InternetWebsite Promotion i sociale medier

Kickstarter: russiske kollega. "Kickstarter" på russisk

Nu er en meget interessant tid, da de veletablerede love for økonomi og markedsføring simpelthen ophøre med at fungere. De er erstattet af nye, der synes usædvanligt ved første øjekast. Det mest slående eksempel er www.kickstarter.com websted. Hvad er dens egenskaber? Hvordan virker Kickstarter? Ved at bruge dette websted, kan du indsamle penge ved starten af ethvert projekt. Kickstarter overveje nærmere princippet om operationen. Russisk analog af dette system (Boomstarter) som det vil blive beskrevet i denne artikel.

Hvad er kraudfandingovye platform?

Det er ingen hemmelighed, at oprette og, endnu vigtigere, at fremme projektet på markedet (hvad enten det er et musikalbum, en bog eller et nyt tech gadget) er yderst vanskeligt. Og, selvfølgelig, kræver en stor mængde af kontanter. Pengene går til oprettelsen af den første prototype, og køre-teknologi, samt de materialer, og teknologisk udstyr. Writer mens du skriver det næste mesterværk bør være noget der. Men hvordan man kan indsamle de nødvendige sum? Det er her for at hjælpe og vil www.kickstarter.com websted. Gennem denne ressource, kan du samle de første brugere af projektet, som vil være klar til at foretage et vist beløb (nogle gange endda et par hundrede rubler). Dybest set internetbrugere gå til en side opstart, læste sin beskrivelse, og derefter kan gøre en donation. Dens størrelse bestemmes uafhængigt.

Virkemåde Kickstarter

Sitet implementeret ligheden mellem sociale netværk, så du kan bruge den Kickstarter til direkte interaktion med forretningsfolk.

I sidste ende viste det sig, at forfatteren af projektet har en chance for at hurtigt skaffe penge til projektet, og brugerne - den første til at få det færdige produkt. For eksempel for nylig Pebble selskab rejst midler i begyndelsen af produktionen af nye "smarte" ure. Medlemmer de er så imponeret over, at selskabet samlet 10 millioner dollars på bare én dag. Og sådanne tilfælde mere.

Udviklere er ofte i stand til at overbevise folk, hvor god deres projekt og nødvendig for dens beløb implementering indsamlet i løbet af få timer. For eksempel, nogle få mennesker ved, at producenterne af den populære tilbehør til iPhone Elevation Dock (en aluminium-dock) indsamlede penge for sin produktion ved hjælp af Kickstarter. For at gøre dette kræves ikke ved standarderne for den største platform kraudfandingovoy beløb - 75 tusind dollars. Den nødvendige mængde er indsamlet på bare tre dage. Eller rettere, kunne indsamle så meget som en halv million. Takket være disse penge, har tilbehør beslutningstagere udviklet en enorm mængde af salget gennem mellemmænd og er i øjeblikket trives. Og alt dette takket være Kickstarter.

Sådan bruger denne hjemmeside til de brugere, der ikke kender det russiske sprog - et åbent spørgsmål.

Verdens modparter Kickstarter

Tidligere eksisterede tjenester støtte projekter, men det er med Kickstarter begyndte at øge deres popularitet.

Kickstarter-analoger har været med til at rejse penge til millioner af brugere. For eksempel, Kiva hjemmeside hjalp med held starte dit projekt er allerede 760 tusind forretningsfolk fra forskellige steder i verden. Den totale mængde af kontanter, der passerer gennem Kiva, er allerede mere end tre hundrede millioner dollars. Hovedside specialisering - iværksættere fra udviklingslandene, hvor man kan finde penge til at starte projektet næsten umuligt. Brugeren skal investere mindst fem og tyve dollars, som vil gå til begyndelsen af arbejdet i en lille virksomhed.

En anden Kickstarter analog - er Zidisha fond, som gør det muligt låntagere til at kommunikere med investorer i mere end halvfjerds lande rundt om i verden. I to år har det været en succes finansieret 750 projekter. Fonden er næppe rentabelt i baggrunden af den samme Kickstarter. Den er registreret i USA og de grundlæggende beregninger foretages på PayPal. Zidisha har en stor forskel fra sine konkurrenter: få penge uden mindst én succes betalt lånet vil ikke fungere. Andelen af held tilbagebetalte lån ligger på 97 procent.

Kort om Indiegogo

En af de mest populære Kickstarter kolleger i udlandet - denne Indiegogo platform. Arbejdet i denne kraudfandingovoy platform er baseret på den maksimale gennemsigtighed i handling. Brugeren kan tilføje på Indiegogo fuldstændig ethvert projekt, der er den største forskel fra sin største konkurrent. Projekttype kan være helt nogen. Dette kan være en enhed (som ikke nødvendigvis repræsenterer fungerende prototype), underholdning, uddannelse eller velgørenhed. Men mest interessant er, at brugeren kan indsamle penge selv for deres egne behov. Indiegogo finansieringsmodel er meget fleksibel. Geografiske begrænsninger findes: brugere kan være hvor som helst i verden. Faktisk er det eneste, der kræves arbejde med denne platform - den nuværende retlige bankkonto.

Crowdfunding i Rusland

Brug kraudfandingovoy platform russere kan uden nogen restriktioner, men desværre virker en Kickstarter i russisk ikke. For praktisk operation krævede engelskkundskaber i det mindste på det gennemsnitlige niveau. Meget glad for, at der findes sådanne tjenester, men indtil for nylig, blev de fleste af dem rettet mod fremme af unge musikalske grupper i Rusland. Men nu er situationen er begyndt at ændre sig til det bedre, men stadig ikke formået at skabe en russisk Kickstarter.

Boomstarter

Et sådant projekt - Boomstarter site. Her kan alle udgive projektet, som krævede investeringer. Dette kan være en lille virksomhed, samt en musikalsk gruppe. Stort set ingen begrænsninger. Det er meget belejligt, fordi indtil for nylig, har Kickstarter ikke arbejde i Rusland.

Efter fundraising forfatter med projektet er at blive delt med investorer en del af, hvad der skete i sidste ende. For eksempel, hvis en musik kunstner, forfatteren sender en billet til koncerten. Hvis der sendes produktet til det af sig selv eller få en rabat på køb.

Alle projekter gennemgår streng mådehold, så før udgivelse bør læse omhyggeligt systemets regler. I tilfælde af, at det krævede beløb ikke er blevet indsamlet inden for den fastsatte frist, er sponsor garanteret at få dine penge tilbage. Det er også solgt på Kickstarter.

Russisk analog af udenlandsk kraudfandingovyh systemer vil vurdere, hvordan dit projekt vil blive efterspurgt blandt befolkningen. Succes eller fiasko af indsamling af midler vil være klart, om det er at fortsætte med at arbejde i denne retning er nødvendig. Mange brugere er allerede begyndt at arbejde med din virksomhed, og nogle havde at ændre retningen af hans talent.

Funktioner crowdfunding i Rusland

Men det er værd at bemærke, at midlerne i de russiske analoger Kickstarter til at indsamle langt mere kompliceret end i udlandet. Måske er det den manglende tillid, og måske, de fleste brugere har simpelthen ikke reservedele penge, som de kunne investere i et projekt.

På et tidspunkt, begyndte sit arbejde et stort antal hjemmesider, som deres designere blev kaldt intet mindre end den russiske. "" Kickstarter "Men det viser sig ikke så rosenrødt, som det sker i de udenlandske kraudfandingovyh platforme. Som nævnt ovenfor, er der startups kan indsamle en enorm mængde af meget kort sigt, at de vigtigste ting få folk interesserede. i den russiske virkelighed, har dette endnu ikke fungeret.

Især projekter Boomstarter

Boomstarter i dag er den mest succesfulde på Kickstarter stedet typen i Rusland. Det store flertal af projekter, som folk har tendens til at starte her, er denne ting mere eller mindre forbundet med kunst. Nogle mennesker forsøger at rejse penge til videooptagelse, den anden - for at optage en musikalsk komposition. Andre er interesseret i et kunstprojekt. Og hvad med teknologiske projekter?

Hvis udenlandske platforme som de ovenfor nævnte, behandler et stort antal projekter, og vigtigst af alt - en masse af dem, der med succes har rejst de nødvendige midler og er aktivt sælges i Rusland er situationen anderledes end alle de samme Kickstarter. Russisk analog af denne kraudfandingovoy platform - Boomstarter - har kun en teknologisk projekt i femogtyve mere eller mindre vellykket kunstprojekter. En af dem - det er zoom til iPhone, som kaldes Focality. Han indsamlede lidt mere end 31 tusind rubler, hvilket er over for ændringer i valutakurser i tråd med de tusind dollars. Det mest interessante er, at så vidt det er ikke klart til hvilket formål pengene gik. Det er svært at forestille sig, hvordan det er muligt med sådan en lille sum for at organisere enhver produktion.

Mislykkede projekter om russiske kraudfandingovyh platforme

Overvej et par projekter, som på det tidspunkt ikke havde tid til at indsamle den rigtige mængde penge:

  • Bombsquare - tre dage før udgangen af fundraising kampagne stand til at hente kun 2010 rubler, og 60.000 var påkrævet.
  • Indsamle penge til at skabe Bestvuz.ru websted afsluttet i mængden af 1.250 rubler, mens det krævede 110 tusind.

Billedet er lidt trist, og det er stadig ikke tid til at sige, at de russiske sites for nystartede virksomheder kan konkurrere med Kickstarter. Russisk Udenlandsk kraudfandingovyh analoge platforme stadig ikke kan give et ordentligt afkast. Umiddelbart vil det være meget vanskeligt at give et eksempel på den succes, der er forbundet med ethvert andet websted teknologi. Projekter, der fokuserer på kunst, klare den opgave at indsamle midler er meget bedre, men at hæve et beløb på et hundrede tusind rubler og derover, og det er næsten umuligt. Kun 5 af de 25 succesfulde start-ups har besluttet at sigte et slag på samme beløb. Men mange af disse projekter indsamle penge med deltagelse af kendte repræsentanter for showbusiness. Det minder om illoyal konkurrence.

Udsigterne crowdfunding i Rusland

På trods af dette, er det crowdfunding i Rusland gradvist komme til hans fødder. Alligevel denne tendens helt rå, og mest af alt, hvis du ikke har fremtrædende assistent, følelsen af skaffe midler vil ikke være. Du skal acceptere, at der stadig ingen i Rusland ikke har været i stand til at rejse nok midler til at foretage en komplet computerspil. Og, for eksempel, udviklere bliver stadig mere populære strategi Wasteland 2 tjente penge for dens udvikling takket være kraudfandingovoy Kickstarter-platformen.

Det er håbet, at en sådan platform i Den Russiske Føderation nåede en verdensklasse, og mange talentfulde mennesker vil være i stand til at starte en lille virksomhed. I mellemtiden, "Kick i den russiske" - er en fjern drøm.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.