InternetWebsite Promotion i sociale medier

Hvordan du hurtigt rydde op i væggen i "VC", og er det muligt?

Hvordan du hurtigt rydde væg i "BK"? Dette spørgsmål interesser de millioner af brugere af sociale netværk rundt om i verden. Efter alt, nogle gange er det simpelthen nødvendigt - tage og slette alle de stillinger, at ordren har namozolil øjne. Så lad os lære at fjerne alle poster fra væggen, "VC".

Hvad er en "mur", og hvad er dens virkemåde

Denne mærkelige ord i det sociale netværk "VKontakte" kaldes en del af en bruger side, hvor alle, eller alle dem, der har fået adgang kan placere indlæg, tilføje noter, billeder, musik og videoer, samt at trække det såkaldte graffiti. Wall har sine egne privatlivsindstillinger. Brugeren kan afgøre, hvem der vil se hans rekord, fremmede og, vigtigst af alt, der kan lade dem (standard "i kontakt" kontakt, ikke engang placeret i dine venner har adgang til din væg). Du kan også helt deaktivere muligheden for at forlade oplysninger. Fungerende væg som følger: friske optegnelser altid vises øverst, og allerede forældet fold i båndet, der er, nedenstående meddelelse, jo ældre det er. Giver en filterfunktion og andres indlæg.

Hvordan du hurtigt rense væggen i "BK"?

Hvis du har brug for at slippe af med alle de oplysninger, placeret i denne del af siden, så er du nødt til at arbejde hårdt, fordi sitet ikke gav en speciel funktion er med til at gøre det i to klik. Vi taler ikke om de vægge, hvor der er fem eller seks poster. Så skal du slette posten svæve over det med musemarkøren, nemlig det øverste højre hjørne, og vent et lille kors (analog lukke vinduer på pc'en). Og så er det bare klik. Finish - indlæg slettet. Forsigtighedsbaserede udviklere giver brugerne mulighed for at komme sig uforsigtig rekord, hvis den er blevet fjernet ved et uheld. Det vil sige, umiddelbart efter at trykke korset, indtil den næste opdatering af den side, du vil se en informations-meddelelse på den tomme plads "Rekorden er slettet. Gendan". Det samme princip er fjernet, og alle de andre stillinger.

Hvis du bliver forvirrede af spørgsmålet om, hvordan du hurtigt rydde op i væggen i "VC", den nødt til at skuffe dig - hurtigt ikke arbejde, forudsat at du har en masse poster. Slip af med unødvendige og forældede oplysninger, vil du have trin for trin. Også hvis du ønsker kun at slette deres egne holdninger, er problemet noget forenklet - foran de tal, der angiver antallet af poster er en reference "for at optage / brugernavn /". Ved at klikke på det, vil du se alle de indlæg du udstationeret. Så fjerne dem vil være lettere.

Pas på, svindlere! Hvordan du hurtigt rense væggen i "BK"?

Sikkert du har set en masse programmer til at slette alle poster fra væggen i et enkelt klik. Ryst ikke sådanne programmer som denne spyware forsyningsselskaber, der bruges af hackere til phishing login og password fra brugeren. Husk, at webstedet "VKontakte" ikke giver mulighed for rensning af hele væggen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.