HjemlighedHavearbejde

En blomsterbed af dæk - den originale hjemmelavede dekoration til din have

Faktisk i overensstemmelse med lovgivningen genanvendt, tjente deres dæk, der skal sendes direkte til skrot, hvor de behandles og vil gøre noget gummi, der kan endda tjene som et menneske. Men, helt ærligt, har du nogensinde set i vores land organiseret samling af dæk? Især et sted "dybere", hvor de skal gå til et par dusin dæk - med tab. På den anden side, en person er i stand til at se skønheden i håndværker selv skrot ...

Uanset hvad det var, fra dækket med hænderne, kan du lave en masse nyttige og smukke ting - fra simple grænser og gynge til børn til smarte skulpturelle installationer. Men vores opgave - at skabe fra det en blomstrende blomst seng, og starte den.

Strengt taget på, hvordan man skaber et blomsterbed af en given gummiprodukter, kan ikke særligt gider, fordi formen vi allerede har. Men senge har sine egne funktioner, bør de tages i betragtning. Dybest set, de er de samme som for de almindelige urtepotter.

Man kan kun undre, websteder, der fortæller, hvordan man laver et blomsterbed af dæk, mere end nok, men referencer til det faktum, at en sådan seng er afgørende dræning, næsten ingen. Men planterne skal vandes, vil vandet sive gennem jorden i bunden af strukturen, og hvis hun vil være der til at stagnere - før eller senere, rødderne af planterne simpelthen rådne. Så før lappeløsninger blomsterbed, tage sig af sin dræning. Han er meget enkel: på det sted, hvor det vil være dit produkt, grave et hul og fylde det med sten eller store grene.

En anden funktion er den levende rum af planterne. Hvis de skal vokse, bør det være nok. Ellers vil rødderne begynder at vælge farver fra hinanden fugt og næringsstoffer, og blade - sollys. Zahireyut de svageste, den mest magtfulde knuse hele vejen rundt. Få grim.

At male et bedre dæk vodoemulsionkoy og parket lak, men kun når det er helt vaskes og tørres. Vælg farver overlade din fantasi og smag. Du kan gå meget længere end princippet om "ét dæk -. En farve" Det vigtigste er naturligvis - det er harmoni.

Og for at finde ud af dæk senge kan gøre enhver - kantsten, tårn, whatnot, endda hele blomstrende væg!

Men hvem kan ikke lide de æstetikere af smart seng af dækket i form af en klassisk kop?! Arbejdet med det, men er nødt til, men det endelige resultat, virkelig det værd.

Hvis du har, hvad du skal vælge fra kildematerialet - for at vælge dækket er ikke indenlandsk producerede (vores utroligt tyk) med vinterdæk (over det nemmere at trylleformularer). Forbered en kridt, en skærpet akut støvle kniv, en sæbeopløsning og slibemaskiner.

Mel er nødvendigt at skitsere konturerne af fremtiden "kronblade" af vores vaser. Hvis du vil have din seng af dæk var meget rart, så prøv at holde symmetri. Bundkonturer bit bør ikke gå til den indvendige kant af dækket.

Begynd at klippe langs konturen af knivbladet periodisk nedsænkning i en sæbeopløsning at lette processen. Må ikke give efter for provokationer på dem, der vil forsøge at overtale dig til at gøre denne kværn! Ud over en stærk røg, usund, du i høj grad reducere værktøjets levetid.

Bulgarsk tid kommer, hvis dækket stadig gøre med os: det er nødvendigt at skære stål ledningen for at have styrken til at vende trætte ud og ind. Lavet tre snit uden af dækket; når gnisterne gå - en stålcord.

Venstre-wrenching. En mindre del af de afskårne dæk vil stå hviler på jorden, de fleste af overfor ham - et fristed for planter og blomster.

En blomsterbed af dæk klar. Det er fortsat kun at ren vask og maling. At hente en maleri lyse farver, ellers jord i sommeren blomsterbedet vil overophede.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.