Sport og FitnessFiskeri

Havfiskeri: tackle. Funktioner af fiskeri på havet

Hvis du er træt af ferskvandsfiskeri og gedde eller karper 5-6 kg ikke længere synes at være eftertragtede trofæ, så - velkommen! Havfiskeri er lige, hvad du har brug for. I det der er en række ekstreme, og selv erfarne fiskere, konstant producerer koldblodige i floden eller dam, og der har, som regel er "catchability fange" kan være noget af en fiasko på havet. Nemt! Efter alt, kræver havfiskeri visse færdigheder, og fisk, der lever i salt vand har helt andre egenskaber end ferskvand, og hendes typer er væsentligt anderledes. Også det adskiller sig i naturen og fiskeri, og agn og agn og tackle. Men du behøver ikke være så ked af, bare fordi hvor vores, fiskeri bruser ikke forsvinde (korrekt: aldrig forsvundet)! Derfor udarbejder vi omhyggeligt og finde ud af, hvad der er havfiskeri og hvad hendes "spise". Og så, at tage den nødvendige gear på havet, vil du helt sikkert lide mest ivrig fisker, få maksimal nydelse fra resten.

Fiskeri på havet. Egenskaber

Selvfølgelig er denne form for fiskeri har sine egne idiosynkrasier. Først saltvandsfisk er kendetegnet ved større aktivitet og kraft, da bor i mere vanskelige forhold end ferskvand, især - dam. Alt vand rum fyldt med væsener kæmper for deres overlevelse, Søger bytte. Derfor marine fisk og meget mere vanskeligt at komme til os, fiskerne (ikke ondt før turen, i det mindste overfladisk undersøge de vigtigste typer af indbyggere, dem, der kommer til at fange deres vaner og kost). For det andet, havfiskeri, er mere som en sportsbegivenhed end normalt. Fordi det kræver en fisker og en god fysisk forberedelse, og opfindsomhed, og dygtighed, næsten aldrig komme i handy på floden fyr hobby. Og for det tredje skal det tages i betragtning: fra kysten fiskeri på havet er mindst effektive. Det bør være klar til at smide ud for molen eller til exit til det åbne hav på en båd, der også kræver omhyggelig forberedelse og en vis forsigtighed og endda modet (især hvis en storm begynder, og du er en kilometer fra kysten til den skrøbelige robåd). Men vi får ikke vant til vanskelighederne. Så lad os allerede berige viden, og derefter lader på næsen.

Hvem kan fange, hvornår og på hvilke

Vi vil ikke gå langt for marine fisk, for eksempel i Norge, som ikke mange gør i dag har råd til, og drej til vores elskede sydlige havene. Hvor god, for eksempel, havfiskeri på Krim, på næsten ethvert tidspunkt af året! Hvem af de fisk, kan du med held fange i det lave og blide hav? Og det er bedst at fange på nogle tackle? Hvilken slags agn og lokke til at bruge? Om alt dette vi spurgte rundt erfarne fiskere, ikke blot foretaget fiskeri på havoverfladen, og det er, hvad de fik at vide, ifølge min egen erfaring.

Goby

Selvfølgelig er det kendt af alle små fisk at fange lettere. Og ingen af havfiskeri på Krim, måske, kan ikke undvære dette mirakel-ledes. Da han grådig dyr agn, og klamrer sig til krogen, selv når det ikke specielt ønsker at fiskeren. Der var tidspunkter, hvor pyatikryuchkovuyu donk, produceres f.eks fem kalve samtidig i en enkelt støbning. Selvfølgelig er det tilstedeværelsen af såkaldte Jora. Men generelt, Bullhead bide hele året rundt (om vinteren, men mindre aktiv). Og i bunden, og på float tackle for havfiskeri. Og du kan fange den på stykker af fisk (erfarne fiskere, for ikke at spilde tid og penge på agn, for at fange den første tyr straks parteret i små stykker og bruge dem som en vedhæftet fil kroge), muslinger, rejer, blæksprutter. Nå brugt orm, hav og almindelig. Det vigtigste er ikke at glemme, at tyren elsker kødretter og nyde dem svaler. Ja, det sluger så nogle gange at fjerne krogen af denne rovdyr kan kun lidt renset, så tackle dybe faldet! Smuk og produktiv hav fiskeri fra land, klipper, moler. For store prøver (en tyr er ikke kun en bøde) allerede nødt til at gå på en båd eller en båd.

Makrel, skrubbe og andre

Selvfølgelig er en kutling, som de siger, kan ikke spise. Men i Sortehavet sædvanlige er masser af andre fisk. En produktiv tid for en vellykket fiskeri er mid-sensommeren og varmt efterår. Makrel, hornfisk, pighvar, skrubbe, og nogle gange - multe, stribet multe, mulle, almindelig pighaj selv. Alle disse fisk, i hvert fald når en bestemt scenarie og held kan fanges på de forskellige gear til havfiskeri. Af den måde, er det tid for dem at tale nærmere.

fiskestang

Hvis du ikke er for store fiskeri professionelle på saltvand, den flyder stang til havfiskeri - noget, der passer dig bedst. Dog skal det være forskelligt fra sine søer og floder tovarki i nogle henseender. De vedrører ikke så meget de designelementer meget af kvalitet og styrke udstyr, hvor anvendelse af tykkere skov og stærke kroge.

Hvordan til at fange?

 • Fiskestang fangst er sædvanligvis fra kysten, hvor det er muligt at kaste agn i mindst en halv meter dybde, med klipper og sten, med moler og dokker. Men på trods af alle detaljerne i fiskeri, er det et massefænomen.
 • På tyren er bedst at tage en almindelig kikkert med en længde på lidt over 4 meter. Spolen med en forsyning af fiskeri linje 20 meter, inerti er ikke meget besværlig. Snore og linje ikke tykkere end 0,10-0,15 mm.
 • Men flyder i de fleste tilfælde uden noget behov (i tyren). For hvis fisken huggede, du øjeblikkeligt føler over armen.
 • Kroge - fra 4 til 7 værelser.
 • På den anden fisk for modificeret gear kan være lidt anderledes.

Spinning for havfiskeri

Denne form for fiskeri og de mest moderne og sporty. Faktisk ja, rybachaschy spinding skal være godt forberedt både mentalt og fysisk! Den største catchability, at dømme efter erfaring, ved Sortehavets kyst kan observeres umiddelbart efter solnedgang og indtil mørkets frembrud. Hvad er der at se - det er bedre at deltage! Vil bringe held og lykke, og natfiskeri på Månens bane (dog vil ingen skade reserveres og forlygte), selv om natten og et par mindre bidende, og daggry. Spinning fisket fra kysten. Fortrinsvis - i et roligt øde steder, væk fra strandene og travlhed. Bunden af den bedste småsten, stenet. Du kan bruge stenene fremspringende fra vandet langs kysten.

 • Rod stærkere, længde op til 2 meter. Coil inertialless. Som Tackle - flettet snor med en god margin i hullet, en mellemstor kroge.
 • Som dyser - silikone og woblere. For scorpion, for eksempel, er bedre - en gummi blæksprutte. Med en gennemsnitlig belastning klipper kystlinjen woblere bedre udnyttelse af de modeller, der går tættere på bunden. Silikone foretaget tættere på stenene, hvor fiskene kan gemme sig skiftevis byger og yderligere hegn slæk fiskesnøre (med ledning). Foretag udskæring ned umiddelbart efter bid, lade fisken, som rasprobovat agn.

Bait, lokker, agn

Vi går tilbage til den gamle spørgsmål: hvad og hvordan man fanger lokke? Efter lokkemaden i havmiljøet skal også være forskellig fra ferskvand. Selve placere agn bruges sjældent. Det er muligt at overfodre fisk jorden i en kødhakkemaskine, knuste muslinger, som Sortehavet mørket!

 • Blandt de mest populære lokkemad er de samme muslinger. Efter alt, de har til at bestanden op for varigheden af fiskeriet er ikke svært.
 • Vandlopper (små rejer) er også i efterspørgslen, især om sommeren. Gå med et net på kystzonen, og her - agn klar. Hvis dovenskab - det er muligt, og på markedet for meget billigt at købe!
 • Fersk kød fisk. Det bruges primært til fiskeri af samme tyr fra molen eller klipperne.
 • Marine orm (Nereis) - Universal lokkemad, der bor i de kystnære jord. Hvis, igen, for doven til at grave, er det muligt på det nærmeste markedet for at købe et par kasser - én fiskeri burde være nok. En hakke på stort set alle saltvandsfisk i forskellige størrelser. Held og lykke fiskeri!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.