Nyheder og SamfundPolitik

Hovedstaden i Florida - Tallahassee: top 5 seværdigheder

Syvogtyvende amerikanske stat, overliggende ved det varme vand i Den Mexicanske Golf og Atlanterhavet, kaldet blomstring og solrigt. I det store og det er ikke overraskende, for i løbet af året på det område af Florida, termometeret sjældent falde til under 20 ° C Klimaet i staten er anerkendt som en vigtig og værdifuld naturressource. Varme- og stedsegrønne træer tiltrække til dette område en masse gæster. De har tendens til at komme ind i en luksuriøs og kogende ukuelig energi af Miami, samt varmt og bjergrige Tallahassee (Floridas hovedstad), hvor yderligere vil blive diskuteret.

Byen er smuk, hyggelig og ikke så unge, og det giver mulighed for at nyde ikke kun havet og vejret, men også til at organisere en god kulturprogram. Den officielle år for uddannelse anses for at Tallahassee i 1824, men før det kom her, "hvide", blev området beboet af oprindelige folk - de Indians Appalacherne. Vi inviterer dig til at overveje os steder, der er værd at besøge, er i Tallahassee.

Gamle og nye Capitol

To bygninger står side om side, som om de tegn fra forskellige tidsaldre. Magnificent gamle Capitol blev bygget i 1845 - bygningen er, af værdi både fra et historisk og arkitektonisk synspunkt. Det er placeret i skæringspunktet mellem Monroe Avenue og Appalachian Mountains, i hjertet af Florida (USA), statens hovedstad. Nu museet er placeret her, som kan besøge nogen. Det fortæller om stadier af dannelsen af retstilstanden.

Ny Capitol Building, umuligt ikke at lægge mærke til. Denne pladskrævende 22-etagers kontorbygning, der nu huser Repræsentanternes Hus og Senatet. Det blev bygget i 70'erne i sidste århundrede. nedrivning af den gamle Capitol og udvidelsen rum er blevet afspejlet i udkastet. Men så snart det blev kendt til de lokale, de organiserede en succesfuld bevægelse for at bevare historiske og kulturelle arv af staten. Resultatet - et interessant sted, hvor "der" og harmonisk sameksistere to forskellige historiske perioder.

I nærheden ligger en stor stat park til dem. Alfred B. Maclay til den botaniske have, der dækker et område med et areal på mere end fire kvadratkilometer.

San Luis Mission

De første europæere kom til landet nu besat af hovedstaden i Florida (USA) Tallahassee i 1528, i ekspeditionen af spansk conquistador. Indianerne mødte dem med fjendtlighed, overlevede kun fire mennesker. Et andet forsøg på at bebo disse steder blev lavet først efter 10 år. Hernando de Soto, kaptajnen med 600 soldater beslaglagde forliget. Og i 1656 i hans sted franciskanske munke var arrangeret af San Luis Mission, der fungerede som det religiøse, uddannelsesmæssige og militært centrum for mere end 1400 af Appalachian indianere.

I dag missionsområdet i hovedstaden i Florida - er et nationalt historisk monument, besøger som du fordybe dig i atmosfæren af disse fjerne tider. Her vil du være glad for at gå gennem en lille køkkenhave, se arbejdet i en smed, lære om livet i en typisk spansk familie, og hvis du vil, så prøv den mad, der nærer de første europæiske bosættere i det XVII århundrede.

På det område af missionen er blevet genskabt alle bygninger med omhyggelige historisk nøjagtighed, herunder Rådets House of Appalacherne, så høj som en fem-etagers bygning (billedet ovenfor), og den trækirke.

Veteranbilsmuseum

Hovedstaden i Florida kan prale seks store museer. De er dedikeret til forskellige temaer og epoker. En af de mest interessante, helt sikkert, er et museum af antikke biler. Glæden ved hans besøg vil ikke kun bilister, men også børn. Udstillingen består af en samling af gamle og sjældne modeller af Ford, Duesenberg, Chevy s, DeLorean, Corvetter. Hertil kommer, her kan du se Bat Mobiles, demonstreret i filmen "The Return of Batman."

I alt museets funktioner mere end 140 biler, samt støbt legetøj modeller, gamle både og individuelle varer, cykler, kasseapparater, tændrør, og så videre.

Museum of Florida History

I dette museum vil du være i stand til at lære om, hvad hovedstaden i Florida og hele staten som helhed har en interessant historie. Imponerende og fascinerende udstilling kan ses gratis, men hvis du ønsker det, kan du lade en lille donation.

Museum for Historie Florida, som blev åbnet i 1977, indsamler, bevarer, udstillinger og fortolker tegn på tidligere og nuværende kulturer, der findes i staten. Hans opmærksomhed er fokuseret primært på udstillinger og epoker, der er unikke og originale i historien om Florida, samt taler om den rolle, dets folk i begivenheder af national og globalt plan.

Goodwood Museum and Gardens

Før starten af borgerkrigen, Florida var en af de mest velstående sydlige stater, hvor plantageejere tjent en formue i dyrkning af bomuld. Når Goodwood Plantation bestod af 1050 tønder dyrkede arealer og omkostninger til passerer for 30 tusind. Dollars. Nu er det et museum, med en omfattende lokalområdet og smukke have. Dette sted er perfekt til at udforske ikke blot med fortiden af kapitalen i Florida, men også med historien om hele staten.

Stort hus vil fordybe dig i atmosfæren af den gamle amerikanske sydstater, som viser velbevaret miljø XVIII-XIX århundrede. Magnificent velplejet have er især god i foråret, når træerne blomstrer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.