BilerBiler

"KIA": rækkevidde og beskrivelse

KIA - koreansk bilproducent. På det russiske marked er meget populære mærker af "KIA" bil. Lineup virksomhed omfatter mange af de mest almindelige klasser af bybiler: små, kompakte, udøvende, SUV'er og minibusser. Overvej repræsentanter for hver klasse opstigende priser og status.

Lille urbane klasse

Den mest populære segment af brandet, "Kia". Klasse lineup består af to maskiner: den Picanto og Rio.

Den første bil produceret er 5-dørs eller tre-dørs hatchback krop. Dens pris starter fra 500 000 rubler. Maskinen er ideel til smalle værfter og trafikpropper. Samtidig har det et usædvanligt design, der tiltrækker sig opmærksomhed fra udenforstående til bilen. Picanto kan udstyres med enten 1-liters eller 1,2-liters motor. Kapaciteten af hver 66 og 85 hestekræfter hhv. På hatchback er indstillet som mekaniker og maskine. interiør Indstillinger dannet individuelt for hvert køretøj, under hensyntagen til de ønsker af den fremtidige ejer - er kendetegnende for firmaet.

Rio - en af de mest populære modeller til i dag "KIA". Serien består af en sedan og hatchback. Den opdaterede bil krop fik sports funktioner og stilfulde optik. Begge køretøjer er udstyret med en 1,4 liter motor med en effekt på 107 hestekræfter eller 1,6-liters og 123 liter. a. På Rio sæt, og mekanisk og automatisk gearkasse.

En kompakt middelklasse

I dette segment fuldt og betingelsesløst regerede Ceed fra "KIA". Lineup af biler er meget forskelligartet.

Neutral Ceed - fem-dørs hatchback med en trodsig udseende. Bilen har allerede været igennem to restyling og den sidste version fik en masse ekstra modifikationer, som vil blive diskuteret i det følgende.

Den første version - det Ceed SW. Det er en vogn krop. Efter kom de tre-dørs version af "KIA Sid Pro». Og de fem-dørs og tre-dørs version af sporten var med præfikset GT. Sådanne maskiner er dyrere (fra 1,2 millioner rubler), men de går meget hurtigere og mere interessant, fordi under kølerhjelmen, de har installeret en 1,6-liters turboladet motor med en effekt på 204 hestekræfter.

Således Ceed model modifikation 4 har, ud over den standard fem-dørs hatchback.

Den sidste bil i denne klasse: Kia Cerato. Bilen er en slags Ceed sedan. Før opgraderingen Cerato produceret i coupe krop. Modellen har tre udstyr: Komfort, Luxe, Prestige. Valg Premium er kun tilgængelig for 2-litrovgo motor. Udgifterne til toppen af rækken starter fra 1,1 millioner rubler.

business Class

Denne forretningscenter så meget som to repræsentanter for "KIA". Lineup udøvende klasse består af Optima og Quoris.

Optima længere refererer til den sædvanlige business class, uden prætentioner til luksus. Eksternt modellen ligner stærkt Rio, og dermed bestemmer holdningen hos andre mod hende. Men denne udtalelse er fejlagtig. Optima prisen starter fra 1,2 millioner rubler.

Quoris - et stort og repræsentativt sedan. Fra koreanske konkurrenter i klassen, han er imod kun til Equus fra Hyundai. Koreanerne har lært at lave luksus sedans, og de er meget billigere end deres europæiske konkurrenter. Startprisen Quoris - 2,4 millioner rubler.

minibusser

I klassen af minibusser er et beskedent urban én model - Venga. I størrelse bil er mere som Picanto. Men inde i bilen er overraskende rummelig. Pris model starter ved 800.000 rubler.

SUV'er og delefiltre

"KIA Sporteydzh" - den mest populære af crossover. Høj kvalitet, komfort og lav pris (900 tusind) har skabt en stor efterspørgsel efter denne bil.

Soul - den yngste crossover. Bil er mere som en minivan, på grund af sin firkantede form. Meget usædvanligt bil, som desværre ikke er så almindeligt på vejene.

Sorento - veteran af virksomheden. Jeg har oplevet mere end én restyling og mere end én generation. Stor familie SUV er en luksus udgave af Prime.

Mohave - SUV flagskib af den koreanske selskab. Prisen for den mindste konfiguration - 2,3 millioner rubler. Stor og kraftfuld Mohave føler konge af vejen under alle forhold og dækning. Uden for asfalt som bilen opfører sig med værdighed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.