HjemlighedHjem sikkerhed

Låsekasser Door: beskrivelse, features og anmeldelser

For at beskytte din bolig, skal du vælge den rigtige lås. På markedet er der et stort udvalg, så når du vælger det vigtigste - ikke bliver forvirrede. Låsen bør fuldt ud opfylder de æstetiske standarder og godt kombineret med designet af døren, skal du også være opmærksom på det niveau af hemmeligholdelse.

typer låse

Når du vælger en mortise låse døre, bør styres ikke kun professionelle regler for udseende, men også at overveje, hvordan pålidelig mekanisme og hvor længe det kan holde i drift. For ikke at tage fejl i deres valg, er det nødvendigt at forstå, hvad typer låse eksisterer.

Klassifikation af låse Installation

Forsendelse Castle er det mest praktisk at installere, fordi det ikke kræver bevidst deformation af træ eller metal, der gør op døren. Men sådan et pålideligt produkt er svært at kalde, fordi det ikke har stærke mekanismer, og det er let at rive overfladen. Som regel bruger fragtbrevet lås for ekstra sikkerhed døre, installation efter at trykke de vigtigste beskyttende produkter.

Den mest almindelige mekanisme er dørlåsen Lås forberedt for en lås. Denne mulighed anses for at være den mest succesfulde og let at bruge. Mortise lås er populært, fordi det har den højeste grad af beskyttelse. Det bruges ikke kun for virksomheder og virksomheder, men også for almindelige lejligheder eller huse. Den mest tidskrævende proces er at installere, da det kræver at skære ind i dørbladet. Men denne ulempe fuldt opvejet alle fordelene ved en sådan lås.

Lever låsekasse

En sådan lås betragtes som den mest pålidelige og holdbare, det også har øget styrke. Disse Mortise låse til indgangsdøre tidligere anvendt i banker og forskellige finansielle institutioner, men nu i stigende grad findes i beboelsesejendomme. Det vigtigste element i låsen struktur er tilstedeværelsen af særlige stykker, der lukker døren ved at dreje nøglen. De kaldes løftestænger. Lejligheder og andre boliger er betragtes som den mest sikre i tilstedeværelse af 6-8 sådanne elementer. Blandt ulemperne kan nævnes tung struktur, hvilket kræver en tilsvarende dør tykkelse. Tasterne er også forskellige massivitet.

cylindertypen

Cylinderen lås er en af de bedste forsvarere af hjemmet. Han har en enkel struktur, og pålidelig mekanisme, hvorved der opnås en komplet garanti mod indtrængen af tyve og andre ubudne gæster. Mortise dørlås cylinder har også løftestænger. Det er, hvad der giver det popularitet blandt alle de andre mekanismer i byggemarkedet, hvilket bekræftes af anmeldelser af ejerne. Det transporterende princip for denne lås består i, at visse elementer er anbragt i den rigtige rækkefølge - denne sekvens åbner døren. Når cylinderen svigt skal bemærkes værdighed - vil være tilstrækkeligt at erstatte punktet, uden at demontere mekanisme.

Skivetypen Indstikslås

Dette slot er en af de ældste. Han først gik på salg i det XX århundrede. Princippet om operationen er i rotation disken. Castle er en af de mest pålidelige. Dette skyldes det faktum, at den ikke kan åbnes ved hjælp hovednøgler, da den ikke påvirker den akkumulerede støv og fugt, ekstreme temperaturer. Blandt ulemperne inkluderer muligheden for et strømsvigt.

Kode og elektronisk form

Sådanne mortise dørlåse er mest almindeligt anvendt i virksomheder og selskaber, snarere end på plejehjem. At dømme efter de anmeldelser, dette system er ganske nem. Dens fordel er brugen af et særligt kodenummer, som vil være kendt kun til medarbejdere i selskabet, og en elektronisk nøgle, er det vanskeligt at den samlet op af hackere. Ifølge autoritative publikationer og fagfolk, dette mirakel af teknologi er fremtiden for slottet. Over tid, vil det helt erstatte de andre mekaniske produkter.

Hvordan man vælger en dørlås?

Det første skridt er at bestemme den ordre, som vil være i slottet, og hvad er dens formål. Den kan monteres på døren eller i interiør. Mortise dørlås cylinder med låsen vil være mest egnet til almindelige lejligheder. Hvis døren er træ, skal låsen ikke tage 70% af den samlede bredde af nettet. Det påvirker livet for både mekanismen og døren.

For ikke at blive forvekslet med det valg, du har brug for at velovervejet vælge den forreste bar og gøre en nøjagtig måling af døren, hvor låsen er installeret. For at undgå hurtig skader og yderligere udgifter af midler, der er nødvendige for at købe mekanismen kun i specialbutikker og krav på din garanti. Heller ikke glemme, at låsene er designet til forskellige typer af døre: Venstrehåndsartikler og højrehåndede. Når du køber en konsulent har brug for at drøfte spørgsmål af lås udskiftning på hans fiasko i garantiperioden.

bør være ved hoveddøren for at installere flere låse for maksimal sikkerhed. Det er ønskeligt, at de er af blandede typer. For eksempel den første - armen, en anden - cylinder. Valg af dør låsekasser med håndtag, skal du være opmærksom på udformningen af sidstnævnte. De skal helt passer ind i det indre af rummet og matche døren. For at sikre fuldstændig sikkerhed mod ubudne gæster skal vælges lås upopulære selskab. I dette tilfælde skal afhente hovednøglen til mekanismen eller at lave en nøgle manuelt er vanskelig. Spar på installation og køb af selve slottet ikke anbefales, fordi det påvirker beskyttelsesniveauet af lokalerne.

De fleste mortise låse døren bør have kriminel modstand 3 eller 4 klasser. Dette sikrer lang pause på mindst 15 minutter. Det er nødvendigt at give fortrinsret til produkter, der har et navn eller logo. Dette viser den sande kvalitet af slottet. Hvis den foretrukne cylinder type, bør du være bekymret over spørgsmålet om udskiftning mekanisme.

"Elbor"

Førstepladsen i mange russisktalende lande har produkter TM "Elbor", hvilket bekræftes af feedback fra kunderne. Dette selskab er beliggende i Rusland. Hun grundlagde i 1976, leder i produktionen mekanisme er stadig. Lineup af glade overflod. Disse låse er egnet til enhver form for døren. For at sikre sikkerheden for døren eller sikker, bør der anvendes en række "Granit". Opstilling "Sapphire" har forskellige mortise dørlåse, som varierer øgede sikkerhed på grund af tilstedeværelsen i mekanismen 12 plader. Et fremragende valg til indvendig dør - lås serien "Flint". Produktet "Basalt" er universel. Det er perfekt til enhver dør, uanset dens formål og materiale. Omkostningerne ved slottet fra "Elbor" spænder fra 15 til 80 dollars.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.