FormationHistorie

Martial røde bannere. Kendelse afsagt af Red Banner of Labor

Kendelse afsagt af "Red Flag" er de første tildeling af den sovjetiske stat. De blev etableret for at fremme en bestemt manifestation af mod, uselviskhed og mod i at forsvare Fædrelandet. Desuden blev bekendtgørelse af den røde banner, og tildeles militære enheder, skibe, offentlige og statslige organisationer. Indtil 1930 Ordenen var den højeste grad af opmuntring i Sovjetunionen.

Den første sovjetiske pris

I 1918, et par dage før fejringen af den første årsdag for Oktoberrevolutionen, sovjetterne i landet blev godkendt af første badge - bekendtgørelse af det røde banner. Der var denne pris på to måder: militær og arbejdskraft. I september 1918 blev det først godkendt af statutten for tegn, og derefter en måned senere, var der selv.

Lidt historie

Kendt faktum er, at bolsjevikkerne kom til magten i 1917, afskaffede alle de priser og udmærkelser, der eksisterede i præ-revolutionære periode i vort lands historie. I første omgang alle opmuntrende, at bemærke nogen tjenester til landet, de er blevet erstattet af navnet på GAVE: cigaretetuier, ure, våben. Men den længerevarende borgerkrigen i Rusland, jo mere tydeligt manifesteret i fremkomsten af behovet for at tildele mærker, som klart har demonstreret berettigelsen af denne, eller at personen foran det nye land og den nye regering. Således ville de få endnu mere uselvisk arbejde af dem, der har modtaget en sådan opmuntring, og dem, der kun stræber efter at det.

Som et resultat, i 1918 på initiativ af Sverdlova Ya. M. centrale eksekutivkomité nedsat en særlig kommission, der begynder at udvikle projektet for den første tildeling af udmærkelser i landet for de soldater og chefer for den røde hær. Denne gruppe ledes af Abel Safronovich Yenukidze og arbejder på en skitse af Ordenen overdraget til kunstneren Denisovu V. I. og hans søn, Denisovu V. V. Så inden for et par dages hårdt arbejde far og søn tilbudt Kommissionen skitserer den første sovjetiske badge. Af de flere muligheder for at vælge den, der omfattede alle de elementer, der symboliserer den unge sovjetiske magt. Dette er en rød stjerne, voksende røde flag, hammer og segl, plov og en bajonet, er et symbol på forening af bønder, arbejdere og soldater. Det endelige projekt design blev godkendt i oktober 1918 af præsidiet for den centrale eksekutivkomité. Således udgivelsen af bekendtgørelse for arbejde og Røde Banner ungt land fejrede den første årsdag for den store Oktoberrevolutionen.

statutten awards

Statutten for bekendtgørelse af den røde Banner of Labor var meget kort. Den indeholdt lidt af en virkelighed, som for enhver menneskelig handling kan noteres denne pris. Årsagen er, at den "Red Flag" var de eneste tegn på ære af sin art i den unge stat systemet i princippet. Især blev det nævnt i en særlig forklaring. Kendelse afsagt af Røde Banner var den eneste kampagne, der kunne tildele de Røde Hær soldater for deres tjeneste i kamp. De blev kendt for deres tapperhed, mod og uselviskhed speciel som individer og militære enheder (selskab, hylder, dele og så videre. D.), og offentlige organisationer. Mine herrer, tildelt Order Røde Banner, kaldet "krasnoznamentsami" og grupper - "Rød Banner". I fremtiden vedtægt af badge redigeret og suppleret flere gange.

Alle af de første "Red Flag" suppleret med særlige certifikater, hvori det hedder, at, til hvem, hvornår og for hvad fortjener denne pris blev præsenteret. Dette charter er en meget vigtig og væsentlig egenskab af certificere den rigtige ansporet iført et sådant tegn. Ifølge den oprindelige vedtægt, har vi ret til at repræsentere kun bekendtgørelse af Den Røde Hærs kommissærer og chefer, frivillige korps og navy. Men over tid blev listen udvidet perspektiv Cavaliers.

beskrivelse awards

Badges "Red Flag" lavet af sølv i form af en laurbærkrans (forgyldt), rager dens fundament. I den nederste del af båndet blev placeret, som der blev skrevet i gyldne bogstaver "USSR". Toppen af ordren omfattede en detaljeret røde banner, hvorpå der stod "Proletarer i alle lande, foren jer!" Lidt under midten flagstang krydser fakkel. Deres nederste ender lidt længere op end kransen. Flammen af faklen på bekendtgørelsen skal symbolisere den udødelige kunststykke af helte revolutionen. I midten af ikonet på den hvide baggrund krydses hammer, plov og en bajonet, som dækker en femtakkede røde stjerne inverteret. På sit centrum er en gylden laurbærkrans, inde som er placeret på den hvide felt forgyldte hammer og segl.

Ved gentagen tilføjet Red Banner direkte under båndet skjold lille hvid emalje, det iscenesatte figurerne 2, 3, 4 og så videre. De repræsenterer antallet af priser dette tegn. Banner, bånd og enderne af femtakkede stjerne dækket med rubinrød emalje, og billedet af hammeren og plov oxideret, andre billeder og inskriptioner forgyldte.

parametre

Bestil Rød Labour Banner som hans Battle variant fremstillet af sølv. Dets indhold i tildelingen af 22.719 gram ± 1.389. Fælles skilte vægt - 25.134 gram ± 1,8. Bestil højde - 41 mm, bredde - 36,3 millimeter. Ved hjælp af ringen og fligen er forbundet med belønning rektangulær blok, som er dækket moire silkebånd, bredde 24 mm. I midten er et langsgående hvid stribe, hvis bredde er otte millimeter tættere på kanterne af to mere hvide striber med en bredde på hver syv millimeter og to hvide striber med en bredde på en millimeter. Knights of the Order bære det på venstre side af brystet.

Den første herre

Den første vinder af den prestigefyldte pris blev Blyuher Vasiliy Konstantinovich, i 1918 var han formand for Chelyabinsk Revolutionære Komité. Kendelse afsagt af Red Banner, modtog han for at være i stand til at forene under hans kommando adskillige væbnede grupper, hvilket gjorde hans legendariske march til Ural. Denne militære operation blev ledsaget af alvorlige og svære kampe med sende enheder hvide. Blucher førte ti tusindedel hær marcherede på fjendens bag, og i fyrre dage har overvundet de 1500 kilometer, og derefter sluttede sig guerillaen med regelmæssige sovjetiske enheder. Til at begå denne bedrift September 30, 1918 den centrale eksekutivkomité er at Blucher regering award - bekendtgørelse af det røde banner for det første nummer. Efterfølgende til over hele perioden af borgerkrigen det tre gange mere repræsentere denne prestigefyldte pris. Og hans femte Røde Banner bekendtgørelse af Vasily Blucher får for sit arbejde i Kina, hvor han var en militær rådgiver for den revolutionære regering. Men det er værd at bemærke, at alle disse resultater ikke har gemt den sovjetiske marskal af undertrykkelse og død.

Store Fædrelandskrig

Under Anden Verdenskrig "Red Banner of Victory" (den såkaldte bekendtgørelse af soldaterne i Den Røde Hær) blev serveret 305035 gange. Alt for mange soldater har tjent flere sådanne priser. Skal tænke over dette tal - mere end tre hundrede tusinde, og trods det faktum, at et sådant tegn er blandt eliten. En sådan mængde uden ord indikerer en høj grad af heltemod og selvopofrelse manifesteret af russiske soldater. Typisk er den "røde banner Sejrens" modtaget de kommandører af forskellige forbindelser samt piloter for en vellykket gennemførelse af angreb / bombning, nedskydning fjendtlige køretøjer. Den yngre kommanderende den Røde Hær og især andre rækker tildelt hædersbevisninger dette er yderst sjældent.

Undtagelser fra reglen

Men faste og unikke sager. For eksempel blev de unge guerillaer Volodya Dubinin tildelt dette mærke i 13 år, selv om posthumt; og 14-årige Igor Pakhomov havde kun to ordrer. En anden elev af Kiev modtaget denne pris i 12 år for at have holdt under besættelsen af de to regimentets banneret.

En komplet liste over awardees

I alt i 1918 og 1991, blev denne pris udstedt mere end 580 tusind gange, herunder bekendtgørelse Røde Banner of Labor. Og nogle mennesker er blevet femdoblet, seks gange, og nogle syv-tiden herrer. Den første, der var i stand til at få Bestil 1967 med nummer syv på forsiden, Major General Aviation MI Burtsev. Senere, en anden syv-tiden ejer af varemærket blev berømt flyvende es, Air Marshal I. N. Kozhedub. I dag er denne regering award aflyst, men de mest berømte enheder og formationer af de væbnede styrker har fortsat med at blive kaldt det røde banner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.