikerer at tilhøre landets væbnede styrker, symboliserer valor, ære og loyalitet over for moderlandet.

For soldater er banneret en påmindelse om de magiske russiske troppers herlige traditioner og store udnyttelser, der til enhver tid blev betragtet som en formidabel uudholdelig kraft på fjendens vej.

Kampen er altid placeret i militærenheden. I fredstid, ved hovedkvarteret, under kamptold på kommandostyringen, hvis enheden har lejret i den første linje af telte under en baldakin.

I kasernopbevaring overvåges vagten af vagten, når den bærer den ud af hovedkvarteret og transporterer den - en peloton-peloton.

Alle servicemænd på enheden må ubemærket forsvare banneret i tilfælde af fare for at blive fanget. Hvis der ikke er nogen mulighed for frelse, skal det på befalingsordren være ødelagt.

Hvad truer tabet af banneret?

I Peters tid, hvis slagmarken blev fanget af fjenden, skulle hele plutonen, der bevogter det hellige militærsymbol, udføres gennem henrettelse. Regimentet blev opløst, da et sådant tab blev betragtet som den største skændsel. Intet banner - ingen regiment.

I dag, hvis dette sker, er divisionschefen og soldaterne af æresvagten underlagt en militærdomstol, resten af soldaterne fordeles over andre voksdele.

Banner of Victory over Reichstag

Tilpasset til at hejse angrebsflagget, da fangst og befriende byer dukkede op under den store patriotiske krig. Tanken om at oprette Victory Banner over Reichstag blev forelagt af kamerat Stalin selv på et møde i Moskva-Sovjet.

Lærredet blev lavet af de mest dygtige Moskva håndværkere. Materialet i Victory 's vigtigste symbol var fløjlblodrød farve med Sovjetunionens broderede våbenskjold og påskriften "Vores sag er rigtig - vi vandt."

Tilfældigt blev dette banner ikke sendt til frontlinjen, og det forblev i Moskva. Og over Berlin blev der efterfølgende et andet lærred, der hurtigt blev lavet i marken, fladrende.

I dag bevares denne relikv i det centrale museum for Den Russiske Føderations væbnede styrker. Men besøgende kan kun se sin eksakte kopi: Det rigtige lærred opbevares i en speciel kapsel, hvor en bestemt temperatur, fugtighed og belysning opretholdes.

En strimmel på 73 × 3 cm blev revet ud af banneret. Ifølge en version, i løbet af den periode, hvor lærredet blev opbevaret i en af de politiske afdelinger, besluttede kvinden at tage et stykke af hjertet til minde. To årtier senere vendte en af dem til museumsarbejdere, fortalte hendes historie og returnerede et dyrebart stykke, der kom op til størrelse.

Arbejdsbanner

I sovjetperioden blev der sammen med andre statspriser udstedt ordningen for det røde banner af arbejde. Det blev præsenteret ikke kun for borgere, organisationer og virksomheder, men også for republikker, byer og andre bosættelser for fremragende arbejdskraftfordele i forskellige fagområder inden for videnskab, industri og landbrug. Det var meget hæderligt at bære en sådan dekoration.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.