Nyheder og SamfundPolitik

Varshavskiy Vadim Evgenevich: biografi, personlige liv, erhvervslivet og politiske aktiviteter

Varshavskiy Vadim Evgenevich, hvis formue er anslået til at være en ganske stor sum, er aktivt engageret i politiske aktiviteter og er medlem af den engelske klub.

fra biografi

Fødestedet for fremtiden er en stor russisk forretningsmand forlig Kedrovka (Kemerovo-regionen), hvor han blev født den 1961/04/30, den

Efter lukningen af MHI i 1983 arbejdede Varshavskiy Vadim Evgenevich "JAkutugle" første leder af mineområdet, og derefter bjerget mester.

I 1988 blev han udnævnt til maskinchef på kulmine Pavlovsky ON "Primorskugol".

Et år senere tog han til NGO "Polimerbyt" til stillingen som vicegeneraldirektør.

I 1991 har Warszawa blevet uddannet fra højskolen i den stat, Academy of Management opkaldt efter Ordzhonikidze. Han fik sin grad af udenlandsk økonomisk processtyring arrangør.

I samme år blev han udnævnt til generaldirektør for JSC "APC-C1".

Siden 1995 har han flyttet til en lignende stilling i investeringsselskabet "MirInvest". I halvfemserne, Kemerovo repræsentation af virksomheden ledet af Mikhail Fedyaev.

Siden 1997 Varshavskiy Vadim Evgenevich førte olieselskab "Evikhon".

Siden 1999, han overført til Moskva Oil Company (MNC), hvor den første var den første vicepræsident og derefter blev administrerende direktør.

I 2002-2003 var han direktør for holdingselskab "russisk kul", og præsidenten "Krasnoyarskkrayuglya".

Han overskriften "Estar" bestyrelse i 2004-2005.

Siden 2005 blev han valgt til Statsdumaen af IV indkaldelse. Han kom ind i Dumaen udvalg, der har ansvaret for industri, byggeri og høj teknologi.

I Statsdumaen V indkaldelse, han var på den føderale liste over "Forenet Rusland", blev medlem af Dumaen Udvalget om Industri.

I 2012 blev han udnævnt til generaldirektør for Administrationsselskabet "russiske agro-trust", samt formand for bestyrelsen "DonBioTeha".

af privatliv

Af bor sammen med sin kone Elena Alekseevna Warszawa optrådte to døtre. De har eksamen fra MGIMO.

Mand af den ældste datter, Eugenia, var en berømt skuespiller Konstantin Kryukov. I 2007 havde de en datter Julia, men ægteskabet varede kun to år.

Den anden datter, Anna, er også gift og i 2010 fødte en søn, Leonardo.

Den aktiver iværksætter

Ifølge medierne materialer, Warszawa ejer betydelige interesser på områder som metallurgi ( "Estar"), udvindingsindustrien ( "russiske kul"), handel, fødevareindustrien (virksomheden "russisk vin Trust" og "russisk svinekød").

"Finance" magasin udgivet i 2008, verdensranglisten af milliardærer, hvor der er allokeret 115 linje Warszawa. Hans tilstand dengang blev anslået til 19,6 milliarder rubler.

Konflikt: "Rostov Electro-Mechanical Plant" (Remz) - "Mechel"

I 2015 var der en konflikt, deltagerne blev Varshavskiy Vadim Evgenevich (Remz) og Igor Vladimirovich Zyuzin ( "Mechel"). Ejeren af Rostov virksomhed Warszawa i sommeren samme år, henvendte sig til ejeren af "Mechel" Zyuzin, krævende tilbagelevering af otte hundrede millioner dollars, som er blevet afledt af et mechelovskogo virksomhed.

Retssager om dette spørgsmål fortsætter i temmelig lang tid.

Søgninger i Warszawa

I december sidste år blev det rapporteret, at Warszawa Vadim mistænkt for at være involveret i tyveri af banken "Petrocommerce" omkring 2,8 milliarder rubler. Banken er en del af den finansielle selskab "Åbning".

Ifølge undersøgelsen blev det modtagne beløb i 2012 som et lån til Zlatoust metalværker, som hørte til Warszawa.

Om morgenen omkring 7:00, efterforskere til at foretage en søgning skete på samme tid i flere Moskva adresse, hvor den faste ejendom var beliggende, hører til Warszawa. Samtidig, søgninger og i Chelyabinsk, hvor regionen beliggende CC objekter "Mechel" (ejer Igor Zyuzin) blev produceret.

I Rublev stuehus har Warszawa retshåndhævende myndigheder gjort beslaglæggelse af forretningsdokumenter, flash-hukommelseskort, computere, tabletter, telefoner.
Søgningen blev også gjort i lejligheden af forretningsmanden datter.

Procedure fordybning produceret som "estar" i virksomhedens kontorlokaler, som ligger på Zachatievsky vognbane.

Ifølge rapporter, i Chelyabinsk regionen blev ransaget syv adresser.

Essensen af kravet til ejeren

Ifølge "Kommersant", blev Varshavskiy Vadim Evgenevich taget fra sit hjem til afhøring Rublev i bygningen af Main Investigative Direktoratet for MOI ledelse.

Personalet er af Moskvas politi i slutningen af maj sidste år indbragt sagen for bedrageri i udlån (del 4 i artikel 159,1 i straffeloven).

Rekorden hedder det i løbet af 2012, uidentificerede personer i "Zlatoust metalværker" udarbejdet en plan til at gribe ved svig vis mængde penge i banken "Petrocommerce", som siden 2015 er strukturelt en del af FC "Åbning".

Efterforskere mener, at for at få et lån til driftskapital finansiering beløber sig til omkring 2,8 milliarder rubler., Blev Låntager givet oplysninger til banken, som var naturligvis falsk og vildledende. Dette blev gjort under den personlige garanti for Warszawa.

Instrueret til banken regnskabet afspejler ikke de data, der tidligere blev indgået en låneaftale for US 950 mio $ US med selskabet, en del af Corporation "Mechel", under garantien for Zlatoust metalværker.

Undersøgelsen har beviser for, at have modtaget penge fra banken "Petrocommerce", Zlatoust plante intet returneres til långiveren.

mening Warszawa

Warszawa, i henhold til "Kommersant", bekræfter de faktiske omstændigheder i hans søgninger og forhøre ham som vidne. Han mener ikke gyldige krav fremsat af undersøgelsesmyndighederne, fordi, ifølge ham, "blev ikke indgået nogen kreditaftale." Han forstår ikke, der var grundlag for excitation af sagen.

Tidligere bulletiner

Vadim Varshavsky, hvis biografi er også tidligere blevet skæmmet af finansiel skandale, er ejer af et stort imperium af metallurgiske virksomheder.

Ved udgangen af 2011 af TransCreditBank blev modtaget æren for Guryevsk Metallurgical Works (GMZ). Garant handlede Warszawa, er ejer af dette selskab.

I 2014, gæld tjeneste Guryev metal værker ophørt. I foråret samme år blev han udarbejdet Transcreditbank retssag, hvorefter gæld for Warszawa-traktaten personlig garanti var cirka to milliarder rubler.

Ifølge afgørelsen fra Basmanny byretten i Moskva, dette tilfredse retssagen, i begyndelsen af 2015 den anden blev gjort beslaglæggelse af bygningen i den centrale del af hovedstaden, som er ejet af Warszawa. Det område af bygningen blev anholdt overstige fem hundrede kvadratmeter.

I midten af sidste år, på grundlag af den samme dom, retten i Angouleme (Frankrig) er blevet midlertidigt anholdt lokale forretningsmand aktiver. Disse aktiver omfatter fire franske vinfirmaer med autoriserede kapital på 400 tusinde euro, som Warszawa ejet i fællesskab med sin kone, samt Selskabet "Etoile 06" (autoriseret kapital - 1000 euro). Dette selskab er beliggende i Cannes, hvilket område er mere end to hundrede kvadratmeter til en værdi af omkring to millioner euro.

Forretningsmanden hævder, at hele ejendommen hører ikke til ham, men til sin kone i Frankrig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.