HobbyFotografier

Opfindelsen af fotografering og biograf: datoen. Historie fotografiets opfindelse kortvarigt

Samt maleri, fotografi og biograf historie begyndte med den simple menneskelige ønske om at fange øjeblikke af deres liv, for at holde dem i lang tid, og sende til kommende generationer. Med evnen til at gengive billedet på papir eller en film, har disse to områder er udviklet inden for faget. Fotografer, for eksempel, ikke begrænse sig til opgaven at skabe et billede , der blot sender oplysninger om udseendet af modellen. Foto har modtaget en bestemt besked, den idé at overføre karakter modeller, stemningen i øjeblikket. Og i filmen, der starter med animationen af et par sekunder, retningen hurtigt udviklet, og i dag biografen har et enormt potentiale, indtil opførelsen af historier om udenjordiske civilisationer og magiske verdener. Opfindelsen af fotografering og biograf markerede en række opdagelser og fantastiske kunstværker i verden, men derudover et foto og en video er fast i livet for det moderne menneske. I dag har processen med at få og behandling af billeder, optagelse og videobehandling til hverdagsbrug blevet så enkel, som ikke kræver særlig uddannelse og tager ikke lang tid. Hvordan man starter en historie af fotografiets opfindelse? Hvordan har filmindustrien?

Udseende af de første fotografiske billeder

Sådan får klar og fast på papir billeder af verden? Dette spørgsmål stilles mig selv de store hjerner fra tidligere århundreder. Succes var fremkomsten af den såkaldte camera obscura, hvilket giver en temmelig nøjagtig gengivelse af objekter i den ydre verden, som den begyndte fotografiets opfindelse. Dato, alder første forsøg på at fange manden til at gøre det på øjeblikkelig visning af et billede, hidtil ganske ukendt, men den første, der gjorde opmærksom på de usædvanlige lys skærm genstande bliver Leonardo da Vinci. Noget senere, Giovanni Porta at konstruere en model af hulkameraer, som blev brugt til at overføre kredsløbsmønstre på lærredet med hånden. Som en prototype af den moderne kamera, kamera, ak, ikke giver sådanne muligheder, der senere præsenteres for menneskeheden kamera. Det øjeblik, hvor drømmen om at få billeder med kunst nærmede når antallet af opdagelser blev gjort, og følsomhed forbundet med specifikke egenskaber af kemiske elementer, der gør det muligt at bære og løse billedet.

Det første billede i historien om

År billeder opfindelse - 1839, da en fransk opfinder Lui Zhak Mande Dagher offentliggjort værker af konsolidering resultat billede fremstillet ved camera obscura, på papir. Parallelt, sammen med det, åbning og opnåelse af de første billeder arbejdede Genri Foks Talbot og Zhozef Nisefor NEP'er. Det Niepce i 1826 får den første faste refleksion og prototypen af billedet. Samarbejde sammen og underskrive en kontrakt, Daguerre og Niepce begynde at arbejde på at få fotografiske billeder. Resultatet var daguerreotypier - opnå en tilstrækkelig tydeligt billede på metalpladerne med et lag af sølviodid ved anvendelse af kviksølvdampe. Siden da, det tog et stykke tid, indtil daguerreotypier udviklet sig i retning af et stereoanlæg. Opfinderne har stået over for en række problemer: Det er økonomisk tab, og manglende forståelse for andre, hvad der vil være virkelig nyttig opfindelse fotos. Som i fremtiden var udviklingen af fotografering?

udviklingsproces

Vendepunktet i fotografiets historie bør betragtes som negative opfindelse. Dette har åbnet nye muligheder: Nu med hjælp af en fotografisk negativ kunne øge billederne og kopiere dem, og det var dengang, og der var bogstaveligt talt en moderne opfindelse fotos. Dato for denne bemærkelsesværdige begivenhed - i 1841 - er at få den britiske opfinder William Henry Fox Talbot patent på en metode calotypy - få et papir negativt, efterfulgt af udtryk for et positivt billede på papir hloroserebryanoy. Flere successive opdagelser: våd collodium processen med at forbedre fremkaldelsesevne af emulsionen, arbejdet med de fotografiske materialer, og opfindelsen er i film 1887 GODU - en hurtig procesudvikling og forenkle oprettelsen af fotografiet. Slutningen af det 19. århundrede har givet menneskeheden mulighed for en forholdsvis hurtig og nem måde at få fotografichesih billeder, og uden tvivl fotografiets opfindelse i sig selv var et vendepunkt i historien om kunst.

Tilføj lysstyrke!

Den første fotografiske billede taget i farver, blev opnået ved hjælp af tre sæt. Jeg begyndte at eksperimentere for at producere farvebilleder Dzheyms Klark Maxwell, og resultaterne af sit arbejde på skydning ved hjælp farvefiltre af røde, blå og grønne farver slog samfund. Arbejdet er baseret på den opdagelse, siger, at kombinationen af disse tre farver kan give enhver ønsket nuance. Men før opfindelsen af farveoptagelser det var langt væk: processen forbliver for tidskrævende. I det tidlige 20. århundrede fotografer overalt anvendt teknikken farvelægge sort-hvide billeder, men virkelig opfindelsen af farve fotografering er blevet en realitet med opfindelsen af farvefilm i 1935. Et år senere, på salg farvefilm 35 mm, og det blev så kom det boom af farveoptagelser, meget mere overkommelige for den gennemsnitlige forbruger.

Fra "film" til "ciffer"

Det ser ud til, at det står stadig drømmer? Fotografiets opfindelse - en af de største opdagelser i historien. Men manden ønskede at forenkle yderligere tidspunktet for modtagelsen, og udskrivning af fotos. En del af den første prototype af succes og modtage øjeblikkelig foto - dette kamera opfindelse "Polaroid", som øjeblikkeligt udskriver fotos på papir. Men processen med at arbejde med disse kameraer blev kompliceret af behovet for at erhverve specialiserede magasiner for billeder, samt et begrænset antal skud. Men snart, forskerne annonceret her om succes, og der var en ny "digital" fotografiets opfindelse. Dato - 1975 - det er når det første kamera blev udviklet, som var i stand til at fotografere og optage billedet på et magnetbånd. det første billede opløsning er kun 100 af 100 pixel, og den magnetiske bånd med en vægt på mere end tre kilo! Den første var udviklingen af et kompakt kamera fra Sony kaldes "Mavika", og derefter rakte ud efter opdageren og andre udviklere. Virksomheder konkurrerede for at opnå en højere opløsning, få mulighed for at optage billeder i en separat fil med mulighed for yderligere konservering. Et sandt boom, og den udbredte brug af digitale farvekameraer begyndte i slutningen af det 20. århundrede og begyndelsen af det 21. århundrede.

Kunst af fotografering

Opfindelsen af fotografering gav kreative mennesker en ny mulighed for selvudfoldelse. Ligesom de malere, fotografer eksperimentere med sammensætning og perspektiv, farve og lys, forsøger at "fange" det bedste skud, og nogle gange vende dit foto til et reelt billede. Enni Leybovits, Helen Levitt, Stiv Makkari, Erich Salomon - liste over berømte fotografer navne kan være meget lang, og hver af dem blev berømt især de nærmeste genrebilleder. Til dato, kan hver person i verden på én gang for at prøve sin hånd som fotograf. Kunst kræver en masse engagement og en vis idé om, at forfatteren ønsker at formidle til sit publikum. Er det svært at begynde at filme dig selv?

Tips til begyndere til mestre

  • For at oprette et interessant billede, du har brug for at fokusere på komposition, klædt i rammen. For at gøre dette, kan du lære reglerne for sammensætning, der gælder for maleriet, eller eksperimentere, der producerer sin egen særlige kendetegn skydning.
  • Det er ikke nødvendigt at jage den teknologi og søge at købe den dyreste og moderne kamera. Det optimale valg for en nybegynder ville være et praktisk værktøj, der giver dig mulighed for at få en grundlæggende viden om fotografering, kan du også eksperimentere med materialer, såsom fjernelse objekter ved hjælp et filmkamera.
  • Basen, som bør være fri til at betjene enhver fotograf - kendskab til den dybdeskarphed, omgivende lys, sammensætning, arbejde med membranen. Senere kan du begynde at skabe ved hjælp af lys og skygge, at tilføje til arbejdet i de forskellige filtre, samt at lære at dygtigt håndtere billederne i de respektive programmer.

Den første film

Opfindelsen af fotografering kort skitseret ovenfor i artiklen, og hvad de skal sige om historien om udviklingen af biografen? Opfinderne af det 19. århundrede eksperimenteret med systemer, der ville skabe en animeret post, og den første, der lykkedes dette, bliver de Lumiere brødrene. Demonstration den første korte video format 35 mm titlen "Ankomsten af en Train", "Exit fra fabrikken," pionererne inden for biografen modtaget offentlig anerkendelse og en yderligere mulighed for at udvikle dette område af kunst.

udvikling af biograf

Vendepunktet i historien om biografen var udgivelsen af filmen "The Jazz Singer" i 1927, da filmen blev lavet og offentliggjort. Videreudvikling - er skudt i farvefilm "Borte med blæsten" i 1939, og en fuld overgang til farve optagelserne fandt sted så tidligt som i 60'erne i det 20. århundrede. En forholdsvis ny trend inden for faget har allerede givet store film i forskellige genrer. Det faktum, at i det sidste århundrede virkede det helt umuligt og uvirkeligt, er i dag legemliggjort ved hjælp af tricks og computergrafik. en stor team af fagfolk, der er involveret i skabelsen af film, der skaber det endelige produkt. De bedste film nogensinde med rette anerkendt som "Nosferatu" (1922, dir. F. Murnau), "De syv samuraier" (1954, dir. A. Kurosawa), "Pulp Fiction" (1994, dir. K. Tarantino), "Apocalypse Now" (2003, dir. F. F. Koppola) og mange andre film.

udviklingsperspektiver

Det er værd at bemærke, at nu filmindustrien er på udkig efter nye løsninger til præsentation af ideer og temaer, udvikle kunstneriske løsninger og metoder til edb-behandling. Et vigtigt problem for moderne biograf er problemet med ophavsret og piratkopiering, gratis uddeling af det færdige produkt på internettet. Hvad overraskede biografen i fremtiden, og hvilke løftestænger vil blive udtænkt til at styre produktet af kunst? Kun tiden vil besvare disse spørgsmål.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.