Mad og drikkevarerOpskrifter

Ostemasse dessert: opskrift royal ostekager

Royal cheesecake - det er en stor cheesecake. I Amerika kaldes det cheesecake, for eksempel. Madlavning det er let, bare vælge en favorit opskrift kongelige ostekager, gør alle de instruktioner og overraske din husstand og venner denne delikate dessert.

Opskrift kongelige ostekager

Ingredienser til chips (dej): Mel - 2,5 kopper, olie - en pakke med soda - 5 g, sukker - 100 gram for ostemassen (påfyldning): 500 g ost zhirnyy-, 3 stk æg syrye-, sukker -. 100 g creme - 50 g.

Madlavning kongelig cheesecake

Hæld melet i en skål, tilsæt sukker, smør og bagepulver. I en anden skål blandes lidt pisket æg, hytteost, sukker og creme fraiche. Skulle få en ensartet, cremet masse. Nu, på den behandlede olie en bageplade lægge en stor del af dejen jævnt på det - ost påfyldning. "Luk" kage krummer resterende mel. Send i ovnen i 25 minutter. Optimal bagetemperatur - 180 grader.

Opskrift royal ost kager med nødder og tørret frugt

Komponenter Crumb mel (2 kopper), sukker (cup), bagepulver, salt, margarine (150 gram).

Ingredienser til fyldet: hytteost (400 g), æg (. 4 stk), rosiner, nødder, tørrede abrikoser, sukker glas.

Madlavning cheesecake

Grind ind krummer ingredienser til dejen. Komponenter til udstopning mix indtil cremet. Danne behandlet med olie og bane bagepapiret. Put 2/3 af dejen på det - hytteost, tilføje nødder og tørret frugt, fylde det resterende mel. Bages i 45 minutter ved 180 grader.

Opskrift kongelige ostekager (næsten ligesom cheesecake)

Ingredienser til krummer:

- 100 g af en olie drain;.

- 2 kopper mel i / s;

- Den tredje del af pakken af bagepulver;

- 100 g sukker;

- salt.

Ingredienser til fyldet:

- 500 g ost (fortrinsvis hjem);

- 100 g sukker (pulver);

- 3 æg;

- vanille;

- abrikoser;

- 10 ml citronsaft.

Madlavning kongelig cheesecake

Placer mel i en blender, skæres smør i tern og sende til den samme. Tilsæt salt og pisk. En kornet masse søde. Det er fortsat at sætte sukker og bagepulver. Separat 2/3 dej og placere den på den forberedte pan. Nu kan du gøre påfyldning. Hemmeligheden bag denne opskrift er i det - det skal være luftigt, delikat som en soufflé. For at gøre dette, er du nødt til at tage det hytteost, æg opdeles i hvide og æggeblommer. De har brug for at ryste op med sukker, så hæld vanille essens, og derefter sætte den ost og slog med en mixer. Et protein pisk med citronsaft til et stabilt skum. Nu kombinere flødeost og protein mousse, langsomt og forsigtigt røre. Da sat på chips, sætte skiver tørrede abrikoser. Absorber resterende dej og sende den i ovnen i 40 minutter. Ovn ved 180 grader.

Royal cheesecake: opskrift med marengs

Denne form for kongelig cheesecake forberedt på samme måde som de tidligere tærter (krumme, ostemasse). Forskellen - creme marengs, som påføres oven på ostekage i 3 minutter, indtil kogte måltider. Når brunet kage, bør det være at komme på toppen smøre protein creme, igen for at sende det i ovnen i et par minutter, indtil marengs ikke vil være farven på smeltet mælk. Få, skæres i portioner. Du kan dekorere med frisk frugt. Det viser sig meget "elegant", og lugte lækker kage. Her er en opskrift på kongelig cheesecake. Som du kan se, er denne proces ikke kræver særlige færdigheder og smarte produkter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.