FormationGymnasier og universiteter

Fakultetet for universitetet: kontor

Undervisningen personale er kendetegnende for enhver uddannelsesinstitution på højere niveau. For universitetet at indføre innovative teknologier, bør lærerne ikke kun være et højt intellektuelt niveau, men også et ønske om at udvikle og forbedre deres færdigheder og evner. Det er grunden til Undervisningsministeriet, blev det besluttet at gennemføre en modernisering af de videregående uddannelser i Rusland.

krav gang

Fakultetet for universitetet er at udvikle undervisningsmateriale, under hensyntagen til nutidens realiteter. Manualer, lærebøger, tests, diverse undervisningsmateriale, som de vil læse foredrag for studerende, gennemføre workshops, der er godkendt af rektor for de højere uddannelsesinstitutioner. Undervisning personale bør have deres egne publikationer i videnskabelige tidsskrifter, aviser. Materialet kan være resultatet af forskning udført diagnostiske, analytiske forsøg.

af afdelingen

I strukturen af lærerstaben af afdelingen i enhver klassisk universitet er forpligtet til at have hovedet (den nærmeste leder af afdelingen), såvel som hans stedfortrædere på det videnskabelige og pædagogiske arbejde. Desuden foreslås det, en vis fakultet, og også overdraget til lederen af undervisning og metodisk kabinet. Instituttet skal sikre undervisningen af disse discipliner, der anses kerne til det. Det bør være organiseret uddannelse for fuld tid, deltid og deltidsansatte form for fulde og korte uddannelsesprogrammer, der fuldt ud opfylder de grundlæggende uddannelsesniveau specifikt i forbindelse med de nye uddannelser standarder føderale fastsat for gymnasiet.

Funktioner af moderne undervisning

I forbindelse med udvikling og implementering af en high school uddannelse føderale standarder væsentligt ændret strukturen i den pædagogiske proces. Hvis før fakultetet fungeret som den vigtigste foredragsholder, masterclasses i løbet af monolog, de nye krav til uddannelse bør baseres på grundlag af en dialog mellem den studerende og læreren.

Tyutorskoe træning

Fakultetet af fortalere er nu i gymnasiet som lærere, der ledsager studerende på udviklingen af den enkelte pædagogiske teknologier. Særlig opmærksomhed er i øjeblikket gives til design og forskningsarbejde med studerende. Ud over at ledende foredrag, professorer gennemføre laboratorie- og workshops, identificere begavede og talentfulde studerende, med hvem de gør individuelt arbejde.

Moderne teknologi, der anvendes i den nationale gymnasiet, bundet til de ansatte i fakultetet for de nye opgaver, derudover de stille yderligere krav til dem.

For eksempel, professorer er fjernsessioner, foredrag til elever, der af forskellige årsager ikke kan deltage almindelig dag klasser. Operative personlig kommunikation elever og lærere med brug af innovative computerteknologi er grundlaget for en vellykket læring i bunkeren.

Metode til bestemmelse af effektiviteten af universitetets

Fakultetet af universitetet afholdt en særlig kvalifikation test, hvis resultater bekræftede den høje grad af professionalisme hver lærer. Hertil kommer, at i øjeblikket er der en speciel teknik udviklet inden for rammerne af de nye standarder for at teste niveauet af viden om dimittender fra de videregående uddannelser. At disse resultater betragtes pålidelig og tilstrækkeligt afspejler kvaliteten af uddannelse, omfanget af professionalisme lærerstaben. Uddannelsesinstitutionerne har den tid, der er givet til studiet af visse discipliner. Uanset hvilken form for pædagogisk teknologi anvender i sit arbejde professor eller ph.d., er det tal bruges til at beregne grundlæggende belastning af lærerne.

valgmuligheder

Hvad er et fakultet? Positioner, henvises til PPP, i hvert videregående uddannelsesinstitution bestemt i henhold til chartret og interne regler. Men under alle omstændigheder, på hver afdeling i et prestigefyldt universitet undervises af professorer med speciale eller relaterede videnskaber kandidater, lektorer.

Procentdelen afhænger af prestige institutionen, dens materielle basis. Erstatningen af lærerstaben udføres kun på rækkefølgen af rektor for institutionen, hvis det har god grund. Antallet af lærere er bestemt af antallet af grupper af timer afsat til studiet af den disciplin.

Innovation i videregående uddannelser

Efter indførelsen af telemåling teknologier i gymnasiet begyndte at få problemer i forbindelse med erhvervelse af lærerstaben. En stor indvirkning på studerende på videregående uddannelser har den professionalisme og kompetence undervisning professorniveau personale. Ved vurderingen af effektiviteten af undervisningen kan give værdifuld arbejde som overvågning og kontrol system for uddannelse, for at overvåge de menneskelige ressourcer, at analysere effektiviteten af lastfordeling, at identificere og udvikle nye undervisningsmetoder i arbejdet i lærerstaben.

Nye tendenser i de videregående uddannelser

For at udføre en modernisering af den russiske videregående uddannelse, til effektivt at gennemføre de nye uddannelser standarder på dette tidspunkt føderale, det analyserede situationen i lærerstaben, definerer kravene, der skal tilbydes til medarbejdere i højere uddannelsesinstitutioner.

Kvaliteten af uddannelse af mestre, bachelorer påvirker økonomiens tilstand, derfor er det blevet indført i de videregående uddannelser det nye lønsystem. I øjeblikket bruges rumlig sprog karakteriserer den højeste grad af professionalisme i læreruddannelsen scenen.

Blandt de vigtigste opgaver, rektorerne for universiteterne Undervisningsministeriet i Rusland, vi bemærke kravet om at tage ledelsesbeslutninger om personale, finansielle, organisatoriske politik.

Overvågning af lærerstaben

I øjeblikket udvikles automatiseret rating system, som vil analysere niveauet af lærerstaben. Nogle institutioner har allerede brugt sine elementer, gør det muligt for rektor til at foretage menneskelige og økonomiske politik. Hvad skal der tages hensyn til ved fastsættelsen af professionalisme af professorer og ph.d., forelæsninger de fremtidige kandidater og bachelorer?

Blandt de mange parametre i den første tone:

  • akademisk titel (akademisk grad);
  • medlemskab i forskellige videnskabelige akademier;
  • udmærkelser;
  • Præmie;
  • tilstedeværelsen i Faculty Studienævn for afhandlingen udvalg;
  • Medlemskab i fremmede samfund, redaktionerne af specialiserede tidsskrifter.

Indikatorer til at måle kvaliteten af lærere er fastlagt på grundlag af undersøgelser, resultaterne af elevernes produktionsmetoder, beskyttelse af kursusaktiviteter, at antallet af studerende publikationer metodisk arbejde.

I betragtning af det store antal kriterier, flere niveauer, til betydningen af forskellige indikatorer i hver højere uddannelsesinstitution i Den Russiske Føderation dannede sin egen position, som er bestemt af effektiviteten af lærerstaben.

konklusion

I forbindelse med overgangen til de nye standarder, på russisk videregående uddannelser er under seriøse reformer. De vedrører ikke kun at overføre de studerende til to muligheder for undersøgelsen: bachelor- og kandidatuddannelse. Væsentlige ændringer er observeret i lærerstaben. Indførelse af professionel standard , vil føre til en uundgåelig fornyelse (foryngelse) akademikere. På dette tidspunkt i russiske universiteter underviser omkring 75 procent af professorerne er ældre end 60 år. Selvfølgelig transformationen nødvendig, men hver afdeling omhyggeligt bevare traditioner og forsøger at bruge til den maksimale kreative potentiale i høj kvalitet fagfolk, der har "old school".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.