HjemlighedHjem sikkerhed

Metal døre Zaporozhye - bestille den bevidst

Det hændte, at min svigermor blev røvet. Selvom hjemløse, som arrangerede alt dette røveri, at gøre sin personlige formue har forhindret, og alle de varer sikkert tilbage tilbage til sin reelle ejer - min mor-in, men det var rent tilfældigt, i sidste øjeblik. Når røveren er alle foldet nær fordøren og roligt at skrue ledning fra vaskemaskinen, er det ikke i en fart. Det var retarderet eller noget. Måske endda hundrede gram fundet i natbordet og kapitaliserede? Omkring hundrede gram, jeg nu tænkte bare, og allerede kan jeg ikke kontrollere tiden gik en hel del.

Men præ-bum indbrudstyv forgiftet hund. Det viser sig, den mest ægte røveri med forberedelse.

Lucky mor-i (jeg mener, hvad røveriet stadig faldt igennem), fordi der i den nat, for første gang sidste år, var hun at tilbringe natten søn. Så han hørte støj om natten, og gik ind i gangen. Og hvis søn ikke var på den aften, og mor-in-law hun forlod den samme toilet om natten, måske løst komme til skade i hovedet med en stol.

Og hvorfor? Lad os starte med hoveddøren. hoveddøren til hendes hus var en gammel, træ, med en simpel lås, som åbnede med en skruetrækker eller en hvilken som helst gemt nøglen. Metal indgangsdøren der ikke var planlagt. Ingen ikke havde planlagt derefter til hendes hus for at installere metal døre. Zaporozhye endnu ikke helt opgivet de trædøre tidspunktet for Nikita Khrushchev.

Det faktum, at døren kan åbnes med en skruetrækker, jeg gætte, eller bare ikke tænke.

Nå, for at foregribe gentagne røveri, vi straks fundet selskab med metal på en søgning sætning i Yandex "metaldøre Zaporozhye", beordrede produktionen af kapital og sætte en metaldør. Bemærk, ikke Kina, som på nul tillid.

Men over tid kom jeg til den konklusion, at en smule forhastet, og opførelsen af hoveddøren er ikke tænkt igennem fra alle sider, ikke er forberedt på forhånd. Huset var et træ dør lodret opdelt, to halvdele af samme. Så vi gentog den samme ordning. Og han havde den grundlæggende, oftest åbner døren for at gøre en halv bred. Og nogle gange alt det finder sted. Mighty stol, siger, så bare ud af huset ikke vynesesh, er det nødvendigt at parre døren til at åbne. Nå, lad det allerede var den vigtigste halvdel af døren, er det i virkeligheden støtter den anden halvdel.

Eller det er ikke gennemtænkt - hvor halvdelen af hoveddøren for at gøre, og hvor meget mere? Igen, vi handlede på samme måde som træ. Men det trædør, der åbnede indad. En ny metal hoveddør åbner på gaden. Så det ville være bedre at åbne den til venstre, går til højre. Og vi kommer til højre, og døren åbner til højre, hvilket er ubelejligt. Og så, hvis gaden er en vis bevægelse, jeg ønsker at se ud af døren, og det gør bare ikke åbne helt, der er nødt til at forlade huset på grund af denne ubetydelige begær.

Nå, tid gik så sprut, samme tid og sætte gitter på vinduerne - sikkerhed, så sikkerheden. Også på udkig efter en virksomhed, efter udtrykket "gitter Zaporozhye" hjælp på internettet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.