HjemlighedKonstruktion

Stretch lofter "Vipsiling": anmeldelser, priser, funktioner

Design plads kan udføres ikke blot ved hjælp af moderne materialer. Det spiller en vigtig rolle i loftet i rummet. At han kunne gøre et højdepunkt i det indre og skabe en unik atmosfære af komfort. Meget populære er i dag lofter ved hjælp af "Vipsiling". Anmeldelser af dem varieret.

Lidt om os

I dag er virksomheden "Vipsiling" er den største producent inden for stretch loft strukturer. Det blev etableret i 2004. Ifølge statistikker, blev et stort antal henvendelser fra franchisen åbnede i 2011. Det er den største by i Rusland. Temmelig let at finde på loftet "Vipsiling" (Samara) anmeldelser af taknemmelige kunder.

Igennem tiden af niveauet for produktion af nedhængte lofter Company konstant øger. Medarbejderne forsøger at indføre nye teknologier. Har gjort det muligt at indstille spændingen loftet strukturer er bredere end 5 m. Dette gør det muligt at udstede en original rum af enhver størrelse. Loft malerier er svejset ved hjælp af specialudstyr.

Vigtigt. Efter at have læst om lofter "Vipsiling" (Ekaterinburg) anmeldelser, kan vi straks forstå, at virksomheden tilbyder en mulighed for at trække loftfladen er ikke kun originale, men også til en acceptabel pris.

Fordele loft "Vipsiling"

Har lofter fra "Vipsiling" (Moskva) anmeldelser overvejende positive. Dette skyldes det faktum, at stort set alle moderne institution og en bygning designere tilbyde deres kunder forsøger at skabe et unikt design af loftet og til en rimelig pris. Hvem vil nægte fra dette? Jo mere det, fordi kvaliteten af disse produkter er høj.

De væsentligste fordele ved nedhængte lofter "Vipsiling" er det faktum, at de er fremstillet i overensstemmelse med internationale standarder og teknologier. Lofter er absolut uskadelige i sin ansøgning. De kan installeres i stuen og i børneværelset. Og for dette er der et stort udvalg af farver.

Teksturen af stræk loft også forskellige. Dette påvirker omkostningsstrukturen for loftet. Det er værd at bemærke, at det sænkede loft er i stand til perfekt skjule ikke kun overfladen ruhed, men også alle gennemført forud for kommunikation.

Som for rumbelysning, lofterne "Vipsiling", anmeldelser, hvoraf de fleste forbrugere er positive, gør det muligt at montere på overfladen af et ubegrænset antal lygter med forskellig styrke.

De vigtigste elementer i nedhængte lofter "Vipsiling"

Ved opførelsen af loftet gipsplader vil kræve ikke blot et stort antal materialer og værktøj, men også efter at arbejdet er en masse konstruktion støv og snavs. Positiv på loftet "Vipsiling" kommentarer (Perm, Moskva og så videre) er tilgængelige med den begrundelse, at selve designet er monteret ret hurtigt og på samme tid i løbet af arbejdet vil ikke være støv eller snavs. Installationen er en strækning loft tager kun et par timer og uden forbehandling.

Demontering af lofter så enkel som installationen. På grund af dette er fremragende "Vipsiling" anmeldelser. Personale til at udføre disse værker er ganske simpelt at finde.

Sorter lofter "Vipsiling"

I øjeblikket er der flere typer af lofter "Vipsiling". Anmeldelser taknemmelige klienter forlade ganske ofte på den officielle hjemmeside for selskabet.

Så der er lofter:

 • søskende;
 • Duplex og så videre;
 • tag;
 • buet, krop.

Vigtigt. Ved at skabe dem ved hjælp af den samme teknologi. Forskellene er kun i materialerne.

Detaljerede karakteristika for nedhængte lofter for antallet af niveauer

Et niveau lofter skaber en perfekt flad overflade. De kan monteres enten horisontalt eller i en bestemt vinkel. Deres farve design kan være hvad som helst. Brug stramning loft single-niveau kan være ikke kun i et standard værelse, men i virkeligheden, hvor der er en kolonne eller et stort antal vinkler.

Multilevel lofter kan skabe en virksomhed "Vipsiling". Anmeldelser af disse designs er ikke alene baseret på produktets kvalitet, men også på den ydre design af loftet overflade. Det kan være flere niveauer. Brug også andre avancerede materialer i færd med at arbejde. Fx gipsplade. Det kan være en simpel strækning loft og at oprette tre eller fire niveauer af design og samtidig at udstede en original værelse.

Der er også en forskel i nuancer. Det vil sige, i skabelsen af flere niveauer lofter kan bruges klæde af flere farver. Alle af dem er i færd med at produktionen af svejsede særligt udstyr og dermed sømmene er ikke synlige.

En forholdsvis ny variant design af loftflader er hvælvede lofter fra "Vipsiling". Anmeldelser taknemmelige klienter er baseret på originaliteten af designet udførelse. Lærredet er monteret i form af en bue. Den strækkes for at udjævne hjørnerne mellem væg og loft overflader de. Radius af etableringen af en sådan form for cirkel er ret forskellige.

Typer af nedhængte lofter på råvarer til fremstilling af

Efter at have læst om lofter "Vipsiling" anmeldelser, kan vi fastslå, at der er flere former for materialer til deres faglige håndværk.

Således kan det nedhængte loft gøres ved hjælp af:

 • polyvinylchloridfilm (PVC);
 • væv.

Der er også forskelle i nogle af de karakteristika af loftfladen. deres omkostninger er også anderledes. For eksempel, web spænding matteret omkostninger varierer mellem 500 rubler. / M2 og 1200 RUB. / M2. Glossy koste lidt dyrere :. 550-1300 gnide / m2. Så meget for de stræk PVC lærreder. Stoffer har en pris på 550 rubler. / M2.

Overfladespænding lofter

I øjeblikket kan lofterne fra "Vipsiling" selskabet har en anden overflade:

 • mat;
 • blank.

Glossy udmærker sig ved sin glans og lysstyrke farver. Matt nedhængt loft også har et stort udvalg af farver, men der vil være noget at reflektere, i modsætning til den forrige visning.

Ganske ofte finer loft overflade via en spænding struktur, der har som design forskellige mønstre og ornamenter. Du kan endda se stjernehimlen. For at gøre dette, skal du bruge specialudstyr.

Funktioner væv nedhængte lofter

Disse loft lærreder er lavet af polyester. I produktionsprocessen er det behandles af særlige polyurethan imprægnering. I udseende lofter ligne satin eller linned klud. De kan bruges i alle rum undtagen køkkenet og sanitære rum. Dette skyldes det faktum, at internettet er i stand til perfekt absorbere lugte og at svare på nogle af virkningerne af fugt.

Vigtigt. Da stoffet lofter er lavet med en speciel stof, vil deres omkostninger være højere end stretch PVC strukturer.

Egenskaber fabric nedhængte lofter

Efter at have læst om lofter "Vipsiling" anmeldelser, personale (Moskva), kan du ringe hjem for flere konsultationer og målinger af rummet. De vil være i stand til at give en kvalificeret vurdering af disse produkter. For det første, lofterne er i stand til at passere luft. Dette betyder, at under design overfladespænding ikke vil indsamle fugt, hvilket kan forårsage fremkomsten af mug på loftet. Alle produkter af denne type i overensstemmelse med de internationale kvalitetsstandarder. Stoffet er helt uskadelig for menneskers sundhed. Det har en bred vifte af tekstilstruktur. Overfladen af dette loft kan være mat. Efter installationen loftet ligner en perfekt nivelleret og malet.

De vigtigste karakteristika ved strækstoffer:

 • holdbarhed;
 • praktiske;
 • holdbarhed;
 • frost;
 • på ændringer i temperatur stabilitet;
 • ild.

Levetiden for spændingen i vævet internettet er mindst 15-20 år. Loftet kræver ikke særlig pleje: grundet overflade imprægnering med særlige midler ikke er i stand til at absorbere snavs og støv. Rengøring sådan overflade kan være så tør klud, og våd.

Det skal bemærkes, at gennem hele livet af fremkomsten af en spænding stof klud ikke vil ændre sig. Han vil ikke brænde i solen og vil ikke reagere på ændringer i deformation temperatur. Også, loftet er ikke bange for ild eksponering.

Egenskaber af PVC hængelofter

Den vigtigste fordel ved de loftsmalerier er dens omkostninger. Det er ganske lav. I en anden PVC-loft film, der hedder. Det vil sige, de er lavet af en særlig film af PVC. De har næsten de samme egenskaber som stoffet.

Film lofter har samme levetid. Praktiske dem er, at de ikke kan absorbere fugt og snavs. De er godt rengjort forskellige rengøringsmidler. Filmoverfladen - mat eller blank, med forskellige mønstre og efterligninger efterbehandling materialer. Nuancer er så mættet, at skabe et originalt design af ethvert rum i kælderen.

PVC-materiale brænder ikke og ikke falme, når det udsættes for sollys. Det er værd at bemærke, at de også kan modstå absolut enhver temperatur, men de kan ikke anbefales at bruge i uopvarmede rum konstant. Dette skyldes det faktum, at filmen lofter har fremragende elasticitet. De strækker sig op til en vis størrelse. Kun i tilfælde af konstant kold deres struktur vil gradvist gå i opløsning.

PVC loft vaskes. De er ikke blot ikke absorberer fugt, men også kan beskytte rummet mod oversvømmelse. De vil fungere som puder. På bagsiden af PVC film vil blive indsamlet væske, og det kan drænes kun efter kræver en højt kvalificeret professionel.

Montering af forsænkede lofter

Takket være den hurtige og kvalitet installation er lofter "Vipsiling" positiv feedback. Processen adskiller sig fra væv spænding stof og film.

For at gøre installationen af PVC film, skal du bruge særligt udstyr, som varmer rummet til en bestemt temperatur, som gør det muligt at filmen at strække sig frit. Forhånd på overfladen af væggen eller loftet monteret inventar, hvor enheder indsættes med buede ender af banen.

Montering af loft væv hurtigere og kræver ikke særligt udstyr til at hæve temperaturen i rummet. For at installere værktøjet gælder det samme som for PVC lærreder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.