Hjem og familieHelligdage

Udsmykning af den festlige bordet

For hver familie, modtage gæster i hjemmet eller fejrer en begivenhed i en smal familiekreds, det vigtige er udseendet, der betjener og udsmykning festligt bord. Afhængigt af arten af fejringen, tabeldesignet kan ganske varieret. Til lejligheden, årsdagen for den type eller det officielle fejring af en begivenhed egnet til den klassiske version, som omfatter hvid dug og en streng servering - fejlfri krystal pokaler og briller, hvide eller sorte plader, dyre bestik, stivede servietter og overlagte gæster i navneskilt på tabel. Hvis begivenheden ikke har en officiel karakter, vil udformningen af et festligt bord med deres egne hænder bringe dig en masse sjov og vil gøre det muligt at vise fantasi og talent af designeren og stylist. Gå ikke glip af muligheden for at skabe en lille ferie i den ensformige rutine i hverdagen!

Således registrering af festligt bord starter hjemme lige nu. Lad os snakke lidt om de iboende egenskaber af ferien. Hvis du har taget sig på forhånd om de servietter, lys og blomster, vil udsmykningen af den festlige bordet ikke være for dig ikke noget problem. For en ferie med en masse inviterede gæster bordet er normalt dækket med en klud, men du kan erstatte det med sporet, postelennuyu midten, og til hvert sæt bestik sætte en linned serviet.

Den Højtidelighed en afslappet ferie tabel kan gives, fantaserer og leger med farve. For eksempel i vores foto viser, hvordan du opretter en elegant og festlig gul-hvidt design, der kun bruger et par buketter af blomster og almindeligt hvidt porcelæn med en minimal indsats. Den endelige touch af raffineret luksus giver denne version af tændte hvide stearinlys.

Dekoration af den festlige bordet i en romantisk stil, kan du også slå farven. Pastel blå, lilla, pink. Pink dug, blå kop. Pink underkop, blå serviet, lyserød buket blomster. Intet kompliceret, men atmosfæren er afslappet romantisk allerede er oprettet. En anden mulighed servering vil ikke være vanskeligt at gennemføre endnu en mand, der aldrig havde gjort noget lignende. Bare sætte på bordet den lyserøde spor og arrangere hendes buketter af roser. Festlig borddekoration i stil med "Rose Garden" er klar, og din kvinde vil være ekstatisk! Bare glem ikke at tænde et lyserødt lys.

Afslutningsvis - et par ord om kompliceret variant bordpynt. Hvis du, som en talentfuld værtinde, kender kunsten at skære i det mindste en lille mængde, og være i stand til at skære roset af blade af tomat og agurk til det, vil det helt ændre ansigt af snacks på din ferie bordet. Du må heller ikke undervurdere udvalg af lækre muligheder for at folde servietter. Efter at have tilbragt lidt tid til at øve, kan du spredt ud på pladerne af væv af fugle af paradis , eller lotusblomster, som overraskede og positivt overrasket dine gæster. Held og lykke til dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.