Hjem og familieHelligdage

Gode hilsner til den dag for ældre

Ferie er personlige, faglige, kirke. Men internationale ikke så meget. En af de behagelige repræsentanter for de verdensberømte festligheder er den dag for ældre. Navnet forklarer det hele. Formålet med denne ferie - ikke blot for at behage folk i alderdommen. Glem ikke at forberede en hilsen til den Dag af ældre med deres slægtninge og venner. De vigtigste ting - at gøre opmærksom på deres problemer, hjælpe de ældre til at leve med værdighed i deres år. Og for at sætte fokus på problemet med befolkningens aldring.

en dejlig dag

1. oktober en repræsentant for den ældre generation at acceptere tillykke til den dag for ældre. Hvor behageligt er opmærksomhed på bedsteforældre, ikke ord. en koncert afholdes i hver by i verden. Sange, danse, musik, forfriskninger - alt for ældre. Jeg vil gerne takke dem for deres mange års arbejde, hæve børn og børnebørn, deres liv visdom og klogskab.

I 1991, 1. oktober Generalforsamling FN har besluttet at indføre den internationale dag for ældre. I vores land denne ferie er officielt trådte i kraft i 1992. Fra dette punkt ikke-statslige organisationer, velgørende organisationer, store virksomheder er tilfredse med de ældre mennesker en rigtig ferie!

professionelle hilsener

Glem ikke om dem, der ikke kan deltage i begivenheden af helbredsmæssige årsager. Vær sikker på at få gerningsmændene til ferie hilsener til Dag ældre fra organisationen, som arbejdede. Manuel eller forening sender en medarbejder med en gave, blomster og kort.

"Glad ferie! Vi ønsker dig sundhed og lang levetid. Du samvittighedsfulde arbejde, gav sig uselvisk elskede erhverv. Vi husker dig og kærlighed! Modtag vores bedste ønsker, held og lykke og gode dage!".

Typisk organisationen lærer sine medarbejdere, pensionister, ikke bare en simpel hilsen. Til Dag for ældre indkøbt små prezenty: souvenirs, en række produkter, bøger. Ikke nødvendigvis for at købe luksus gaver, lad det være en lille ting, men det faktum, at de ikke er glemt, tak!

Unge og alderdom

Unge mennesker tror ikke, at de snart vil blive ældre. Det ser ud til, at der stadig er et helt liv fuld af glade øjeblikke. Men tiden står ikke stille, og vi bliver ældre, klogere, bag en vogn af erfaring og viden. "Og hvem er nu alt, hvad der er nødvendigt?" - så tror hver anden midaldrende mand. Derfor vil det være glædeligt at eventuelle tillykke til Dag for Ældre. Kort eller lang digt udenad det - det er ligegyldigt. De har brug for opmærksomhed, har brug for at vide, at de er husket og værdsat!

Unge forstår ikke nogle gange,

Som kan være mange snese år at være ung?

Fordi sjælen ikke ældes nogensinde,

Husk, at du, mine herrer!

Whisky grå, rynker på kinderne,

Og alle de små djævle kører rundt i hans øjne.

En pep giver det organ aldre,

Koketteri og kølig nonchalance.

Hver alder har sine fordele,

Løb rundt om huset-toddler børnebørn!

Ikke bange for at blive gammel og være en bedstemor,

Eller munter og opmærksomme Granddaddy!

Du raduyte os visdom og erfaring,

Og vi vil svare dig bekymringer og problemer.

Comic og følelsesmæssige linje for at behage offentligheden, men tillykke til Dag ældre i deres egne ord, også lyder anstændigt.

improviseret

Kunsten har ikke hver højttaler. Nogle mennesker er tabt for offentligheden og kan ikke sætte to ord sammen. Men advaret er væbnet. Zagotovte tale mønstre og om nødvendigt, tilføje noget af hans egne. Så ikke kommer i problemer, pinlige situation.

"Jeg oprigtigt lykønske dig på ferie! Være sund og glad! Aldrig blive modløs, smile mere og nyd dig selv, passe! Lad din alderdom vil være glade, velhavende, ikke ensom. Du har indtastet et nyt segment af livet, fredfyldte, rolig. Ingen grund til at haste til at arbejde, træt og et eller andet sted i en fart. Hav det sjovt, få masser af hvile og være glad!".

Variety kan lykønskes på dagen for en ældre mand: kort, kortfattet, humoristisk, lidt trist, i vers. Vigtigere er det, så glem ikke at forberede en tale og i godt humør!

Dans og sjov

Til dette skal vi forberede den vidunderlige ferie i forvejen. Opret et script, de indledende og afsluttende bemærkninger, bør facilitatoren lære udenad. Gå til dette spørgsmål uden for boksen. Konkurrencer, quizzer, puslespil vil være en stor succes. Derefter kan du arrangere en teselskab, lade folk kommunikerer, husker de unge år. Hvis du havde andelen af færdige hilsen til Dag ældre, skal du sørge for at inkludere i programmet af danse. Du kan invitere børns grupper eller drenge fra den øverste gruppe af den nærmeste børnehave. Sjov vil fremragende, danse og sange fortynde positivt program.

Lykønsker dine bedsteforældre, tilbringe en aften med dem over en kop te, se gennem familiens album. Efter alt, ensomhed - det er den værste sindstilstand!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.