HjemlighedKonstruktion

Blokke pazogrebnevye - typer, egenskaber og påføringsmetode område

Ganske populære i dag anvende sådanne byggematerialer, i produktionen af hvilken bruger naturlige ingredienser, har holdbarhed, pålidelighed og brugervenlighed. Nogle af dem er blokke pazogrebnevye. Hvert emne har en rektangulær eller trapezformet rille, med hvilken produceres en hurtig og pålidelig rejsning af væggene. De bruges i konstruktionen af både bærende vægge og indvendige skillevægge eller mezhkvartirnyh.

Typer af gips partition blokke og deres karakteristika

Ifølge fremgangsmåden Anvendelsesområde pazogrebnevye blokke er opdelt i to typer - og indervæg.

Den første gang anvendes til konstruktion af bærende vægge, strukturelt deres materiale er porøs beton. Sådanne produkter har en varmebestandighed, kulderesistens, brandsikkerhed. Wall blokke kræver ikke yderligere forstærkning og har en god lydisolering.

Blokke pazogrebnevye interiør designet til opbygning af indvendige skillevægge. De er lavet på grundlag af binderkomponenten - gips ved hjælp af specielle additiver. Udstedt pazogrebnevye gipsblokke standard og fugt. De har en massiv eller hul struktur, forskellige størrelser og en rektangulær form.

Vandtæt (hydrofobiserede) blokke kan anvendes i fugtige rum (badeværelser, WC). Dette produkt har en sådan kvalitet, at der opretholdes optimale temperatur. Disse produkter er fremstillet af miljøvenlige materialer og er absolut uskadelig for menneskers sundhed. De er ikke-brændbare materialer, og er gode isolatorer. De mest populære er blokke med dimensionerne 500h250 mm 667h500 mm og en bredde på 80 mm eller 100 mm.

Fordele ved gips blokke

De væsentligste fordele ved gips gips partition blokke omfatter:

  1. Præsentabel udseende. Produkter kræver ikke obligatoriske finish. Umiddelbart efter deres installation kan udføres maleri eller indsætte overflade.
  2. Nem installation. Blokke er let bundet. På grund af sin lave vægt gør dem pakning du kan eje, uden hjælp.
  3. Let at bruge. Gipsblokke godt savet, skåret, høvlet.
  4. Miljøvenligt materiale. Produkterne er ikke-giftige, lugtfri, ikke påvirker menneskers sundhed.

Anvendelsesområde gips partition blokke

Hovedformålet med de gipsblokke - er opførelsen af indvendige skillevægge og andre ikke-strukturel. De anvendes i alle områder, uanset deres bestemmelsessted. Disse produkter er ikke-giftige, brandsikker, har ingen lugt, ikke lede elektrisk strøm og opfylder alle sikkerhedskrav. Er pazogrebnevye blokke hvis pris afhænger af mange faktorer, og kan variere fra 190 rubler pr 1 stk. og ovenfor. Materialet er ofte brugt i konstruktionen af børnehaver, skoler, hospitaler, beboelsesejendomme.

Montering af gipsblokke

Før monteringsblokke pazogrebnevye underkastet 48 timers tilpasning af arbejdsområdet med normal luftfugtighed og lufttemperatur over 5 grader. Montering af skillevægge af disse produkter er lavet efter færdiggørelsen af bygningen af strukturelle og bærende elementer. De er installeret på det færdige gulv støbte gulv. Stableklodssystem spalte op eller ned på en speciel lim (fortrinsvis til limleverandøren og blokkene var den samme) med skiftevis overlappende samlinger.

At sikre styrken af skillevæggen skal være fastgjort stift til de bærende konstruktioner. Montering udføres ved hjælp af dyvler. Mellemrummet dannet mellem loftet og den øverste række af blokke skal forsegles med kit. At forbedre lydisolering til lofter og vægge i kontakt med væggen, er det nødvendigt at holde en fleksibel pakning på 3-5 mm af filt eller kork tjærede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.