HjemlighedHavearbejde

Druesort Cabernet Sauvignon: beskrivelse, pleje, dyrkning og anmeldelser

Almindelig vin (Vitis vinifera) er en repræsentant for flerårige buske vinstokke. Tekniske sine sorter dyrkes specielt til fremstilling af spiritus, bord og dessertvine. I denne friske druer på grund af deres særegne smag for mad er normalt ikke bruges. Tekniske sorter af afgrøder planteavlere er blevet udledt en masse. Og en af de bedste er Cabernet Sauvignon.

Lidt historie

Lanceret en populær druesort Cabernet Sauvignon var i Frankrig i det XVII århundrede. ved hjælp af traditionel avl. I denne tilstand, er det stadig en af de mest almindelige af alle de tekniske, opdrættet industrielt fremstillet. Mest populære i øjeblikket, han er kun overgået Merlot. Breeders, blev det konstateret, at den forælder for det, når det begyndte at Sauvignon Blanc og Cabernet Franc.

I øjeblikket denne vidunderlige druer dyrkes ikke kun i Frankrig, men også i mange andre lande. For eksempel USA engageret i sin dyrkning, landmænd, Japan, Sydamerika og Middelhavslandene. Grow druer og Ukraine, samt i Rusland.

Tekniske druer Cabernet Sauvignon: beskrivelse af sorten

Nelliker i vinblade af denne art er meget store. På grund af en dårlig snit og afrundet klinge kanter look "blonder". Blomster fra Cabernet Sauvignon biseksuel, og klynger af temmelig løs, men pæn. Bær er små i denne klasse - i diameter nå omkring 1,5 cm klynger selv kan vokse til en længde på 15 cm og en maksimal bredde -. 8 cm Form de normalt cylindrisk (undertiden konisk) .. I nogle tilfælde kan vingen dannes i flok.

Cabernet Sauvignon - drue, som blandt andet skelne mellem følgende karakteristiske træk:

 • lys grøn med et rødligt skær farve af bladene;

 • ikke for stor, mørkeblå bær med en ru hud;

 • stærke vidtstrakte skud.

Lidt af smagskvalitet

Cabernet Sauvignon - drue, som bær at spise frisk ikke bruger. Alt sagen i en særlig græsklædte astringerende smage dem. bær har en karakteristisk lugt af Solanaceae. Smagen er lidt minder om ribs. Omkring de samme kvaliteter og er fremstillet af forskellige bær Sauvignon vin. Klar drik vender tærte med knap mærkbar lugt natskygge.

Fordele og ulemper

Fordelene ved Cabernet Sauvignon, blandt andet nævnes:

 • enkelhed pleje;

 • relative resistens over for frost;

 • resistens over for meldug og vinlus.

Denne drue er også værdsat for det faktum, at praktisk talt ikke rådne (selv med uophørlige regn i efteråret). Ulemperne omfatter Cabernet Sauvignon tilbøjelighed til brud af æggestokkene og goroshenie.

biologiske funktioner

Det refererer Cabernet Sauvignon sort til sen-modning gruppe. I de sydlige regioner i Rusland og Ukraine på sin afgrøde er normalt høstes i begyndelsen til midten af oktober. modning bær frist for at gøre bordvine er omkring 140 dage, dessert - 160 dage.

Stiklinger af denne sort hurtigt og uden problemer. Optager det meget vel modnes. Udbytter fra Cabernet Sauvignon gennemsnit - omkring 60-70 kg / ha.

Funktioner bær

Smag Cabernet Sauvignon druer, som allerede nævnt, har adstringerende, solbær. Sukkersaft af bær er det sædvanligvis 20 g / 100 cm3, og surhedsgrad - 9 g / dm3. I et særligt gunstige, ikke for våde år med varme forår værdien af den første parameter kan øges op til 24 g / 100 cm3.

sorter Cabernet

Selvfølgelig, på forskellige tidspunkter udført med en kultur som druer Cabernet Sauvignon, udvælgelse. Beskrivelse af den sort anført ovenfor giver en indikation af det som en af bedste langt fra alle tekniske. I øjeblikket i forskellige dele af planeten dyrkes efter former af denne populære drue:

 • Cabernet Kortis. Denne sort blev avlet ved at krydse Sauvignon og Mortsling. Modner druerne på 138-140 dage efter blomstring. Et karakteristisk træk er dens høje udbytte.

 • Cabernet Severny. Bærrene af denne sort modner tidligere Sauvignon - i midten af september. Kendetegnende er frostbestandighed (til -27 C). Drueklaser fra meget små (100 g), og buske slaboroslye.

 • Cabernet King. Fordelen ved denne sort er, at blomsterne i hendes flor senere end Sauvignon. Det er derfor mindre modtagelig for og negative virkninger af forårsfrost.

 • Cabernet Michurinsky. Denne tidlige modning drue, der dukker kan høstes efter 115-125 dage efter blomstring. Fordelene ved denne sort omfatter høj frostbestandighed (-29 C).

 • Cabernet Jura. Fra denne sort opnås meget velsmagende vin med en usædvanlig buket. Fordelen ved det er, at det er meget modstandsdygtigt over for forskellige typer af infektionssygdomme.

Valget af placering til plantning

Til jord og vækstbetingelser sorten Cabernet helt fordringsløse. Men bedst af alt, de føler på de sydlige skråninger på næringsstoffer jord. Hvis en naturlig bakke i området ikke har, kan du lave en kunstig. At plante druer Cabernet Sauvignon bedste rækker fra nord til syd på et godt oplyst, ventileret område.

Som en grundstamme for denne sort er almindeligt anvendt:

 • "Riparia 3309";
 • "Riparia 101-14";
 • 'Kober 5BB';
 • "Ber-landieri Teleki 8B".

Sådan pleje

At plante druer i denne klasse kan være både efterår og forår. Bredden mellem rækkerne skal være i størrelsesordenen 3-4 m. I den varme årstid, druerne nødt til at fodre et par gange. Som gødning er bedst at bruge økologisk. De sidste druer fodring gennemført i midten af juli. Befrugtende på et senere tidspunkt kan stimulere uønsket vegetation, som vil forsinke den videre udvikling af druerne.

Under modning druer Cabernet Sauvignon række behov hyppig vanding. Hyppigheden af jordens fugtighed under det afhænger af de klimatiske forhold i netop denne region. Overdrive vandingen ikke kan. Ellers kan bærrene miste sin særlige smag. Sidste gang jorden under druerne fugter falde.

dannelse af bøsningen

Eksperter rådgive nødvendigvis bære en kort afgrøde af årlige skud af druer. I dette tilfælde betydelig forbedring frugtbærende vinstokke som følge af aktiveringen af de nedre knopper. Selv om store udbytter er næsten ikke mister sine smagskvalitet, anbefales det denne drue at reducere bit længden af frugten af hans hænder. Dette vil reducere belastningen på busken.

Grown Cabernet Sauvignon er normalt høje boles. Men flere nye vækst- blade hænge frit. Skær årlige skud i dette tilfælde ca. 5-6 huller.

Anmeldelser af druer

Drue Cabernet Sauvignon, karakteristisk for som blev givet ovenfor, kvaliteten er simpelthen fremragende. Derfor er de anmeldelser om det på nettet, der er meget positiv. Bærrene af denne drue blade bare en stor vin - krydret, syrlig, sød smag.

Faktisk fik han denne form for anerkendelse, ikke kun på grund af det faktum, at fra det kan fremstilles i sådan en sofistikeret drink. Vinavlere taler om ham som en meget uhøjtidelig og udbytte. Når vokser denne afgrøde ikke forårsager næsten ingen besvær. Den eneste Cabernet Sauvignon række ønskeligt til periodisk proces af spindemider og mide. Det anbefales at bruge standard insekticider.

Selvfølgelig er denne drue dyrkes ikke kun af industrielle metoder. Og gartnere dyrke det på deres forstæder. Hvis det ønskes, vinen fra det er muligt at forberede inklusive dig selv.

i stedet for en konklusion

Således vil vi finde ud af hvilke kvaliteter adskiller Cabernet druer (med versioner). Beskrivelse Sauvignon og andre former angivet ovenfor giver en indikation af denne kultur, som en af de mest egnede til fremstilling af fine vine. Dyrkningen af disse sorter, sammen med Merlot producerer drikkevarer med fremragende smag, udsøgt og kostbar. Derfor deres dyrkning i et industrielt miljø, særlig forstæder - det er muligt og gavnligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.