InternetWebsite Promotion i sociale medier

Som i "VC" skjule venner?

Socialt netværk "VKontakte" - dette rum Runet at en dag bliver besøgt af ca. 43 millioner mennesker (i februar 2013). Det giver dig mulighed for at lave "kontakt"? For at finde nogen til at chatte med ham, dele filer, se film og lytte til musik. Udviklere stedet og dets administration at foretage regelmæssige opdateringer, der gør brug af tjenesten endnu mere komfortabel. Men ikke alle brugere er opmærksomme på dem. I denne artikel vil vi vise dig, hvordan til "VC" skjule venner.

Liste over venner. Indstilling kategorier

Alle kontakter med hvem du har "venner" på sitet, kan opdeles i kategorier for nem søgning og navigation. Hvordan man gør det?

 1. Gå til webstedet under dit login og password.
 2. Åbent sektionen "Mine venner".
 3. Her er en liste over alle kontakter. ( "Send en besked", "Vis Friends" og så videre) ud for hver af dem har en ekstra menu. Vælg "Set Lists" linket.
 4. Det åbner en menu, der giver dig mulighed for at vælge de tilgængelige kategorier, "universitet", "Family", "kolleger". Vælg nødvendigt.
 5. Hvis du ønsker at oprette din egen liste, vil du bemærke i højre side af siden, er der opført alle afsnittene og den sidste linje er angivet "Opret liste". Vælg, udgør et navn og tilføje nogen venner.

Sådan laver din venneliste usynlig?

Som i "VC" skjule venner? Efter alt, nogle gange du vil beholde nogle mennesker fra listen kun synlige for sig selv og ikke sat på offentlig visning. For flere år siden, kunne det gøres ved at klikke på et link. At være usynlig kunne gøre hele listen, og nogle få individer. Nu til reglerne i stedet er det ikke muligt. Kan jeg skjule venner "VKontakte" nu? Lad os starte med det faktum, at i det øjeblik det maksimale antal kontaktpersoner, du kan skjule, er 30 personer. Selve proceduren er på vej ind i en usynlig liste er ganske enkel:

 1. Gå til "Mine indstillinger".
 2. I den øverste menubjælke , skal du vælge "Privacy".
 3. Vi finder i den første halvdel af siderne i sætningen "Hvem kan se min liste over venner og abonnementer."
 4. Åbner et vindue opdelt i to dele: til venstre er hele listen over dine venner, og på højre side - skjulte kontakter (selvfølgelig, hvis du har dem).
 5. For at gøre en person usynlig på listen over den venstre side af feltet finde den ønskede kontakt (enten manuelt ved at rulle med musen eller ved at bruge søgefeltet) og klik på siden af det er placeret tegnet "+". Udført!
 6. Gør alle brugere, der ønsker at skjule. Når grænsen bliver nået, viser systemet en besked om det.

Nu ved du, hvordan man "VC" skjule venner. Og hvad nu hvis en ven, du vil skjule for bestemte brugere? I samme afsnit, hvor vi var før, umiddelbart efter linjen "Hvem kan se min liste over venner og abonnementer" at være, "der ser skjult mine venner." Der kan du konfigurere brugere, der stadig vil se dem, som du har skjult for offentlighedens øjne. Ud over disse finesser, der er mange andre, som er meget nemmere at arbejde i det sociale netværk. I denne artikel, vi diskuterede, hvordan man "VC" skjule venner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.