HjemlighedHjem sikkerhed

Ildslukker OP-5: Beskrivelse og egenskaber

Brand er den mest destruktive element, der på få minutter kan ødelægge opbygge en temmelig stor målestok. Det er grunden til hånden af hver person skal altid være beskyttet mod ham betyder. Disse omfatter en brandslukker OP-5, som nemt kan klare en brand starter.

beskrivelse

Brandslukker pulver OP-5 er designet til at slukke indledende brande. Dens ladning vægt er 6 kg, og udledningen længde er 3,5 m. Selve enheden vejer 7 kg 900 Denne enhed anbefales at bruge i slukning af brande flydende, fast, gasformige og elektriske spændinger op til 1000 V. Denne enhed typisk udstyrede biler , landbrugsmaskiner, kemiske anlæg, værksteder, garager, butikker, kontorer, lagre og endda lejligheder. Når brandslukker art OP-5 anvendes i alle tilfælde umuligt, fordi der i kontakt med pulveret, det kan blive beskadiget uden mulighed for yderligere genvinding.

Sådan betjenes en brandslukker?

At brandslukker pulver OP-5 har altid været funktionsdygtig, er det nødvendigt for skånsom pleje. Dette kræver 1 hver 3. måned at kontrollere, at gassen trykmåler enhed og dens værdi fastsat ved en parameter. I dette tilfælde indikatornålen skal indstilles til grøn skala, ville det betyde egnethed til brug. Hvis trykket kanyle vil være på den røde skala, vil det spørge dig for den ønskede opladning af ildslukker, der er holdt i et særligt kontor.

Fordele ved pulver brandslukker OP-5

  1. Kendetegn ildslukker OP-5 fortæller brugeren, at enheden har en lang levetid - 10 år. Men på samme tid er det nødvendigt at revurdere en gang i 5 år.
  2. Brandslukker OP-5 er udstyret med en trykindikator, som vil tillade brugeren visuelt at kontrollere driften af enheden.
  3. På grund af ventilen bygget ind i hovedet af enheden, kan brugeren om ønsket i portioner til fremstilling af et pulver stof.
  4. Brandslukker OP-5 har en indbygget kontrol, som beskytter enheden mod utilsigtet aktivering.
  5. Effektiviteten af indretningen er ikke afhængig af temperatur (det anvendes på fra -60 C til +50 C).
  6. Hurtig aktiveringsindretning (3 tilstrækkeligt ex-sekunder).
  7. Attraktiv pris (afhængigt af området af produktets pris varierer fra 350 til 600 rubler).

Ulemper pulver brandslukker OP-5

  1. Lav synlighed i slukning af brande på grund af den store plads støv dannet af pulverskyen.
  2. Det er umuligt at bruge en brandslukker OP-5 for at beskytte udstyret.
  3. Indretningen er ikke tilvejebragt en kølende effekt. I betragtning af dette, er det muligt, sekundær antændelse dæmpet overflade.

Nå, for at købe eller ikke ildslukker OP-5, op til dig. Men husk, hvis enheden vil fortsætte med at hænge på væggen, så glem ikke at købe et beslag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.