HjemlighedHavearbejde

Meldug August (pære): beskrivelse karakteren træk ved dyrkning, fordele og ulemper

Pære er en af de mest populære frugttræer gartnere. Lækker saftig frugt, god vækst, en række muligheder for høst - alt dette gør det nødvendigt for indmarken. August dug Pære - gammel, meget velsmagende sort, som indeholder en masse nyttige stoffer. Et nærmere kig på det i denne artikel.

sortsbeskrivelse

Så hvad er en slags dug August? Denne pære avlet i 2002 i den Forskningsinstitut for avl og genetik frugtplanter dem. I. V. Michurina. Udlagt i den centrale Black Earth region. Lille træ med en spreder krone, hurtigt voksende. Barken er glat, grå. Grenene vokser fra stammen i en ret vinkel.

Frugter af medium størrelse, uden ribben, masser af dem - 150-180 gram. Den skræl er glat, ikke-skinnende. Pulp er lyst, saftig, sød-sur smag, mørt og blødt. Frugt uden at miste sine egenskaber kan opbevares i to til tre uger i køleskabet i op til 3 måneder løgn. Modning er midt-slutningen af august.

Sorten har en lav grad samoplodnye. Træerne begynder at bære frugt efter tre til fire år efter plantning.

Hvad andet er bemærkelsesværdig pære fra august dug? Beskrivelse klasse indikerer en meget høj modstandsdygtighed over for de mest almindelige sygdomme i frugttræer, især svampe.

Valget af placering til plantning

dug August - pære, krævende til solen, så det bør plantes på den sydlige side af haven. Til plantning bør ikke vælge lavlandet. I sommeren er der stillestående vand, og om vinteren - den kolde luft. Pære kan med held vokse i alle jordtyper, undtagen sand og stenet, men elsker en løs grundvand kapacitet. Hvis kunstvanding er utilstrækkelig, kan den reducerede hårdførhed forringes udvendige og gustatory kvalitet frugt udbytte falder betydeligt.

Rodsystem af træet er i en dybde på 5 meter, hvilket giver en høj grad af tørke tolerance. Pæleroden pære følsomme over niveauet af grundvand i jorden: Det skal være på niveau med 1,5-2 meter over jorden.

Funktioner af plantning og voksende

Pære plantet i jorden mound således at roden kraven steg til 5 cm over jordoverfladen niveau. Efter plantning, jorden omkring sætteplante, bioklip med savsmuld, grangrene, blade. Regelmæssig og rigelig vanding øger massen af frugten dog forkorte holdbarheden.

August dug - pære, reagerer godt på indførelsen af befrugtende. Især anbefales til organisk gødning. Du kan også lave dressing og blade måde, for eksempel gennem en bladspray. Grøngødning øger væksten af pære og øge sin produktivitet.

træpleje

Efter plantning, gødskning gøre så ofte som det kræves i jorden. Efterår befrugtet uden nitrogen.

I det første år efter plantning, er du nødt til at bryde næsten alle blomsterne, til pære bedre tage. I de efterfølgende år, blot for at rive halvdelen af frugten er allerede blevet lagt. En sådan rationering afgrøde vil give frugterne af større størrelse og sød smag, samt forberede træ til vinteren.

Vand pæren op til fem gange om måneden to gange om dagen. Et modent træ nok vand spande. Særligt vigtigt er regelmæssig vanding i slutningen af juli - begyndelsen af august, på tidspunktet for frugtsætning. I sensommeren er næsten stoppet vanding.

For at forberede sig til vinteren pære, dens muld og humus wrap dækker materialer. For at beskytte mod mus og andre gnavere, der anvendes særlige net.

Træstammer skal holdes rene, fjerne ukrudt, og konstant løsne. Desuden august dug - pære, der kræver regelmæssig beskæring muliggør styring udbyttet og frugt størrelse. Det afholdes hvert år i det tidlige forår, før knop brast. trim størrelse bør ikke overstige 25 procent af den samlede masse af grene, eller træ, det vil være et stort chok.

Fordele og ulemper ved sorter

August dug Pære har en række fordele. Disse omfatter en god sød og sur smag af frugt, tidlig udseende frugt, højt udbytte hvert år, den kompakte størrelse af træet og krone, evnen til at danne frugt knopper på sidste års vækst. Desuden pæren er modstandsdygtige over for sygdomme og kræver ikke overdreven kraft at rengøre.

Blandt de mangler kvaliteter kan nævnes gennemsnitlige melchanie hårdførhed og frugter i mangel af trimning. Også, når alt for rigelige høst frugterne mister deres endimensionalitet.

Så har dug August (pære) blevet behandlet i artiklen. Billeder viser, at sorten er mellemstore og store mellemstore frugter samt kompakt. Træ tager ikke meget plads på sitet, vil give en god høst i enhver jord, men at beherske teknologien til dyrkning og pleje kan selv en novice gartner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.